Şimdi Ara

Lg 27GL650F-B Yorumlar (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Tam olarak panel kodunu bilen var mı acaba?

• Şu anda incehesap da 2000 tl de indirimde. Incehesap guvenilir mi ne dersiniz?

https://www.incehesap.com/lg-27gl650f-b-27-full-hd-gaming-monitor-fiyati-45948/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almayı düşünüyorum ancak 27 inçte 1080p yetersiz kalıyor mu gerçekten? Çok fazla yorum okudum kararsız kaldım

• negatee kullanıcısına yanıt

Tam olarak bende bunu merak edıyorum bır cok arkadasım 27ınc 1080p kullanıyor abartıldı gıbı pıxel sayma olayı yok

• Vaanna kullanıcısına yanıt

Ben de incehesaptan aldım bu modeli. Ekşide yorumlara göre iyi bir site. Sitenin kendine güvenmem derseniz hepsiburada trendyol üzerinde de satışları var zaten fiyata göre bakın. Ben trendyol üzerinden aldım 1 günde geldi kargo. AOC 27G2U ile LG 27GL650F-B arasında kalmıştım çok git gel yaşadım. En son ikisine yan yana baktım arka ışık fazlalığından LG de görüntü daha güzel gözüküyordu. Karanlık odada AOC de yetecektir ama gün ışığında az kalıyor (Birisi 250nit birisi 320nit).

• negatee kullanıcısına yanıt

Monitörün dibine girmezseniz normal bir oturuş mesafesinden yaklaşık 60 70cm uzaklıkta pikseller sayılmıyor. 40cm den daha yakın bakmak gerekiyor saymak için.

• DaRK BLooD kullanıcısına yanıt
    1 yıl olacak neredeyse kullanıyorum f/p ürünü bence ve dediğiniz gibi piksel sayılması için yakından bakmak lazım. Hem iş hem oyun için kullanıyorum. Reader mosu iş için çok ideal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt

Benimde hosuma gitti baya ekran parlakligi fiyatina gore cogundan daha yuksek 320 cd genelde digerleri 250cd. Bir tek masa basinda otururken tam karsidan degilde yukardan bakinca siyahlar biraz griye donuyo ama bu buyuklukte ekranlarin hepsinde boyle sanirim tam goz hizasindan bakinca yok da.

• 2 hafta önce almıştım 3.800 gibi fiyata vatandan.. Alırken kontrol ettirdim ne ölü pixel, ne ışık sızması taş gibi monitör :) Tek anlamadığım monitörün açma kapama düğmesi yok.Pc yi kapattığımda kendi kapanıyor sanırım..

• Alttaki joystick tuşuna basıp ileri doğru ittirince kapanıyo.

• DaRK BLooD kullanıcısına yanıt

Tuşu biliyorumda windows kapatıldığında mönitörde kendini kapatıyor..Sanırım ayrıca kapatmaya gerek kalmıyor

• standby moduna geçiyor.

• Uzunca bir süredir kullanıyorum gayet memnunum oyunlarda kareleşme falan hiç yaşamadım fakat 27inç 2k monitörde oyun oynamıştım farkı hissediyorsunuz...

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.