Merhaba burak bey 2025 yılı ürünleri tahminen ne zaman gelir ona göre 2024 ürünü almak istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Merhaba burak bey 2025 yılı ürünleri tahminen ne zaman gelir ona göre 2024 ürünü almak istiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birol5353 -- 16 Ocak 2025; 11:7:20 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Merhaba tv ler hakkında maç dışında fazla izlemediğim için çok bilgim yok 43 inç 4K tv araştırıyorum Philips almaktı niyetim fakat internette titan os un çok kıstılı olduğu şikayetleri okudum sadece işletim sisteminden dolayı vazgeçtim. turkcell tv vs var işletim sistemi önemli mi Samsung 43DU8500 gözüme çarpan bunlar daha uygun bir şeyler bakıyordum ama günün sonunda kaza vs olmazsa 10 yıl kullanılıyor diyerek bütçe dışına çıkacağım bu ikisi arasında fiyat farkı var ama enerji tüketim farkı gördüm sadece 43 inç 4k tv tavsiyesi olan var mı bütçem 20bin civarı marka önemi yok |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Evet ben de gördüm, şimdi 3 lü mağaza 80 üstüne çekmiş.. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |