Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1219. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
24.450
Cevap
559
Favori
799.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 12171218121912201221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    60 küsür dü galiba

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Hocam tercih sizin başarılı ürün bu modelde tavsiye ederim iyi fiyat
  • V1CT0RY kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, uzun zamandır almayı düşündüğüm bi cihazdı.Oyun oynamıyorum tabii şimdilik.Film testi için ilerleyen zamanlarda yorum yazarım.Size de nasip olur umarım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Burak Bey bir kaç ay önce LG Oled C4 65’’ TV alımı konusunda bana çok yardımcı olmuştu ve doğru kararı verdiğimi zamanla daha da iyi anladım.

Malum yeni TV’ler çok güzel ama ses açısından zayıf kalıyorlar, incelik gereği ordan kısıyorlar. Ben de küçük çocuklarım olduğu için TV’i duvara monte etmiştim, ses duvardan sekip geliyor ve boğukuyordu, özellikle diyalogları hiç düzgün alamıyordum.

Araştırdım ve Burak Beyin kapısını çaldım, gene çok yardımcı oldu sağolsun. Apartman dairesinde yaşadığım için 360 derece bir sisteme ihtiyacım yoktu. Sadece tiz ve bas iyi olmalı, diyalogları net almalı ve de 360 olmasa da Atmos sesin de biraz hakkını vermeli diye düşündüm. Sonuçta Samsung Q800D soundbar aldım. Bir kaç gündür kullanıyorum ve inanılmaz farketti. Sonuçta seyir keyfinin önemli bir kısmını ses oluşturuyor. Hem sizleri bilgilendireyim, hem de Burak Beye teşekkür edeyim istedim.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nrdgnn kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba,
    LG OLED 65C46LA ve SAMSUNG HW-Q800D ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde sorunsuz sıkıntısız kullanırsınız inşallah.
  • dkartal D kullanıcısına yanıt

Umarım hocam :)

• arkadaşlar merhaba , açıkcası 50 55 lira civarında bir bütçem var. 2 model görünüyor. LG b4 ve Philips oled 809 . Bu 2 TV den hangisi seçilir sizce ?

• thelordof kullanıcısına yanıt

Hocam Selam,

LG resmi sitesinde 75" ve 86" MiniLED modelleri mevcut dilerseniz inceleyebilirsiniz.

75 inç LG QNED MiniLED AI QNED91 4K Smart TV 2024 - 75QNED91T6A | LG TR

• Burak hocam merhabalar,

75QN85D ve 75QN90D icin fiyat ve taksit bilgisi alabilir miyim?

Bir de karanlik odada tam karsidan PS5 ve Film icin harici ses sistemi kullanilacak sadece. Oneriniz ne olurdu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bayrakk084

Hocam Selam,

LG resmi sitesinde 75" ve 86" MiniLED modelleri mevcut dilerseniz inceleyebilirsiniz.

75 inç LG QNED MiniLED AI QNED91 4K Smart TV 2024 - 75QNED91T6A | LG TR

OLED ise LG, LED ise modele göre değişir bence..

• rkursada R kullanıcısına yanıt
    Samsung bu modellerine pek bulaşmayın sıkıntılı. Son dönemde Konuda ben dahil en az 3 kişide sorun çıktı.

• Bayrakk084 B kullanıcısına yanıt
    55inçlik de olsa iyi olurmuş. Umarım 2025 modellerde yaparlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

Cevap icin cok tesekkurler hocam,

55 ve 65 leri konuda hem onerilmis hem de sikca alinmis aslinda. (Tamamina bakamadim tabiki, belki sikayetler de vardir.)

QN85-90 serisinde mi sikinti vardir yoksa 75" olmasi mi?

Sizin oneriniz var midir?

• Samsung un q ve qn serilerinde bence sıkıntı var. Bütçe yetiyorsa en iyisi oled tv almak.

• baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

o serilerde kronik bir sıkıntı var mıdır bilmiyorum ama samsung'un öyle bir kitlesi var ki sorun olsa bile alırlar bazı satıcılarda kolay satış olduğu için başka markada daha iyi bir ürün olsa bile onu kastırırlar garip bir döngü :)

ama Bütçe yetiyorsa OLED TV alma fikri bencede doğru ve en mantıklı seçenek..

• saameet_06 S kullanıcısına yanıt
    LG OLED B4 hocam üretici firma olması ve ürün kalitesi daha başarılı.
  • arkadaşlar yakınım bir öğretmen tv alacak birkaç güne..30-40 bin tl bütçesi var..55 olablilir..önerileriniz varsa memnun olurum..yalnızca tv den de internete giriyor kendisi..işletim sistemi de iyi olsun mümkünse..

hani zamanında şöyle bir konu açıp binlerce kişiye yardımcı olmuştum fakat şu an elektronik market dolaşıp inceleyecek zamanımda yok :)

https://forum.donanimhaber.com/tv-satin-alma-rehberi-son-guncelleme-24-01-2012--54325672

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 11 Şubat 2025; 17:38:10 >
  • rkursada R kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam zamanınız varsa 13.01.2025 özel kampanya başlıyor yardımcı olurum size bu modeller için
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 55QN85D
    LG 55QNED86T6
    Bu modellere bakabilirsiniz hocam
  • 
Sayfa: önceki 12171218121912201221
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.