Şimdi Ara

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA. (1212. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (4 Mobil) - 4 Masaüstü4 Mobil
5 sn
24.265
Cevap
552
Favori
791.435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
67 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sony XF9005 kullanicisiyim.
    Bu TV’den görüntü kalitesi olarak geri kalmayacak 65” tv bakıyorum. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bluemoon kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,
    OLED TV dışında hangi ürün hangi marka alırsanız alın ararsınız bilginiz olsun
  • Gündüz çalışıyoruz, akşam netflix, amazon gibi platformları ya da indirdiğim filmleri izlemek ve son olarak beinsporttan maç izlemek. Bende öyle oyun falan yok yani.

• kerimylmz K kullanıcısına yanıt
    Hocam ben yerinizde olsam direk SAMSUNG 65S90D alırım
  • Var mı sizde?

• kerimylmz K kullanıcısına yanıt
    Hocam stoklarımızda var bu model ödemeniz nasıl olacak hangi şehirdesiniz?
    Pm'den devam edelim isterseniz
  • Hayırlı sabahlar. Burak Bey' den 65qn85d almak için kendisi ile görüştüm. Kartla alakalı küçük bir yanlış anlamadan dolayı alamadık. İlgi ve alakası için çok teşekkür ederim. Sağolsun elinden geleni yaptı ama nasip değilmiş. Tekrar teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Selçuk hocam nasip kısmet diyelim birdaki ihtiyacınızda yardımcı olurum elimden geldiğince,
    İyi forumlar.
  • Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • selcuky1 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim.
  • Burak Bey'den Samsung 65QN85D TV satın aldım, kendisine ilgi alakasından dolayı teşekkür ederim.

• Burak Bey'den 6 yıl önce 2 adet LG Televizyon satın almıştık. Dün itibariyle de 3. Televizyon alımımızı Samsung 65QN85D olarak kendisinden yaptık. Burak Bey'e ilgi ve alakasından dolayı çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Leventtt007 L kullanıcısına yanıt
    Levent hocam SAMSUNG 65QN85D ve soundbar ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    21.01.2025 kargo çıkışınız bugün yapılacak bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Dt.Rahmi kullanıcısına yanıt
    Rahmi hocam SAMSUNG 65QN85D ve soundbar ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
    22.01.2025 kargo çıkışınız bugün yapılacak bilginiz olsun.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

• Yılbaşından önce Burak Bey'den SAMSUNG 77S90D ve buzdolabı almıştım. Bir hafta önce de ablama 65S90D aldık. Tüm ürünler sorunsuz ve sıfır ürün olarak ertesi gün teslim edildi. Çalıştıkları kargo şirketi de çok iyi. Süreçteki destekleri ve pozitif iletişimi için Burak Bey'e teşekkür ederim.

• Ben de Burak Bey'den aldım 65 qn85d Temmuz sonunda. Samsung veya LG almak isteyenlere tavsiye ederim.

Satış sonrası da sizinle kalacak bayi.

• Selamlar, Burak Bey’den LG G4 65 aldım garanti uzatmasını da yaptım. Yardımları için teşekkür ediyorum. Adettendir fotoğrafları da ekliyorum.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

LG & SAMSUNG 2023-2024 OLED TV QNED TV QLED TV (BABA KONU) SATIN ALMA BİLGİ PAYLAŞMA.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• truva122 T kullanıcısına yanıt
    Ali hocam ürünleriniz hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • mkiniklioglu M kullanıcısına yanıt
    Hocam LG OLED 65G4 ürünü hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
  • 
Sayfa: önceki 12101211121212131214
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.