Şimdi Ara

Lg 27GL650F-B Yorumlar (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gaming nightta bende sipariş verdim kargoyu bekliyorum geldiğinde inceleyip tekrar yorum atıcam.
  • AncientVampire A kullanıcısına yanıt
    benden önce davranmışsın demekki ben sipariş verirken indirim bitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: AncientVampire

Gaming nightta bende sipariş verdim kargoyu bekliyorum geldiğinde inceleyip tekrar yorum atıcam.
    İndirimli fiyat neydi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    1799du sanırım, siz kaçtan aldınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CominqSonqS -- 9 Haziran 2020; 22:19:53 >
  • CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    Ben satın almadım, şu an 2100tl civarı satılıyor yapılan indirimi merak etmiştim.

Teşekkürler
  • Bu arada 1 ms i açınca UFO test sitesinden ghosting testi yaptığımda hafif bir ghosting mevcut. 1 ms kapattığımda ghosting kayboluyor.

Çok zam gelmiş hakikaten ben de baktım şimdi 😕

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt
    Evet ben de siz diyince denedim 1 ms modundayken gördüm. Cs' de vs ben hic hissetmedim ama 1 ms modu acıkken.
  • rogeryuk R kullanıcısına yanıt
    UFO dan mı baktın hocam sende? Oyunlarda hissedilmez sanırım aynı fikirdeyim.

• Sheris kullanıcısına yanıt
    Evet UFO'dan baktım 1 ms kapalıyken bakmıştım hep sizden görüp 1 ms'i açtım ve fark ettim. Evet oyunlarda en azından ben hiç hissetmedim CS GO, Lol, R6 gibi hızlı oyunlarda oynadım ama bir sorun oluşturmadı.
    1 ms oyun denemedim hiç dedim ya ben çok pinpirikliyim diye her şeyi bulurum monitör ile ilgili. Mesela wither 3 te g sync sonunda çalıştı ama lol de hala çalışmıyor sorunu bulmam lazım 😊

• BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    indirim, kampanya fln kovalicaz artık mecbur, denk gelirseniz bir indirime haber verirmisiniz ?
    Ben arada zevkine bakınıyorum :D görürsem yazarım buraya
  • Monitör bu sabah elime ulaştı görüntüsü, akıcılığı gerçekten çok güzel ve tatmin edici. Renk derinliği 10bpc eski monitörüm de 1080p olmasına rağmen 2k ya geçmiş gibi hissediyorum :D. Pixel testlerini de başarı ile geçti herhangi bir sorunu yok. Bu fiyatlara alınabilecek en iyi monitör.
  • Beyler dün 1 ms'i açtığımda parlaklıkta titreme oldu. Parlaklık bir azalıp bir artıyordu. Daha sonra 1 ms açık olduğu için haliyle kapalı olan Gsync'i açıp bir daha kapadım sonra 1 ms'i bir daha açtığımda sıkıntı geçmişti. Neyden kaynaklanmış olabilir?
    Bende de aynısı oldu bir kaç kez nedenini öğrendiyseniz bana da söyler misiniz.
  • AncientVampire A kullanıcısına yanıt
    Maalesef sebebini öğrenemedim. Ama her seferinde gsyn i açıp kapatıp, sonra 1 ms'i tekrar acınca düzeliyor.
  • bu monitorle asus vg279q arasinda kaldim

• bende 3 tane arasında kalmıştım AOC 27G2U sizin yazıdığınız bide bu monitör araştırınca kullanıcıların lg den daha memnun oldugunu gördüm renk ve keskinlik lg de daha iyiymiş, ingilizceniz varsa yabancı forumlara göz atmanızı öneririm almadan önce, dün akşam sipariş verdim ben trendyoldan 1999tl ye indirime girmiş bilginiz olsun.
    2.000 lira 1080p monitor icin cok bana gore. max 1700 1800 olmasi lazim

• suan bnde lg 32gk850g bu monitör var. 2k olmasina ragmen hosuma gitmiyor

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.