Bildirim
LG 25um27 mi benq gl2460hm mi ? Veya ertarnatif
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bende buaralar 550-750TL arası monitörlere bakıyorum. Buraya yazılacak yorumları dikkate almaya çalışacağım. Alternatiflerinizdee olursa seviniriz. -
Oyun ve film için demişsin eğer ağırlıklı olarak film olacaksa IPS panel almanda fayda var. Gerek izleme açısı gerekse panel canlılığı ön planda. LG 21:9 formatında geniş ekran benq ise 16:7 formatında. fiyatlar yakın bir birine tercihine göre şekillendirmen lazım alacağın ürünü. Alternatif olarak Asus VC239H modelini inceleyebilirsin. Hem film hemde oyun için ideal bir monitör. IPS panel düşük mavi ışık teknolojisi yanı sıra game plus özelliği mevcut.
http://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-vc239h-full-hd-hdmi-ips-monitor.html -
Hocam zaten o kadar çıkabilsem bu ürünü alacaktım ben bu ikisi Arasında kaldım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benq olanı aldım hocam akşam üstü eve getirdik koydum masaya kocaman oldu orada küçük gözüküyordu o lg25 olan model de üstten basık yandan uzun oda eve getirince büyük gözükecekti eminim ama iyi tercih mi yaptık bilemedim
Hocam monitörden memnun musunuz? Oyun performansı nasıl?
Memnunum bir sıkıntısı yok iyi baya :)
quote:
Orijinalden alıntı: SezyQPAD
Benq olanı aldım hocam akşam üstü eve getirdik koydum masaya kocaman oldu orada küçük gözüküyordu o lg25 olan model de üstten basık yandan uzun oda eve getirince büyük gözükecekti eminim ama iyi tercih mi yaptık bilemedim
Hocam LG olanı mı aldınız memnun musunuz. Önerir misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X