Şimdi Ara

Lg 25UM58 Monitör Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

3 gün önce 25UM58 monitör aldım arkadaşlar. Monitörü ikincil ekran olarak laptopa bağladım. 3 gün sorunsuz kullandım.

Bu sabah bilgisayarı açtım ama monitör açılmadı. Dün akşam uyku moduna geçti o yüzden açılmıyor diye düşündüm.

Kablolarını değiştirdim olmadı.
    Sadece monitör adaptörünü takıyorum ekrana ışık dahi gelmiyor.
    Güç tuşuna basılı tutarak elektriğini boşaltıp tekrar taktım yine açılmadı.
    Ip tv ye hdmi olarak bağladım olmadı.

Bu kadar kısa sürede adaptörün bozulma ihtimali olabilir mi?

• Sorunumu çözdüm arkadaşlar. Evet adaptöre elektrik gelmiyor.

Nasıl anladığıma gelince tavsiye etmemekle birlikte anlatayım.

https://www.eksiduyuru.com/duyuru/876043/laptop-sarj-aletinin-calisip-calismadigi-nasil-anlasilir

Yukarıdaki linkdeki cevapların birinde arkadaş kısa bir kablonun birini adaptörün içine diğerini de adaptörün yan tarafına değdirin mavi ışık çıkıyor demiş.

Dediğini yaptım çalışan laptop bataryamda mavi ışık çıktı. Monitör adaptörü ise tepki vermiyor.

Yarın garantiye götürecem zaten dandik bir adaptör. Kablosundan belli.

• Monitörden almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesajınızı şimdi gördüm.

Çok teknik ayrıntıları internette bulabilirsiniz. Kullandığım süre boyunca ben deneyimlerimi aktarayım.

Monitör çok geniş. Yaptığım işde bana bu çok kolaylık sağlıyor. Ekranı iki parçaya ayırıp kullanabiliyorum. 16:9 monitörde de ekran ikiye ayrılabiliyor ama ayrılan parçalar daha dar olduğu için bu sefer ayrılan parçalar üzerinde gezinti çubuğu ile oynamanız gerekiyor. Bu monitörde ekranı ikiye ayırdığınızda her parçasını geniş görebiliyorsunuz.

Gta 5 oynadım. Ekran geniş olduğu için oyunun içindeymişsiniz gibi geliyor. Oyun performansı da güzel ben beğendim. Monitör IPS ve 5ms tepki süresi var.

Düşünebileceğiniz buradaki nokta bu monitör ile ilgili şu olmalı 4k mı alayım yoksa 2k mı. Bu monitör 2k. Ben şuan 4k ya çıkacak durumda değilim o yüzden 4k ile kıyaslamadım monitörü.

Genelde bu monitörü almak isteyen kullanıcıların takıldığı nokta ekran genişliği oluyor. Açıkçası ben ileride bir monitör daha alacak olsam yine 21:9 formatında bir monitör alırım. Ama bu tamamıyla sizin kullanım senaryonuza bağlı. Ben birçok program kullandığım için programları aynı monitörde görüntülemek benim için çok zaman tasarrufu sağlıyor.

Umarım yardımcı olmuşumdur. Sorunuz olursa bilgim dahilinde yardımcı olmak isterim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.