Şimdi Ara

lg e2250v led lcd monitor dokunmatik tuş sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Slayer_ Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar bugün led lcd bir monitor aldım lg nin e2250v-pn modeli aldığımda ilk açtığımda sağ alttaki dokunmatik tuşlar yanıyordu hatta açma kapama düğmesinde gülümseme gibi bir ışık vardı ancak 1-2 saat sonra tekrar açınca buradaki dokunmatik tuşların ışığı yanmamaya başladı sadece tıklayınca yanıyor oda örneğin açma kapama düğmesine tıklıyorum menünün 1. tuşunun ışığı yanıyor nedeni ne olabilir yardımcı olursanız sevinirim...

bahsettiğim tuşların resmi

lg e2250v led lcd monitor dokunmatik tuş sorunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sisqui -- 15 Ocak 2011; 21:22:59 >

• tuş olan kısma bir kere dokunman yeterli ışıklar aktif olur bu bir sorun değil.
  • valla kardeşim çok güzel açıklamışsın herşeyi sorunum olmadığınıda yazmışsın ama o tuşlardan menu tuşuna basınca acıp kapatma tuşunun ışığı yanıyorsa sorun oluyor ayrıca sadece basarken yandığı içinde sorun oluyor çünkü tuşları bulamıyorum normalde sürekli yanması lazım o tuşların ışığının
  • Bende de dokunmatik olan W1954S modeli vardı. Tuşlara basınca ışık yanıyor, basmayınca yanmıyordu. Bence normalide budur.
  • Sorun yok. O monitörün özelliği öğle. İnceleme yapan bir kaç yerde ve bu ürünü satan bir kaç internet mağazasında bu özellik belirtlmiş durumda.
  • çok çabuk alışıyorsun merak etme
  • Bugün monitör elime geçti. Arkadaşın yaşadığı olay monitörün kendi özelliği fakat ayar yaparsanız o özellik aktif oluyor. Bende tüm düğmelerin ışığı sürekli yanıyor. Ama menüden ışıkların yanması ile ilgili ayar yapılıyormuş onu gördm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung LED TV Kumanda Sorunu
    4 yıl önce açıldı
    Philips tv ekran kararma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • monitörün dokunmatik menü ayarlarına gir ordan others a gir button indicator ve power indicator sekmelerini on olarak seç. o ışıklar yanacaktır. yani kısacası o ışıkları kullanıma bağlı olarak ister açık ister kapalı bir şekilde görünmesini sağlayabiliyorsun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.