Şimdi Ara

Lg 27GL650F-B Yorumlar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Monitör geldi ve 1 adet ölü pixel var maalesef

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam üzüldüm valla, ne yapacaksınız cayma hakkınızı mı kullanacaksınız ?
  • rogeryuk R kullanıcısına yanıt
    Hiç emin değilim gerçekten çok küçük bir nokta aslında ama ürkütücü oldu. Bir de xaysam paketi açılmış ürün sonuçta firmayı zor durumda bırakır mıyım maddi olarak ne dersiniz?

Fotosunu atma imkanınız varsa atabilir misiniz? Cayma hakkı nasıl bir süreç pek bilmiyorum açıkçası prosedürü nasıl işliyor ama sonuçta müşterinin bir hakkı bu.
    Atıyorum hocam. İade hakkım var gitti gidiyor il ie konuştum ama satıcıyı da mağdur etmek istemiyorum.

Lg 27GL650F-B Yorumlar

O zaman siz karar vereceksiniz, gözünüz sürekli oraya takılmıyorsa sıkıntı yok ama sürekli gözünüz istemsiz oraya kayarsa sıkıntı sonuçta en az 4-5 yıl kullanacaksınız bu monitörü.
    Dedim ben çok pimpirikliyim diye 😊 satıcı ile bir konuşayım eğer zor durumda kalmayacaksa iade edebilirim. Son teste kadar hiç ölü piksel çıkmamıştı beyaz ekran gelince buldum valla 😕

Hocam hiç senin kadar satıcıyı düşünen bir müşteri görmemiştim valla. Firmaların hayalindeki müşteri profili olabilirsin :D
    4 saat oldu kullanalı ve şuan ölü piksel yok oldu bu mümkün mü 😊😊 valla çok tatlı oldu.

Ölü piksel olduğuna veya piksel arızası olduğuna eminim çünkü bezle sildim, tırnağımla denedim toz mu yapıştı acaba diye çıkmadı.

Yok oldu. Panel çalıştıkça oturdu heralde piksel shshsbdbd

• Arada kalmak gayet normal fakat gerçekten arada kaldıysan benim fikrim Viewsonic Xg2705 den yana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben sizin yerinizde olsam iade ederim ne de olsa sende paranı verdin belki satıcıyı mağdur etmek istemiyorsun ama bu sefer mağdur olan sen olacaksın

• Haklısın hocam ama şuan yok o piksel nasıl oldu anlamadım. Koyduğum foto da ortada en az 10 kere test edip ekranı da sildim yapılan bir toz mu diye yok değil gayet piksel hatasıydı. Tekrar oluşursa aynı noktada iade edebilirim. Şuan firma ile kontak halindeyim sonuçta 0 kapalı kutu gönderdiler ve mağduriyete yol açmak istemem. Ölü piksel olacaksa da 5 tane olsun en azından garanti kapsamına girsin 😅

Peki monitörü kapatıp ara koyduktan sonra ölü pixel var mı yok mu baktın mı ?

• Lg ti aldım ilk izlenimlerim olumlu fakar henüz oyun oynamadım vardiyadayım ve mesai bitmesini bekliyorum 😊

Hocam monitörü beğendiniz mi, hangi renk ayarlarında kullanıyorsunuz? Ben vivid kullanıyorum en iyi o geldi bana.
  • Yok onu ancak yarın kontrol edebilirim şuan mesaide olduğum için monitör Bayadır açık ve akşam kapatıp sabah deneyeceğim tekrar.

Şuan vivid kullanıyorum dostum senden fikir alacağım ama bazı ayarla konusunda daha kurcalama vaktim olmadı. Sadece ölü piksel ve ışık sızması için kontrolleri yaptım

Merhabalar iade hakkınızı kullanın böyle bir saçmalık olamaz çünkü

• cy2828 kullanıcısına yanıt
    Bir bakıma bende korkuyorum yeni piksel şaşırtmaları olabilir diye ama şuan bir sorun bulunmuyor o yüzden bir süre test edeceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheris

Bir bakıma bende korkuyorum yeni piksel şaşırtmaları olabilir diye ama şuan bir sorun bulunmuyor o yüzden bir süre test edeceğim.
    Şu an bir sorunu bulunmuyorsa güzel ama bir sorun olursa o kadar para veriyorsunuz elinizde kalmasın boşa gitmesin paranız

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.