Şimdi Ara

Lg 27GL650F-B Yorumlar (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşalar merhaba bende PHILIPS 27" 278C4QHSN/00 ambilight ıps monitör var bunu alsam çok oyun oynadığım için oyunlarda 1ms ve 144 hz in farkını çok hissedermiyim? philips ten cok memnunum ambiligt ta oyunalarda çok güzel his veriyor fakat 7 sene oldu bu monitörü önerirmisiniz benimkinin üzerine? herkese teşekkür ederim...
  • 144hz iyi bir ekran kartı ile (gtx 1060 bile yeterli) hissedilir. Ve bu monitörü kesinlikle öneririm, kullanıyorum. mesafe ayarını iyi yaparsanız göz ağrısı falanda yaşamazsınız. Full hd piksellenme olayıda yok, çok şükür çok denemeler sonrasında bunda karar kıldım ve memnunum.
  • ekran kartım rtx2070 fakat emin olamamıştım.teşekkür ederim yardımın için bakacağım vatanda gidip...
  • Dostlar bende epeydir monitör araştırıyorum, lg 27gl650f-b incehesapta indirimde 1800 e satılırken almadım ama sonra pişman oldum monitörü alanlarda incelemelerde de gayet güzel yorumlar almış, viewsonic XG2405 ve aoc 24g2u da ips panel ama panda marka panel kullanıyorlar bu panel lg nin panelinden iyi değil, ölü piksel çıkma ihtimali lg ye göre yüksek bu panelin ayrıca bu panel 6 bit frc ile 8 bit oluyor gerçek 8bit değil yani fakat lg 27gl650f-b modeli gerçek 8 bit ve frc ile 10 bit oluyor yani daha zengin renkler içeriyor p yüzden lg alacam ince hesabın face hesabından yazdım cuma gecesi indirimine alın tekrar diye iletecez dediler ama bakalım :) beklemedeyim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bymax9 kullanıcısına yanıt
    İnşallah güzel bir fiyat yakalarsın dostum. Gayet güzel bir monitör 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ürün şu an itopya.com da 1999 tl. bayram sonrası incehesap gaming gecesini mi beklesem yoksa buradan alsam mı?
  • arkadaşlar trendyoldan bu monitörü 2.ye aldım ancak tekrar ışık sızması ve ölü pixel çıktığı için iade ettim fakat bana şimdi servisten rapor almam gerektiğini, elektronik ürünlerde servis raporu olmadan iade alamiyacaklarını söylüyorlar, cayma hakkında böyle bir kapsam var mı ?

konu hakkında bilgisi olan kimse yok sanırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominqSonqS -- 4 Ağustos 2020; 19:6:46 >
  • İndirim için yüklenin. E alın arkadaşlar. 3 4 monitör aldım iade ettim 27 diye sıkıntı yaşamamak için masa üst yüzeyi değiştirdim 80cm derinlikli masada şuan on numara memnunum. Parlaklık netlik gece gündüz görüş olsun gram göz ağrısı yapmıyor çok şükür. Path of exile pu g starcraft street fighter retroları ve tonla oyun oynarım nintendo wii u emulasyon oyunları olsun herşeyde pn numara renk ayarları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keukuat -- 4 Ağustos 2020; 13:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keukuat

İndirim için yüklenin. E alın arkadaşlar. 3 4 monitör aldım iade ettim 27 diye sıkıntı yaşamamak için masa üst yüzeyi değiştirdim 80cm derinlikli masada şuan on numara memnunum. Parlaklık netlik gece gündüz görüş olsun gram göz ağrısı yapmıyor çok şükür. Path of exile pu g starcraft street fighter retroları ve tonla oyun oynarım nintendo wii u emulasyon oyunları olsun herşeyde pn numara renk ayarları.
    Tam olarak nereye yüklenelim hocam? Belirli bir satıcı varsa iletişime geçebiliriz indirim için. Ben incehesap.com'a facebook üzerinden mesaj attım bekliyorum.
  • İncehesap'a misal. Alacak olan 5kişi bile olsa birlik halinde ve forumdan da talep geleceğini ve sıcak fırsatlar konusu açılacağını bildirirse 100 TL bile indirim gelse kâr kârdır.

• Ürünü almak isteyen başka arkadaşlar varsa incehesap.com'a mesaj yazalım birlikte. Gaming gecesi için belki indirime alırlar. Mesaj atan arkadaşlar konuya da mesaj attıklarını yazarlarsa kaç kişi olduğumuzu bilelim.
  • Bende monitör ararken bu sayfaya denk geldim. 1800 seviyelerine inerse kaçmaz gerçekten. Cuma akşamı incehesap'ta indirime girer umarim. Dolar Euro her geçen gün artıyor, bir an önce almak lazım.

• CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    Dostum hiç bir fikrim yok konu hakkında açıkçası talihsizlik olmuş 😕 nedir son durum var mı gelişme

• Sheris kullanıcısına yanıt
    iademi iptal edip bana geri gönderdiler ben de servisi aradım şimdilik hdmi kablosunu dahi nasıl çıkartılcağını bilmeyen 2 kişiye monitörü teslim ettim değişim yada iade için doa raporu verilmezse hakem heyetine başvurumu yapıcam,kimseye de trendyoldan birşey almasını önermem birdaha çok rezil bir süreç oluyor benim açımdan.

2.monitörün resimlerini ekliyorum mesaja

Lg 27GL650F-B Yorumlar

Lg 27GL650F-B Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominqSonqS -- 12 Ağustos 2020; 14:29:4 >

• CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    Çok yorucu bir süreç olmuş gerçekten. Trendyol bu konularda müşterinin yanında olmuyor anladığım kadarıyla çok fazla. Amazon iyi diyr biliyorum bu konuda orda da kampanya yakalamak gerek.

Umarım iade talebin karşılanır dostum en kısa süre içerisinde.

• Sheris kullanıcısına yanıt
    evet malesef, zaten trend yol direk söylüyor elektronik ürünlerde kutu açılınca cayma hakkınız ortadan kalkıyor diye açık açık yasa ihlali yapıyorlar cayma hakkını kullandırtmayarak doğal olarak mağazalarda bunlardan cesaretlenip cayma hakkı kullandırtmıyor..
  • Gittigidiyor gamers_arena mağazasında 2155 lira şuan 50 TL bonusta var alınır mı sizce ışık sızmasından çekiniyorum. 3 aydır monitörüm yok.

• Monitörü 7 Ağustos tarihinde amazon üzerinden sipariş verdim. Satıcı da Amazon.com.tr idi. Ekspress teslimat seçeneğiyle birlikte 2054 liraya almış oldum. Ertesi gün öğlen saatlerinde elime ulaştı. Ölü piksele rastlamadım. Sipariş ve ürün memnuniyeti açısından amazon.com.tr beni memnun etti fakat şu an fiyat 2322 lira olarak güncellenmiş. Eğer sabredip beklerim diyorsanız belki amazonda indirime girmesini bekleyebilirsiniz fakat şu aralar dolar kuru nedeniyle pek mümkün görünmüyor. Ben ürünü alırken incehesap gaming gecesi indirimlerinde yine 1800 bandına düşer diye bekledim düşmediği için ikinci tercihim amazon oldu.
  • zgnkymz kullanıcısına yanıt
    Işık sızması durumu nasıl %50 parlaklıkta ekran siyahken karanlık bir ortamda foto çekip atar mısınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Virüsü -- 13 Ağustos 2020; 13:58:37 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.