Şimdi Ara

LG 32GN600-B 31.5' VA, 2K, 165HZ | 2489 TL Dip Fiyat (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
3.361
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

siyah renkte o sey gözükmüyor diğer renklerdede macroyla odaklayınca sanki o renk daha parlakımsı yanıyor ölü pixel olsa baska renk yanmazmı hocam.

• ben bu monitörü aldığımda bende de buna benzer sorun vardı tam o kısmın arkasından parmağımla bir kaç kez vurdum toz gibi birşey aşağı düştü ve leke kayboldu. Denemeni öneririm  

• quote:

Orijinalden alıntı: Fanzi

ben bu monitörü aldığımda bende de buna benzer sorun vardı tam o kısmın arkasından parmağımla bir kaç kez vurdum toz gibi birşey aşağı düştü ve leke kayboldu. Denemeni öneririm  

zaten ölü pixel degil hocam toz gibi birsey var panelin icinde macro fotoğraflarda pixellerde sıkıntı yok gözüküyor baya değişik durum. monitörü kullanırken yaptığın renk ayarların neydi hocam söyleyebilirmisin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruaF1912

siyah renkte o sey gözükmüyor diğer renklerdede macroyla odaklayınca sanki o renk daha parlakımsı yanıyor ölü pixel olsa baska renk yanmazmı hocam.

Bende de 1 tane var olu pixel sadece beyazda gozukuyor ama. Acikcasi 2560x1440 ve 32'' oldugundan dolayi kullanimda pek farkedemedigim icin dert etmedim ben de

• aceloq kullanıcısına yanıt

valla hocam ölü pixel olmayadabilir telefonun kamerasıyla macroya alıp cekim yapsana bendekide ölü pixel gibi gözüküyor ama macroyla 1cmden foto aldıgımda ordaki pixel gayet islev halinde. panelin icinde toz gibi birşey kaldı heralde.

• Macro çekimlerde toz veya daha küçük parçacıklarda gözükebilir. Benim gördüğüm toza benzer bir şey, paneldeki ışığı kırmış farklı renk gösteriyor. Ölü piksel veya sıkışmış olsa zaten pikselin tamamında olur dikkat ederseniz pikselin köşesinde kalmış birleşim yerinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bence o çok ufak bir partikül bendekinin düştüğünü gördüm zaten ekrana yakından bakarsanız ana panelin önündeki cam bariz belli oluyor. Bu arada ayarları müsait olduğumda yazacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruaF1912

Ölü pixelmi arkadaşlar ? macro lens ile çekildi.

ben aşırı takıntılıyım, bir monitör yenilediğimde 2-3 tane kesin iade ediyorum bu tip şeyler yüzünden.

görüntüyü yaklaştırırsan, piksellerde 3 adet alt piksel bulunur kırmızı yeşil mavi.

sende bu alt piksellerden birisi ölü. komple piksel değil sub pikselin ölü.

beni kanser ederdi açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fanzi

bence o çok ufak bir partikül bendekinin düştüğünü gördüm zaten ekrana yakından bakarsanız ana panelin önündeki cam bariz belli oluyor. Bu arada ayarları müsait olduğumda yazacağım.

bekliyorum hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.