Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1210. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Ibedt Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 6 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.261
Cevap
553
Favori
791.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12081209121012111212
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba burak bey 2025 yılı ürünleri tahminen ne zaman gelir ona göre 2024 ürünü almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yabuzhan07 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam Mayıs ayında gelir diye tahmin ediyorum
  • Burak beyden Q990D aldım. Destekleri için teşekkürler 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Peerless kullanıcısına yanıt
    Kerem hocam SAMSUNG HW-Q990D ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    14.01.2025 kargo çıkışınız yapıldı bugün elinizde olur bilginiz olsun.
  • Burak bey den Allah razı olsun
    kendisinden 65QN85D aldım
    İlave garanti de yaptırdım kendisi çok yardımcı oldu
    Allah işini gücünü rast getirsin
    Çok teşekkür ediyorum

• pasha216 P kullanıcısına yanıt
    Mustafa hocam SAMSUNG 65QN85D ürünüz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    16.01.2025 kargo çıkışınız yapılacak bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Burak bey oled 65s95c ile neoqled 65qn90d fiyat bilgisi alabilir miyim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • legolaz6161 L kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    Ödemeniz nasıl olacak ürün nereye teslim olacak?
    Pm'den devam edebiliriz
  • Vatanda 65S90D iyi fiyat düşünenler değerlendirebilir (70.455 TL)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birol5353 -- 16 Ocak 2025; 11:7:20 >
  • Merhaba tv ler hakkında maç dışında fazla izlemediğim için çok bilgim yok

43 inç 4K tv araştırıyorum

Philips almaktı niyetim fakat internette titan os un çok kıstılı olduğu şikayetleri okudum sadece işletim sisteminden dolayı vazgeçtim. turkcell tv vs var işletim sistemi önemli mi

Samsung 43DU8500 

Samsung 43DU7000

gözüme çarpan bunlar daha uygun bir şeyler bakıyordum ama günün sonunda kaza vs olmazsa 10 yıl kullanılıyor diyerek bütçe dışına çıkacağım

bu ikisi arasında fiyat farkı var ama enerji tüketim farkı gördüm sadece

43 inç 4k tv tavsiyesi olan var mı bütçem 20bin civarı marka önemi yok

• Merhabalar hocam. Samsung 55qn90d fiyat alabilir miyim ?

• mls2025 M kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    SAMSUNG 43DU8500
    Bu modele bakabilirsiniz tavsiye ederim hocam.
  • bylanz B kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam bu üründen stok kalmadı şuan bilginiz olsun.
  • Birol5353 B kullanıcısına yanıt
    İnternet sitesinde o fiyatı göremedim, nerede bu fiyat var

• legolaz6161 L kullanıcısına yanıt
    Dün gece app üzerinde o fiyatı gördü hocam takip ediyordum 70.455 oldu %10 indirim vardı takip etmek lazım

• LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

LG – Petrol Ofisi Yakıt Puan Kampanyası Katılım Koşulları

1- Bu kampanya 1-31 Ocak 2025 tarihleri arasında satın alınan seçili LG OLED TV modelleri için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır.

2- Kampanya kapsamında
    OLED97M39LA modeli 35.000 TL,
    OLED83M39LA modeli 20.000 TL,
    OLED83G45LW modeli 20.000 TL,
    OLED83C46LA modeli 13.000 TL,
    OLED77M39LA modeli 15.000 TL,
    OLED77G45LW modeli 15.000 TL,
    OLED77C46LA modeli 11.000 TL,
    OLED65C46LA modeli 8.000 TL

Tutarında Petrol Ofisi yakıt puan hediyeli olacaktır.
    Tüketicilerin kampanya çerçevesinde tedarik edilecek hediye promosyon hakkından faydalanabilmeleri için kampanya tarihleri içerisinde belirtilen modelden satın almış olmaları, satın aldıkları ürünün kurulumunu LG yetkili servisine yaptırmaları ve 15 Şubat 2025 tarihine kadarwww.lgkampanya.com adresindeki ilgili katılım formunu doldurmaları gerekmektedir.
    Hediye hakkından yararlanılabilmesi için ürün kurulumu yapılması şarttır.
    Satın alınan TV’nin kurulumunun gerçekleştirilmemiş olması ve online katılım formunun belirtilen tarihe kadar doldurulmaması halinde tüketici kampanyadan faydalanamaz ve kendisine ilave bir hak tanınmaz.
    Bir ürüne ilişkin olarak gerçekleştirilen birden fazla kurulum kaydı olması durumunda, ilk önce kurulum yaptıran tüketicinin kaydı kabul edilecek ve bu tüketici hediyeye hak kazanacaktır.

3- Kampanya başvuruları kampanya yoğunluğuna göre + / - 5 iş günü içerisinde kontrol edilecek olupwww.lgkampanya.com adresinden yapılan başvuruların eksiksiz ve doğru olması durumunda, başvuruyu
    yapan tüketicilere, başvuru tarihini takip eden 15 iş günü içerisinde, LG Türkiye tarafından SMS yolu ile
    kampanyadan kazandıkları hediye ile ilgili olarak bilgilendirme yapılacaktır.
    Kendilerine başvuru sırasında
    paylaştıkları cep telefonu ile bilgilendirme yapılmayan tüketicilerin başvuruları geçersiz olabilir veya LG
    Türkiye’ye ulaşmamış olabilir. Yapılan başvurularda kampanya kapsamında talep edilen evrakların
    eksiksiz ulaştırılması müşterilerin sorumluluğunda olup LG Türkiye’nin eksik evraklarla ilgili hükümlülüğü
    bulunmamaktadır.
    Başvuruyu yapmalarını takip eden 15 iş günlük sürenin içerisinde tarafına herhangi bir
    SMS ulaşmayan tüketiciler başvuruları ile ilgili olarak LG Müşteri Bilgi Merkezi’ni 444 6 543 (LGE)
    arayarak veya
    lg tr
    Bize Ulaşın - Destek ve Yardım | LG TR
    https://www.lg.com/tr/destek/musteri-destek/whatsapp
    adresinde detayları belirtilen LG
    Türkiye WhatsApp destek hattından sorgulama yapabilirler.

4- Kampanya başvurusu LG Türkiye tarafından onaylanan tüketicinin kampanyadan kazandığı hediye
    yakıt puan tüketicinin katılım formunda belirtmiş olduğu cep telefonuna Petrol Ofisi tarafından
    yüklenecektir.
    Tüketici cep telefonuna yüklenen hediye yakıt puanı 30 Nisan 2025 tarihine kadar Positive
    Card anlaşmalı Petrol Ofisi istasyonlarında yakıt (Benzin, Motorin,Otogaz) alımlarında parçalı veya tüm
    olarak harcanabilecektir.
    Kampanyadan faydalanmak için Petrol Ofisi mobil uygulamasına
    (bit.ly/42KSA8I) yakıt puan yüklemesi yapılan cep telefonu numarası ile kayıt işleminin tamamlanması
    gerekmektedir.
    Petrol Ofisi istasyonlarında ödeme sırasında tüketicinin kampanyaya kayıtlı cep
    telefonunu yanında bulundurması zorunludur.
    Tüketicinin ödeme sırasında cep telefonuna gelen
    doğrulama şifresini (OTP) Petrol Ofisi istasyonlarındaki market görevlisine ileterek POS üzerine girilmesi
    gerekmektedir.
    Petrol Ofisi Mobil uygulamasını indirip müşteri kaydını gerçekleştirmeyen kişiler
    kampanyadan faydalanamazlar. Kullanılmayan hediye yakıt puanlar 1 Mayıs 2025 tarihinde silinmiş
    olacaktır. Kullanım süresi dolan yakıt puanlardan Petrol Ofisi sorumlu olmayacaktır.
    Silinen puanların TL
    değeri için herhangi bir iade veya ödeme yapılmayacaktır.

5- Kampanya kapsamında satın alınan asıl üründe Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’dan doğan
    istisnalar hariç iade kabul edilmeyecektir.
    Asıl ürünün herhangi bir sebeple iade edilmesi ve ücretinin
    geri ödenmesi durumunda hediye edilen ürünün de iade edilmesi gerekmektedir.
    Aksi halde asıl ürünün
    iadesi kabul edilmeyecektir.

6- Bu kampanyaya katılmak için satın alınan ürünlerin, LG Electronics Ticaret A.Ş. tarafından temin
    edilmiş olması gerekmektedir.
    Aksi halde katılımcı kampanyadan yararlanamaz.

7- Şirket faturası ile başvuran müşterilerin hak talep etmeleri için şirket imza sirkülerini tarafımıza
    iletmeleri gerekmektedir.
    İmza sirküsü iletmeyen müşterilerin başvuruları geçersiz sayılacaktır.
    Şirket
    faturasında başvuran kişinin isminin bulunmaması halinde, şirket yetkilisinden ıslak imzalı izin/rıza formu
    alınması gerekmektedir.

8- Çeyizlik için seçili modellerden satın alan müşteriler kampanyaya dahil edilmeyecektir.

9- Satın alınan her bir ürün için ayrı ayrı başvuru yapılması şarttır.
    Tek bir başvuruda birden fazla ürün
    için yakıt puan hediyesi talep eden müşterilerin başvuruları değerlendirilmeyecektir.

10- Fatura sahibi ve montaj kurulum sahibi farklı kişiler olduğu taktirde başvuru geçersiz sayılacaktır.
    Fatura sahibi isim soy isim ve montaj formu isim soyisim aynı kişi olması zorunludur.
    Yakıt puan hediyesi,
    fatura sahibi dışında bir kişiye devredilemez.

11- Bu kampanya başka bir LG kampanyası ile birleştirilemez, hediye edilen ürünler ayrıca satılamaz,
    devredilemez, nakde veya mala çevrilemez.
    LG Türkiye ve Petrol Ofisi A.Ş belirtilen kampanyanın tarih ve
    şartlarında değişiklik yapma veya tamamen iptal etme hakkını saklı tutar.
    Kampanyaya katılan herkes
    yukarıda belirtilen şartları kabul etmiş sayılacaktır.

12 –www.lgkampanya.com websitesinde bu kampanyayla ilgili form üzerinde yapılan başvuru sonrası
    verilen katılım kodunun katılımcı tarafından saklanması gerekmektedir.
    Başvuru sonunda katılım kodu
    ekranda çıkmadıysa başvurunuz alınmamış olabilir ve tekrar başvuru yapmanız gerekmektedir.

13- Kampanya ile ilgili detaylı bilgiye LG Müşteri Bilgi Merkezi’nden 444 6 543 (LGE) ulaşılabilir.

• Birol5353 B kullanıcısına yanıt

Evet ben de gördüm, şimdi 3 lü mağaza 80 üstüne çekmiş..

• Eng0606 E kullanıcısına yanıt
    Hocam bizde daha uyguna geliyor düşünüyorsanız pm'den iletişime geçerseniz yardımcı olurum.

• 
Sayfa: önceki 12081209121012111212
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.