Şimdi Ara

Lg 27GL650F-B Yorumlar (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • döviz kurları bu haldeyken fiyat normal geliyor artık bana ucuz bir şey kalmadı memlekette maalesef
  • CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    Haklısın dostum kur böyleyken çok çare kalmıyor. Benim g sync lol de çalışmıyor bu arada 89 fps e alıyorum lolü ekran hala 144 hz de.

Witcher 3 te ise oyun 60-45 arası dolanırken monitör 105-144 hz arasında geziyor. Nedendir bilmem bilen varsa tatlı olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt
    monitörün lolde kaç hz de çalıştıgını nasıl görüyosunuz bende denedim monitörü aldığımda ama lolde maç bitince pc donuyodu her seferinde, şimdi aşırı derecede ışık sızmasından dolayı iade ettim trendyola sorun çıkarmazlar umarım. dizi izlerken bu haldeydi

Lg 27GL650F-B YorumlarLg 27GL650F-B YorumlarLg 27GL650F-B Yorumlar

Lol de donma sorunu bende de var hocam ya çözemedim gitti oyun bitince. Işık sızması fazlaymış hakikaten. Hz yi şöyle anlıyorum. Ancak yukarıdaki fps ile menüdeki hz bir türlü tutmuyor. Belki çalışma prensibi budur. Sağ üst köşede aldığım fps i görebilirsiniz.

Lg 27GL650F-B Yorumlar Lg 27GL650F-B Yorumlar

Resimler yan gelmiş sorry :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sheris -- 22 Haziran 2020; 20:52:11 >

evet bayağı fazla var ışık sızması, umarım trendyol bir sıkıntı çıkarmazda iade kabul ederler. Şu Hz,lolde donma sorunlarını çözerseniz haber verirmisiniz nasıl yaptığınıza dair.
    Lolde yaşanan bir sorun sadece aslında bir fikrim var lolü çerçeveli tam ekran modu da oynuyorum. Çerçevesiz tam ekranda deneyeceğim.

Bu arada umarım iade izi veya değişiminizi temiz bir şekilde alırsınız geçmiş olsun hocam.

İnşallah hocam,değişim seçenek olarak yok malesef direk iade var gene indirim kovalicam mecburen, lolü bende çerçevesiz tam ekranda oynuyodum ve donmayı yapıyodu oyun bitince, siz direk tam ekranda deneyin bence
    Yanlış yazmışım çerçevesiz tam ekran oynuyorum ben de tam ekrana geçeceğim 😅

• Arkadaşlar merhaba, bu monitörü (27GL650F-B) xbox one x yada ps4 pro ile kullanan var mı, varsa şayet memnun mu? Teşekkürler
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    PS4'te kullanıyorum ama pro için 4k bir monitör alsanız daha uygun olur sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogeryuk

PS4'te kullanıyorum ama pro için 4k bir monitör alsanız daha uygun olur sanki.
    49" Hdr 10 destekli 4k Tv kullanıyorum, amacım fps oyunlarında biraz daha iyi gecikme değeri yakalamak.
  • BeyazBüyü B kullanıcısına yanıt
    Ben PS4'te kullanırken ekranda göz kırpma gibi bir şey oluyor nadiren ama orjinal ps4 hdmi değil eski bir kablo kullanıyorum bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum onun dışında cihazın renkleri vs güzel olduğu için iyi bir 1080p performansı elde edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogeryuk

Ben PS4'te kullanırken ekranda göz kırpma gibi bir şey oluyor nadiren ama orjinal ps4 hdmi değil eski bir kablo kullanıyorum bundan kaynaklıdır diye düşünüyorum onun dışında cihazın renkleri vs güzel olduğu için iyi bir 1080p performansı elde edersiniz.
    Teşekkür ederim. Bu arada yaşadığınız sorunu ben uzun zaman önce yaşamıştım. Aşağıdaki HDMI kablosu ile sorunu çözdüm. Ben alırken bu kablo 65-70tl civarıydı. Bütçeniz müsaitse değerlendirin derim.

• ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozlemes@gmail.com -- 28 Haziran 2020; 2:51:45 >
  • beyler bu monitör için indirim,fırsat vs yakalayan paylaşabilir mi konuda ?
  • Kullananlarda son durum nedir? Memnun musunuz hala? Bunun yerine şunu alabilirsin diyeceğiniz modeller var mı? Yoksa bu fiyatlarda bunu al geç mi hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CominqSonqS

monitörün lolde kaç hz de çalıştıgını nasıl görüyosunuz bende denedim monitörü aldığımda ama lolde maç bitince pc donuyodu her seferinde, şimdi aşırı derecede ışık sızmasından dolayı iade ettim trendyola sorun çıkarmazlar umarım. dizi izlerken bu haldeydi

Paneldeki ışık sızmasını görünce bu şarkı aklıma geliyor geçmiş olsun direkt iade et ayıplı panelin kralı

Evlerinde lambaları yanıyor
    Gözgöz olmuş ciğerlerim kanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 13 Temmuz 2020; 12:47:1 >

• JulienDuCasse kullanıcısına yanıt
    Dostum ben kullanıyorum gayet memnunum şuan için. Yukarıda olan yorumlarım hala geçerli ek bir durum yok şuan. 😊

Lg 27GL650F-B YorumlarLg 27GL650F-B Yorumlar

Yabancı incelemelerde FreeSync düzgün çalışmıyor tarzı şeyler söylenmiş. Bu tür bir şey yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JulienDuCasse -- 14 Temmuz 2020; 14:8:15 >

• JulienDuCasse kullanıcısına yanıt
    Nvidia kullanıyorum dostum bilmiyorum o yüzden 😊

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.