Şimdi Ara

LG 25um27 mi benq gl2460hm mi ? Veya ertarnatif

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler merhaba oyun ve film için bu iki monitörü düşünüyorum fiyatları hemen hemen aynı 570 ila 580 tl arası iki monitör de kullananlar varsa yorumlar ise sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende buaralar 550-750TL arası monitörlere bakıyorum. Buraya yazılacak yorumları dikkate almaya çalışacağım. Alternatiflerinizdee olursa seviniriz.
  • Oyun ve film için demişsin eğer ağırlıklı olarak film olacaksa IPS panel almanda fayda var. Gerek izleme açısı gerekse panel canlılığı ön planda. LG 21:9 formatında geniş ekran benq ise 16:7 formatında. fiyatlar yakın bir birine tercihine göre şekillendirmen lazım alacağın ürünü. Alternatif olarak Asus VC239H modelini inceleyebilirsin. Hem film hemde oyun için ideal bir monitör. IPS panel düşük mavi ışık teknolojisi yanı sıra game plus özelliği mevcut.

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vc239h-full-hd-hdmi-ips-monitor.html
  • Hocam zaten o kadar çıkabilsem bu ürünü alacaktım ben bu ikisi Arasında kaldım :)

• cho35 C kullanıcısına yanıt
    Benq olanı aldım hocam akşam üstü eve getirdik koydum masaya kocaman oldu orada küçük gözüküyordu o lg25 olan model de üstten basık yandan uzun oda eve getirince büyük gözükecekti eminim ama iyi tercih mi yaptık bilemedim

• Hocam monitörden memnun musunuz? Oyun performansı nasıl?

• hasobilo H kullanıcısına yanıt
    Memnunum bir sıkıntısı yok iyi baya :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SezyQPAD

Benq olanı aldım hocam akşam üstü eve getirdik koydum masaya kocaman oldu orada küçük gözüküyordu o lg25 olan model de üstten basık yandan uzun oda eve getirince büyük gözükecekti eminim ama iyi tercih mi yaptık bilemedim

Hocam LG olanı mı aldınız memnun musunuz. Önerir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.