Şimdi Ara

LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
152
Favori
459.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ozaksoy

Merhaba,

Ben de Burak Bey den siparişimi verdim Philips ten 55C1 e geçeceğim.

Aslına bakarsanız özellikle ambilight özelliğinden dolayı Philips in 2021 miniled lerini bekliyordum, fakat daha fazla beklemek istemedim.

Ambilight olayı çok artı sağlayan bir özellik severek kullanıyorum. C1 e ambilight özelliği kazandırabilmek için bu kutuyu araştırdım yalnız bu Hue sync boxı hdmi 2.0 olduğunu öğrenince bu cihazdan vazgeçtim.

Sonuç olarak,

Govee Immersion dan daha mantıklı bir çözüm bulamadım, bu ürünü bulabilirsem almayı düşünüyorum.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S.Gorduk

Öncelikle Burak Beye ilgisi ve yardımları için tekrardan teşekkür etmek istiyorum. Cuma öğlen 13’de 55 G1’i +3 yıl garanti ile Burak Beyden sipariş verdim. Burak Bey de ürünü hemen kargoladı, 24 Saat geçmemişti ki ürün bana teslim edildi, aynı gün LG yetkili servisi kurulumu yaptı. Hem Burak bey hem de gelen yetkili servis oldukça ilgiliydi.

Daha parlak panel ve Game Optimizer menüsü yüzünden G1’i bekliyordum. Bundan önceki televizyonum 2014 LG LED TV’ydi. PS5 ile OLED TV’ye geçmeye karar verdim. PS5 adeta PS6’ya dönüştü. İnanılmaz bir görüntü, netlik, siyahlar… gerçekten kelimeler yetersiz. Birkaç ayar dışında pek bir değişiklik yapmadım. 2 gün boyunca Genel olarak PS5, F1-NBA ve Netflix-Amazon Prime Video ağrılıklı kullandım şu ana kadar fazlasıyla memnumum. 

Samsungu kıyas kabul etmiyorum, Sony ile kıyaslamalar var, oyun konusunda LG bariz önde orası kesin, Picture Quality ise ikisi de birbirine oldukça yakın ancak LG’nin OLED G1 55’i 16.499? iken Sony’nin A90J’si 33.999?. Böylesine bir fiyat farkı varken LG’yi seçmek hiçte zor değil. 

PS5/XSX veya PC için düşünen arkadaşlara kesinlikle öneririm. Öyle ki yıllar önce bitirdiğim bazı oyunları tekrar indirdim. Fark gerçekten inanılmaz. Kısa bir dipnot da düşmek istiyorum. Eğer konsolunuz Televizyona biraz uzak kalıyor ise PS5’den çıkan 1.5m’lik HDMI 2.1 Kablosu yetersiz kalabilir. 

Resim ayarları önerilerine açığım :)

@brknil06 Burak Bey’e tekrardan çok teşekkürlerimi iletiyorum. 

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.

• firma yetkilisi yazan bir profil ve bu mesaj biraz komik gözüküyor

-Samsung elemanları

• quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

Çok doğru tercih. Güle güle kullanın

Lakin neden vazgeçtiğinizi anlamadım. Alacağınız cihaz üzerinde 4 tane 2.1 portu olan cihazdan 1 tane yer işgal edip, o cihaza SADECE hue stripleri takıcaksınız. Hdmi 2.1 olması sizi ilgilendirmiyor.

Sync Box ile Govee Immersion arada kategori farkı var. Tabi fiyat farkıda çok 

Alıntıları Göster

Görüntüyü işleyebilmesi için PS5'i öncelikle bu cihaza bağlıyorsunuz, sonrasında bu cihaz tv ye bağlanıyor diye biliyorum. max 4K at 60 Hz

• LG OLED G16LA.APD Ayak standı sipariş verildi 1 ay içinde satışa açılacak bilginiz olsun

• LG OLED 48C14LB.APD

Bu ürünümüzü düşünen varsa özelden iletişime geçsin 1 hafta içinde stoklarımızda,
    Türkiye'de adetli sayıda geliyor ön sipariş olarak alan müşteriler teslim alabilir sadece bilginiz olsun.

ANKARA KENTPARK AVM LG PREMIUMSHOP MAĞAZASI
    MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32
    FİYAT VEYA KIYASLAMA BİLGİSİ ALABİLİRSİNİZ.

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Keskin06

LG OLED 48C14LB.APD

Bu ürünümüzü düşünen varsa özelden iletişime geçsin 1 hafta içinde stoklarımızda,
    Türkiye'de adetli sayıda geliyor ön sipariş olarak alan müşteriler teslim alabilir sadece bilginiz olsun.

MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32

Hakkımızda hayırlısı diyerek ön siparişi verdik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Herkesin gönlünce olması dileğimle :)

• quote:

LG OLED G16LA.APD Ayak standı sipariş verildi 1 ay içinde satışa açılacak bilginiz olsun

Bunun fiyatı nedir hocam? Tahmini bir fiyat söyleyebilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

LG OLED 48C14LB.APD

MAĞAZA MÜD.
    BURAK KESKİN
    0506 620 31 32

HAYDAAALG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]  Haydi bakalım oyun sever gamer lar dünyanin en iyi oyuncu monitörü ne sahip olacaksınız. Bende 2020 48CX için çok iç geçirmiştim.

Eline sağlık Noel Babamız

• quote:

Orijinalden alıntı: cdenizmavis

Bunun fiyatı nedir hocam? Tahmini bir fiyat söyleyebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    Hocam fiyat bilgisi 2 hafta içinde belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreamRolleR

HAYDAAA  Haydi bakalım oyun sever gamer lar dünyanin en iyi oyuncu monitörü ne sahip olacaksınız. Bende 2020 48CX için çok iç geçirmiştim.

Eline sağlık Noel Babamız

Alıntıları Göster

Hocam her zaman ilk ürünler bizde olur hizmette sınır yok

• quote:

Orijinalden alıntı: St Batuhan

Hakkımızda hayırlısı diyerek ön siparişi verdik. Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik. Herkesin gönlünce olması dileğimle :)

Alıntıları Göster
    Hocam hayırlı uğurlu olsun şimdiden ilk alan siz oldunuz.
  • Burak Hocam, bu sabah arızalı çıkan monitörümün iadesini Amazon'a gönderdim. 1 hafta sonra paramın yatmış olmasını bekliyorum. Önümüzdeki hafta size yazacağım 48" C1 için. Kartımın limitinin yüklenmesi lazım alabilmem için, onu bekliyorum. Saygılar,

• LG 2021 OLED B1/C1/G1/Z1 [Ana Konu]

Hızlı gönderim yapan vatan bilgisayara çok teşekkürler 😄 Şaka bir yana telefondan gösterdiği ilgi alaka için Adaşım Burak beye teşekkürler.Bu defa ticaret yapamadık belki ama kendisinin bu esnaf duruşu devam ettikçe ticarette elbet olur nasılsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak reis -- 1 Haziran 2021; 16:15:58 >
  • ben de Burak beyden ön sipariş verdim 48 c1 için. beklemedeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: burak reis

Hızlı gönderim yapan vatan bilgisayara çok teşekkürler 😄 Şaka bir yana telefondan gösterdiği ilgi alaka için Adaşım Burak beye teşekkürler.Bu defa ticaret yapamadık belki ama kendisinin bu esnaf duruşu devam ettikçe ticarette elbet olur nasılsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: [__Zahid__]

ben de Burak beyden ön sipariş verdim 48 c1 için. beklemedeyiz.

Hocam şimdiden OLED48C14 hayırlı uğurlu olsun.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • OLED48C14'in fiyatını göremedim, aramamız ya da ÖM mi atmamız gerekiyor?

• 48 C1 Kac K olur bilmiyoruz ki 12 K olsa beklerdim belki ama15 K olursa beklemeyip indirimlerden 55 BX ya daCX mi alsam tam olarak ne farkliliklar var keskin olarak

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.