Şimdi Ara

LG 32la620s İnceleme (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
8
Favori
67.165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • internet sitelerinde film izlerken ,15 dak sonra yetersiz hafıza gibi bir hata alınıyor mu? bilgilendirirseniz sevinirim, ben de ciddi ciddi bu cihazı düşünmekteyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: highcourt

internet sitelerinde film izlerken ,15 dak sonra yetersiz hafıza gibi bir hata alınıyor mu? bilgilendirirseniz sevinirim, ben de ciddi ciddi bu cihazı düşünmekteyim.

Evet yapıyor ama bir flash takılı olduğunda yapmıyor.

Arkadaşlar benim tv ilk açılışta kumanda çalışmıyor.
    istediğiniz tuşa basın işlem yapmıyor (kapatma tuşu hariç)

sizlerde de böyle mi?
    rica etsem deneyebilir misiniz?
    açınca hemen kanal değiştirebiliyor musunuz?
    Sorun kumandayla alakalı değil.çünkü tvde ışık yanıyor.
    Programsal olabilir son güncelleme sonrası oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_C@BB@R

quote:

Orijinalden alıntı: highcourt

internet sitelerinde film izlerken ,15 dak sonra yetersiz hafıza gibi bir hata alınıyor mu? bilgilendirirseniz sevinirim, ben de ciddi ciddi bu cihazı düşünmekteyim.

Evet yapıyor ama bir flash takılı olduğunda yapmıyor.

Arkadaşlar benim tv ilk açılışta kumanda çalışmıyor.
    istediğiniz tuşa basın işlem yapmıyor (kapatma tuşu hariç)

sizlerde de böyle mi?
    rica etsem deneyebilir misiniz?
    açınca hemen kanal değiştirebiliyor musunuz?
    Sorun kumandayla alakalı değil.çünkü tvde ışık yanıyor.
    Programsal olabilir son güncelleme sonrası oldu.

teşekkür ederim...

• Şu anki mevcut güncel versiyonum 04.04.07 sitesinde bir güncelleme daha görünüyor 04.00.49 hiç bir fark göremiyorum. özellikle kumanda ya basarken tv nin algılamasını istiyorum yok

Edit:http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-32LA620S#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahinvatansever -- 30 Kasım 2013; 22:38:02 >
  • Ps4 icin almayi dusunuyorum.Tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar televizyona kablolu internet bağladım ve bilgisayarımla ortak ağa bıraktığım tüm videoları görüyor ancak mkv uzantılı filmleri oynatmıyor ama aynı filmi flash diskle izleye biliyorum sorun nedir. Yardımcı olabilecek var mı?
  • Merhaba arkadaslar. Cihaz gayet basarılı ve kullanan arkadasların cogu memnun. PC ile monitör olarak kullanan arkadaslar var ise yorumlarını alabilir miyim ? Lag sorunu oldugunu ve oyun modunda cok fazla belirgin olmadigini okudum. Gercekten rahatsız edici mi ? Veya PC deki ekran kartı veya HDMI kablodan kaynaklanıyor olabilir mi ?

Kısaca 3D monitör almaktansa 3D 32'' TV olarak bu cihazı almayı düsünüyorum, önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakuza13 -- 7 Aralık 2013; 18:13:50 >
  • dün tvyi açınca 400 küsür mb güncelleme var yükleyecekmisiniz diye sordu ama kota yüzünden hayır dedim acaba yeni bir şey varmı?
    şu uydu kanalları ve diseq 1.2 desteği geldi ise hemen indireceğim.
  • Arkadaşlar monitör olarak kullananlar buraya deneyimlerini yazarlarsa sevinirim benim gibi bir kaç arkadaşta merak ediyor sizce alınmalımı pc performansı nasıl konsol bağlamayacağım birde filmleri pc den açmayı düşünüyorum ilerde sıkıntı olurmu sanırım konuyu açan arkadaşın başına gelmiş
  • Arkadaşlar TV'yi konsol amaçlı kullanan var mı aranızda ? Konsol performansı nasıl ? Göz ardı edilecek cinste mi ? Şimdiden teşekkür ederim....
  • Trt hd nin maçlardaki şifresi nasıl çözülecek

• anatolia28 A kullanıcısına yanıt
    dahili uyduda çözemezsin
  • Yeni aldığımız tv için internet kaydı gerekli mi

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolia28

Yeni aldığımız tv için internet kaydı gerekli mi

yok

• Arkadaslar uydu kanalindayken ekranin kapanip acilmasi sizde de oluyor mu? Eskiden yoktu. Son cikan guncellemeyi daha yapmadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: blurskyline

Arkadaslar uydu kanalindayken ekranin kapanip acilmasi sizde de oluyor mu? Eskiden yoktu. Son cikan guncellemeyi daha yapmadim.

Sizi buraya alalım.

http://forum.donanimhaber.com/m_82200844/tm.htm
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim.

Tekrar denemek icin dun aksam 8 den 2 ye kadar denedim sansa hic kapanmadi. Nadiren yapiyordu. Bazen 2 kere. Ama dun hic kapanma olmadi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blurskyline -- 21 Aralık 2013; 10:43:24 >
  • Bende bu tvden almak istiyorum. Tek isteğim usbden mvk videolarını oynatması. Bu modelde .mkv videolarını oynatıyor mu usbden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingdeviL

Bende bu tvden almak istiyorum. Tek isteğim usbden mvk videolarını oynatması. Bu modelde .mkv videolarını oynatıyor mu usbden ?

Mkv yani 3D bluray flimler dimi başkan ben izliyorum sorun yok kendi playerinde şuan açamadığım flim olmadı başarılı.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.