Pivotlu modelinden DP to DP çıktı kankam. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
LG 27″ ULTRAGEAR 1MS 144HZ HDR10 G-SYNC FREESYNC 2799 tl (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
pivot çok işe yarayan bir şey mi ? kafam takılıyor acaba biraz fazla verip o modeli alsak değer mi ?
-
Şahsen sevdiğim bir olay ama ek bağlantılar 200-300 liraya bulunuyor kankam. Yani 500-600 verip onu almaya gerek var mı bilmiyorum. Sipariş verdiğim ve elime gelip kurduğum için iade ile uğraşmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son sorum :):)
Rx580 li bir sistemim var Acer 1080p led 24" bir monitörüm var ama sürekli sorun çıkartıyor.
oyun oynuyorum 27" 144-165 hz ips ekran 1 ms gibi özellikler olmasını istiyorum ama
1080p 1440p 2160p hangi çözünürlük almak mantıklı olur diye düşünüyorum ileriye yönelik olmasını da istiyorum (fiyatı da önemli tabi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xquba -- 23 Haziran 2022; 21:29:7 > -
Brom benim laptop ekranı full HD olarak yeterli geliyor. 2k TV var mesela ama genelde full HD izliyoruz normal versiyon olarak. Neyse bu konuda çok bir fikrim yok açıkçası. Bana gayet yeterli gelecek 15.6” ten sonra :)
ben kullanıyorum mis gibi monitör. biraz ghosting var tabii
-
Beyler bu monitörün 2K versiyonu var bende, ikinci monitör olarak bunu alsam 2K ile yan yana kullandığım için görüntü kalitesi rahatsız eder mi?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yan yana koyunca göze çok batar ama işinizin sadece bır kısmını halletmek için kullanacaksanız yeterli olur. Yani yüzde 50-50 değil de 20-80 gibi bir kullanım olacaksa iş görür. Benim sürekli açık durması gereken bazı dosyalarım oluyor ve onları 1080p monitöre koyuyorum, işimin çoğunu ise 2K monitörde hallediyorum. 2K'dan sonra 1080p'ye ana monitör olarak kesinlikle geçemem fakat kullanışlılığı artıracak şekilde kullanabiliyorum yani.
Yanıtınız için teşekkür ederim hocam, ben de sizin kullandığınız amaçla kullanmayı düşünüyorum fakat kararsız kaldım. Almışken 500 lira daha ekleyip QHD mi alsam yada biraz daha ucuza başka marka FHD mi alsam diye düşünüyorum. Sanırım biraz daha düşünüp tartacağım.
-
Pckolik'ten hiç alışveriş yapmadım sorun yaşayan var mı?
Ölü piksel vs. durumu nedir cihazların ve böyle bir durumda pckoliğin iade olayı nasıldır? Ölü piksel çıktı deyince bize yasal olarak ölü piksek olması normal iade almayız gibi işi yokuşa sürerler mi?
İnsan monitör alırken yüz defa düşünüyor...
-
Rica ederim. Ben 2K 144hz ve 1080p 75hz olarak 2 monitör kullanıyorum.
Kullanımımın az bir kısmını kapsadığı için 1080p monitörün kalitesi çok umrumda değil, o yüzden ben ucuz bir ürün tercih etmiştim. Eğer oyun gibi bir kullanımınız olmayacaksa 60-75hz ips veya va bir panel bakabilirsiniz ucuzundan. 2 monitör olunca TN kullanmak işkence resmen.
İyi akşamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 25 Haziran 2022; 19:5:25 > -
Yardımcı olduğunuz için tekrardan teşekkür ederim hocam, iyi akşamlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam sizce konudaki monitör yazılım için iyi mi. bazen dik tutmam gerekebilr. ne dersiniz?
-
Alacaktım ama ben monitörü yakın tutmayı seviyorum, 27" başka bir monitörü deneme imkanım oldu bugün biraz. Karar verdim 27" benlik değilmiş, ben yine 24" bakmaya devam edeyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 25 Haziran 2022; 22:29:59 > -
Yazılım için çözünürlük ve netlik önemlidir, o yüzden en azından 2K monitör bakmanızı tavsiye ederim. Çözünürlük arttıkça ekrana çok daha fazla şey sığması da işinizi hızlandırır.
-
anladım hocam. çok teşekkürler. Peki inç olarak ne önerirsiniz? Daha öncesinde hiç monitör kullanmadım umarım sorularım sizi yormuyordur :S
-
Estağfurullah. Masanıza ve bakmak istediğiniz uzaklığa bağlı ama 2K için ideal olan ve rahatça bulunabilen boyut 27.
24 çok küçük kalıyor, 32 çok güzel oluyor fakat 2K çözünürlük 32 inçte biraz zayıf kalıyor. Yine de kullanılabilir seviyede ama 24inç 1080p ile tamamen aynı keskinlikte olduğu için 2K'nın getirdiği netlik kayboluyor. 32 ve üstü için 4K bakmak lazım. Hatta 43 inç 4K çok güzel oluyor, benim biraz daha büyük bir masaya geçip 43 inç bir tv kullanmak gibi bir amacım var yakın zamanda.
İlk monitörünüz olacaksa 27 gayet büyük ve kullanışlı gelecektir size. 15.6 laptop ekranının 3 katı büyüklükte.
Ultrawide monitörlere de bakılabilir. Onlar da 16:9 monitörlerden %33 daha fazla yatay alan sunuyor.
Kişisel beklentiye bağlı yani. Birine 24 bile yeter, biri 43 ister başka biri de 34 inç ultrawide isteyebilir.
-
Anladım. Çok teşekkürler cevap için. 27inç 2k bakmaya devam. teşekkürler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X