Şimdi Ara

LG 27' IPS 4K Oyuncu Monitörü - 1250 TL SON İNDİRİM!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
4
Favori
2.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    PS4 Pro için kullanılmış, 20ms altı input laglı, inanılmaz ips 4K oyun keyfi yaşatan monitörüm artık PS4 Pro kullanmadığım için satılıktır.

Monitör pc ile de AMD ekran kartlarında freesync desteklidir, hdmi 2.0 ile 4k 60hz görüntü alabilirsiniz.

Faturalıdır,16 ay daha garantisi devam etmektedir.

Fiyat:1250 TL
    Pazarlık ve takas söz konusu değildir.

İletişim : pm
    Yer: İstanbul/Avcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi krocker09 -- 22 Ağustos 2017; 2:8:18 >

• takip
  • Bende ps4 pro var bu monitoru düşünüyorum. ama videolarında renklerin soluk ve parlaklığın az olduğunu görüyorum. renk ve parlaklık için fotoğraf koyabilirmisiniz. Mesela denizin mavisini karanlığın siyahını, ve beyaz renk tonlamaların nasıl göründüğüne dair bir kaç görüntü paylaşırsanız fikir sahibi olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osman kurt 1984

Bende ps4 pro var bu monitoru düşünüyorum. ama videolarında renklerin soluk ve parlaklığın az olduğunu görüyorum. renk ve parlaklık için fotoğraf koyabilirmisiniz. Mesela denizin mavisini karanlığın siyahını, ve beyaz renk tonlamaların nasıl göründüğüne dair bir kaç görüntü paylaşırsanız fikir sahibi olabilirim.

hocam öyle bir şey söz konusu değil ips ekranlı 4k monitör, alırken özellikle diğer 4k tv ve monitörlerle karşılaştırıp renklerin canlılığını beğendiğim için almıştım, telefon ile çekimle video arasında fark olmayacaktır, ciddi alıcıysanız gelip görebilir veya vatan pc teşhir reyonlarına bakabilirsiniz.
  • quote:

Bende ps4 pro var bu monitoru düşünüyorum. ama videolarında renklerin soluk ve parlaklığın az olduğunu görüyorum. renk ve parlaklık için fotoğraf koyabilirmisiniz. Mesela denizin mavisini karanlığın siyahını, ve beyaz renk tonlamaların nasıl göründüğüne dair bir kaç görüntü paylaşırsanız fikir sahibi olabilirim.

Bunun sebebi monitörün 250 cd parlaklık olması.Kimine göre yeterli kimine göre değil,en güzeli kendi gözünle görmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkdevil35 -- 10 Haziran 2017; 18:3:40 >
  • Bugun kocaeli vatana gittim tek teshir urunu olarak 28e590ds yi koymuslardi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bugun kocaeli vatana gittim tek teshir urunu olarak 28e590ds yi koymuslardi.

Hocam foto atarım ama dediğim gibi pek bi anlamı olmaz, gözünüzle görmeniz lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende gözümle görmek istiyorum ama teşhirini bulamıyorum fotograf atsaniz azda olsa bilgi sahibi olabilirim.

• Merhaba bu modelde hdmi 1.4 mü yoksa hdmi 2.0 mı var? display port kullanmadan hdmi üzerinden 4k 60fps görüntü alabilecek miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Merhaba bu modelde hdmi 1.4 mü yoksa hdmi 2.0 mı var? display port kullanmadan hdmi üzerinden 4k 60fps görüntü alabilecek miyim?

Evet hocam hdmi 2.0 lı modeldir zaten öyle olduğu için PS4 PRO da hdmi bağlantı ile 4k 60fps oluyor görüntü
  • İlan günceldir, fiyat revize edilmiştir.
  • Winter Is Coming kullanıcısına yanıt
    ilan kaç aylik benim fatura 1800lira oturup günlük fiyatı takip edecek kadar işsiz değilim fiyatı düşmüşse bedava mı vereceğiz açar kullanırım sağol kardeşim

• Mrb bendede bu minitorden Var ps4 pro alicam..Ayar ekran goruntusunu atabilirmisiniz.. Ayarlar nasil .. Hdr destekliyormu..Ultra deep color hdr yerine geciyormu..Tsk

• quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Mrb bendede bu minitorden Var ps4 pro alicam..Ayar ekran goruntusunu atabilirmisiniz.. Ayarlar nasil .. Hdr destekliyormu..Ultra deep color hdr yerine geciyormu..Tsk

ps4 pro sadece hdr10 destekliyor, tv de dolby vision haridi hdr var ise ps4 pro destekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winter Is Coming -- 19 Ağustos 2017; 0:45:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

quote:

Orijinalden alıntı: 1982-utkan

Mrb bendede bu minitorden Var ps4 pro alicam..Ayar ekran goruntusunu atabilirmisiniz.. Ayarlar nasil .. Hdr destekliyormu..Ultra deep color hdr yerine geciyormu..Tsk

ps4 pro sadece hdr10 destekliyor, tv de dolby vision haridi hdr var ise ps4 pro destekler

Monitor hocam bu..Birde kullanandan ozellikle bilgi istedim

• Selamlar hocam , şu an bu monitörü aktif kullanmadığım için ss atamam ama, HDR yok bu monitörde, 4K çözünürlük de ultra deep colour seçeneği açıldığında aktif oluyor başka bir ayar gerektirmez, diğer türlü ps4 ün ayarlarından bakacak olursan zaten bu UDC açıkken sadece 4K 60hz olarak gösterecektir ekran sekmesinde.

Burası ilan konusu olduğu için ilgili alt foruma başlık açarsan yardımcı oluruz, diğer arkadaşa çok takılma ne dediğini ben de anlamadım kendi de bilmiyordur zaten
  • pm attım kontrol edermisiniz.
  • hamsikamil kullanıcısına yanıt
    Şimdi online olabildim hocam, cevap atıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.