Şimdi Ara

LG 21.5' W2261VP-PF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu model nasıl sizce? Samsung'un teknik servisindeki rezaletleri okuyunca midem kalktı. Lg nin teknik servisi nasıl acaba? Monitör özellik ve bağlantı çeşitliliği bakımından çok güzel görünüyor. Fiyatı şu an için yüksek gibi biraz daha düşer mi acaba? Bunun yerine önerebileceğiniz Hp monitörler var mı?

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=39146 WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 208 $+KDV 364 TL
    http://www.hepsiburada.com/lg-w2261vp-pf-21.5-2ms-analogdvi-wide-screen-lcd-monitor-parlak-siyah/productDetails.aspx?categoryid=986&productid=bd53414 KDV Dahil 388,29 TL

TEKNİK ÖZELLİKLER
    Model: W2261VP-PF
    Ekran Boyutu: 21.5" Geniş Ekran
    Renk: Parlak Siyah
    Tepki Süresi: 2 ms
    Maximum Çözünürlük: 1920 x1080
    Kontrast Oranı Tipik: 1000:1
    Kontrast Oranı Dinamik: 20.000:1
    Nokta Aralığı: 0.248 (mm)
    Parlaklık Oranı: 300 (cd/m2)
    Renk Derinliği: 16.7 M
    Görüş Açısı Y:D (derece): 170 - 160 (CR>10)
    Bağlantı Şekli: Analog D-Sub , Dijital DVI , HDMI
    Dikey Tarama: 56 - 75 (Hz)
    Yatay Tarama: 30 - 83 (kHz)
    Yükseklik Ayarı: Yok
    Dönebilme Özelliği (Pivot): Yok
    Hoparlör: Yok
    Vesa Özelliği: Yok

PAKET İÇERİĞİ
    Power kablo: Var
    D-Sub Analog kablo: Var
    DVI-D Dijital kablo: Yok
    Kullanma klavuzu
    Install CD si

• bugun vatana gittim görevli çok övdü monitörü en çok sattığımız monitör falan dedi yalnız 434tl gözüküyordu :S Ayrıca V yazan 20.000:1 kontrast VP 50.0001 kontrast. sanırım fiyat farkı bundan dolayı

bende bu monitör ve 2330sw+ arasında kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealGangsta -- 7 Ağustos 2009; 2:59:46 >
  • exa bu monitörü 345tl den sattı bitirdi satın alanlardan da ölü pixelli olan hiç çıkmadı.. alanların çoğu memnun.
    ama 434tl gibi bir fiyata hiç çıktığını zannetmiyorum.. world playclup ile 320tl ye geliyor bu monitör.
    digitalversus sitesinde rakiplerine göre başarılı bulunan bir monitör.
    http://www.digitalversus.com/article-358-4614-35.html
  • Ne kadar enerji tükettiğini merak edenler için daha kapsamlı özellikleri veriyorum.

Horizontal Frequency
    30~83Khz
    Vertical Frequency
    56~75Hz
    Input Signal
    Video Signal
    RGB Analog, Digital
    Connectors
    PC
    15 Pin D-Sub, DVI-D, HDMI, Headphone Out
    Plug & Play
    DDC
    DDC2B
    Power Supply
    AC 100 ~ 240V (56 ~ 75 Hz), LIPS (Integrated)
    User Control
    Type
    Tact Type
    Button
    6 Key (Power Key Included)
    Functions
    FLATRON f Engine, HDCP, Intelligent Auto, Photo Effect, ez Zooming, 4:3 in Wide
    Mechanical
    Dimension(W x H x D)
    519 x 387 x 193mm
    Weight
    Net: 4.2 kg, Gross: 5.9kg
    Stand
    Tilt
    Regulations
    Safety
    UL (cUL), TUV-Type, SEMKO
    EMC
    FCC-B, CE
    Power saving
    EPA Energy Star
    Warranty
    3 years on site
    Panel
    Size
    22" Class (21.5" Diagonal)
    Resolution
    1920 x 1080 (Full HD)
    Pixel Pitch
    0.248 x 0.248
    Brightness
    300cd/㎡
    Contrast Ratio
    50000:1 DFC (Original 1000:1)
    Viewing Angle
    H : 170˚ / V : 160˚ (CR≥10)
    Response Time
    2ms (GTG)
    Display Colors
    16.7M Colors
    Power Consumption
    On
    39W (Typical)
    Stand-by / Suspend
    1W under (Max)
    DPM Off
    1W under (Max)

• Led ekranlı monitörler yarı yarıya daha az enerji tüketiyor 20w gibi bir rakam. Bir ara hepsiburadaya 19' Cbox led monitor gelmiş fakat artık temin edilemiyor. Bir aya kadar Led ekranlı monitörler yaygınlaşır diye ümit ediyorum. Pazarlama stratejisi nedeni ile lcd ekranları bitirmeden de bu teknoloji geciktirecekler açık.
  • evet ama led ekranlı monitorun maliyeti yuksek. biraz zaman gerekli. mesela apple cinema display ledli olanı 900$. diğer paneller ips gibiler de grafik tasarım için uyumlu.
  • Bugün Söğütözü Vatan'dan w2261vp'yi satın aldım. Led ekranları bekleyeyim diyordum ama görünen köy kılavuz istemez diye bir söz var. Bu monitör harika özelliklere sahip olduğundan kararımdan vazgeçtim. Vatandaki arkadaş paketlemeyi ben yaptım ölü piksel yok demişdi. Evde monitörü kurup teste tabi tuttuğumda 1 adet ölü piksel gördüm. Bir ay içinde değiştirilebiliyormuş. Uygun bir zamanda iade edeceğim fakat bu modelden bir tane kaldı o da kısa zamanda satılır.

Monitörde fark ettiğim bir durum var. Donanım haber forumunda aynı sayfada görünen iki mesajımın avatarına baktığımda ikisinin arasında renklerin açık koyu oranları farklı geldi gibi! Belkide renk ayarlarıyla oynamalıyım bilemiyorum. 17" den sonra masam bayram etti, epey bir yer açıldı. Aynı paraya 24" monitörde alınabilir fakat tenis maçı izler gibi kafamın bir sağa bir sola gitmesi komik olacakdı. Belkide büyük ekran bir monitör almanın sağlığa en büyük katkısı pc olarak kullanırken başınızı sağ sola çevirmek olacak. Boyun tutulması riskini en aza indireceği muhakkak. Kullanım amacım çizim programları ağırlıklı olacağından 21.5" gayet makul. Sanırım çizim ağırlıklı çalışanlar için çözünürlüğün 1920x1200 olması çok daha iyi olacak. Aynı monitörü kullanıp üstte bahsettiğim açık koyu renk tespitim hakkında yorumlarınızı esirgemeyiniz. Her şeye rağmen bu monitör fiyatının karşılığını bence fazlasıyla veriyor çok kaliteli. Bazı arkadaşların gözü Samsung'dan başka bir şey görmüyor. Bunu seçmemdeki sebeplerden biri de teste tabi tutulduğu muadili monitörlerden iyi puan almış olmasıdır.

• Arkadşalar benim gözüm biliyorsunuz P 2250 de ama LG bu konuda nasıl.. yani güç tüketimi,göz bakımından,yazılarda netliği ve tepkime süresi nasıl bilmiyorum ama samsung sanki daha iyi gibi bu arada samsunda göz bakımından özellikler varmı bilmiyorum.
    birde samsung da ışık koşuluna göre ayarlar.. varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Se_co -- 11 Ağustos 2009; 0:52:02 >
  • P2250 diyorum hala
  • SAMSUNG'un teknik servisindeki rezaletler? Bana pm atabilirsen sevinirim bu konuda çok merak ettim şimdi.
  • dostum bende 2 hafta önce vatandan aldım w2261vp ölü pikseline oradaki arkadaşlar bakmışlardı fakat bende şimdi baktım bende de varmış ölü piksel vatana gittim 1 ay içinde dğişiminiz varmış dedim olmadığını söylediler,lg yia arayıp sormamız falan lazım dediler,sen ne yaptın değiştirdin mi ürünü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pilavyer

dostum bende 2 hafta önce vatandan aldım w2261vp ölü pikseline oradaki arkadaşlar bakmışlardı fakat bende şimdi baktım bende de varmış ölü piksel vatana gittim 1 ay içinde dğişiminiz varmış dedim olmadığını söylediler,lg yia arayıp sormamız falan lazım dediler,sen ne yaptın değiştirdin mi ürünü?

3-4 gün önce monitörü aldığım yer olan Söğütözü müşteri hizmetleri bölümüne teslim ettim. Ellerinde aynı monitör kalmadığı için yenisini hemen alamadım. LG yenisini gönderecek, geldiğinde cepden arayacaklar. Vatan'ın bir aylık ölü pixel garantisini bilmeyen kalmadı. Kendi satış elemanlarının bundan haberi yoksa söyleyecek kelime bulamıyorum. Komedi ya! Monitöründe ölü pixel olduğunu belirttiysen koşulsuz değiştirmeleri gerekiyor. Distribütörlerle sıfır ölü pixel anlaşmaları var.

• bugün gittim değiştirdiler aa aynı üründen olmadıgı için alamadım,ben P2250 almayı düşünüyorum
  • kardeşim aynı üründen kullanıyorum vatandan aldım bursadakinden bir ay falan oldu gayet memnunum yeterince iyi büyüklüğü daha büyük almanada gerek yok full hd zaten bide hdmi kablosu alırsın 30-40 liraya süper bi görüntü oluyor tavsiye ederim kesinlikle bu fiyata full hd bullamassın samsunglar cok pahalı . Birde bimeksde aynı ürünün lcd tv / monitör şeklinde var 500 tl olması lazım onada bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToySoldier

SAMSUNG'un teknik servisindeki rezaletler? Bana pm atabilirsen sevinirim bu konuda çok merak ettim şimdi.

Monitör başlığı altında bir sayfada okumuştum. Teknik servisin umursamaz tavırlarını göz önüne seren ibretlik yazılar vardı, aradım fakat bulamadım. Bende Samsung monitör almayı düşünüyordum o yazılardan sonra vazgeçtim. Üstelik f/p olarak VP serisi Samsung'dan belirgin şekilde önde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.