Şimdi Ara

Lg 27GL650F-B Yorumlar (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
214
Cevap
6
Favori
14.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Konudaki diğer fotoğraflardan pek bi farkı yok ama akşam saatlerinde fotoğraf çekip eklemeye çalışıcam.

Edit: Gece karanlığında yakalayabildiğim en net fotoğrafı ekledim.
    Lg 27GL650F-B Yorumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zgnkymz -- 13 Ağustos 2020; 23:38:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zgnkymz kullanıcısına yanıt
    Telefondan çekilen fotolarda Bira daha rahatsız edici duruyor ama ben kullanımda hiç sıkıntı yaşamıyorum açıkçası, telefon ile çekip fotoğrafa baktığımda çok fazla yansıma gözüküyor. Ekleyebilirsem yarın ben de ekleyeyim.

Benim sıkıntılarım şunlar genel olarak,

1- 1 ms açınca hafif bir ghosting
    2- 1 ms ve g sync nin aynı zamanda çalışmaması ( en büyük handikaplardan)
    3- Hoparlör taktığımda aux tan ses alamamak ( bu konuda yardımcı olursanız sevinirim ilk defa aux girişli monitör kullanıyorum ama aux kablosu ile ses alamadım cahillikten olabilir)
    4- lol de oyun btince monitör uygulaması açık ise donma sorunu 😊

Sizlere de fikir olur belki yazdıklarım veya benzer durumlar yaşayan varsa çözüm üretebiliriz.

İyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sheris kullanıcısına yanıt
    3.sorun için ses aygıtları yöneticisinden yada aşağıdaki fotoda gördüğün yerden monitörü seçmeyi deneyebilirsin

4.sorun içinde nvidia denetim masasındaki gösterdiğim ayarı etkinleştir lolde 3-4 maç attıktan sonra oyun bitince kasma,donma olayı düzeliyor.
    Lg 27GL650F-B Yorumlar
    Lg 27GL650F-B Yorumlar

• CominqSonqS kullanıcısına yanıt
    Dostum 2 sini de yaptım düzelmedi kulaklık ile deneyeceğim bakalım soundbar a ses vermedi çünkü. Ses aygılsrında bağlı 4 cihazım var o ayarı biliyorum ama olmadı.

Lol de de dediğin gibi kullanıyordum ama çözüm olmadı belki şuan düzelmiştir çünkü o ayarda eskiden g sync bile devreye gşrmezken artık giriyor (pencere modu tam ekran oynadığım için açıyorum o ayarı) ama ben çözümü uygulamayı kapatarak lolü açmakta buldum. Lol için önerdiğin durumu tekrar deneyeceğim ama çok teşekkür ederim yardımın için 😊

• Merhaba ben de bu monitörü satın aldım. İPS monitöre göre acayip hızlı ve İPS renkleri gerçekten harika. Çok memnun oldum satın almakla.

Monitör kutusu içinden bir cd çıktı. Ama cd okucuyum olmadıgım için kullanamadım. Sizce ne yapayım flasha yazdırıp kurmayı deneyeyim mi?

• harunefetr kullanıcısına yanıt
    Merhaba Cd ye gerek yok yorumlarda ki uygulamayı sitesinden temin edebilirsiniz. Hayırlı olsun 😊

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheris

Merhaba Cd ye gerek yok yorumlarda ki uygulamayı sitesinden temin edebilirsiniz. Hayırlı olsun 😊

Hocam ben o cd'yi driver falan sandım :). Uygulamamıymış o? Monitörümüzün driveri yok sanırım. Bu arada ben monitörden çok memnun kaldım. İps 5ms gtg 27 inç bu fiyata zor bulunur. Tabi gönül isterdi 3ms olsaydı. Neyse artık aldık.

• Bu monitörden aldım.Ölü pixel yok.Işık sızması iyi denilebilecek seviyelerde.başka ayarı,kalibrasyonu gibi ayarları var mı ?

• Hocam, bende bu monitöre bakınıyorum ama öncelikle farklı bir şey sormak istiyorum. Panda panel neden önerilmiyor? 1950₺'ye şu monitörü almıştım: https://www.incehesap.com/aoc-c27g2ae-bk-27-va-full-hd-curved-gaming-monitor-fiyati-47477//

Kargoya verildikten sonra panelinin Panda olduğunu öğrendim. Panel hakkında olumlu yorumlar bulamıyorum açıkcası. Çok ikilemde kaldım şu an.

• Arkadaşlar,yaklaşık 10 gündür derinlemesine monitör araştırıyorum,bütçem 3-3,5 civarı ama gördüğüm kadarı ile o fiyat skalasına kadar bu monitörün öyle çok da iyisi yok,siz ne diyorsunuz? fikriniz deneyiminiz nedir? Yni 3000e alacağım monitörler bundan acayip farklı bir şey olmayacak. nu şuan 1900 tl.

• Bu monitörü 09.09.2020 tarihinde İtopya'dan almıştım, son bir kaç haftadır arada görüntü kesilme durumu oluyordu, Displayport ya da HDMI ikisiyle de denemem rağmen bu görüntü gitmesi olayı ara ara yaşanmaya devam ettim ve maalesef dün akşam tamamen görüntü gitti ama baktığımda cihazın ışığı hiç bir şekilde yanmıyordu. Sanırım elektrik aksamlı bir problem ortaya çıktı ama bu kadar kısa sürede bir monitörün arıza yapması hiç hoşuma gitmedi. LG cidden hayal kırıklığına uğrattı. Başına bu tarz bir olay gelen varsa ne gibi yol izledi ve nasıl sonuç aldı yol gösterebilir mi? Yoksa kutu üzerinde yazan İndeks Bilgisayar'a teknik servis desteği için göndereyim mi direkt?

• damn2u kullanıcısına yanıt

Geçmiş olsun hocam öncelikle, ne yaptın süreç ile ilgili benim bildiğim LG servisi ilgileniyor durumla?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sheris

Geçmiş olsun hocam öncelikle, ne yaptın süreç ile ilgili benim bildiğim LG servisi ilgileniyor durumla?

Bulunduğum şehirde LG servisi ile iletişime geçmemi istediler. Bende monitörü oraya bıraktım. Bir parçasının yandığını, alalı 6 ay olmadığı için direkt değişim kararı verilebileceğini söylediler ama genel merkezden onay gelmesi gerektiğini de eklediler. Kısacası iki hafta gibi bir süreçte yeni monitör ile değişim yapılarak sonuca ulaştık. Piyasa da bu fiyatta daha iyi bir monitör olmadığını düşündüğümden para iadesi konusunda diretmedim, diretseydim herhalde servis pek yardımcı olmayacak ve THH ile uğraşmak zorunda kalacaktım.

• lg servisi ile ben de çamaşır makinesinde sorun yaşamıştım. ama dediğin gibi o fiyat bandında alınabilecek en iyi monitör sanırım bu yüzden iyi yapmışsın. Tekrar geçmiş olsun :)

• Test amaçlı birden fazla monitör ekledim. Incehesap 3 farklı fiyat çıkarıyor. Sanki şöyle gibi 1899TLlik olan iade ve ölü pikselli, 2079TLlik iade, 2396TLlikler sıfır kutu :).

Lg 27GL650F-B Yorumlar

@Sheris

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freemium -- 23 Şubat 2021; 0:18:2 >
  • Valla yaparlar mı böyle bir şey bilemedim 😊
  • Lg 27GL650F-B Yorumlar

Lg 27GL650F-B Yorumlar 

• Arkadaşlar merhaba bu monitör ve AOC 27G2U arasında kaldım. Açıkçası LG'nin sade olması daha çok hoşuma gitti. 27" 1080p nasıl duruyor. Bu zamanda 1080p'ye 2K para vermek biraz saçma gibi geliyor. Fikirlerinizi almak istedim.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.