Şimdi Ara

LG 32la620s İnceleme (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
8
Favori
67.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar ben gayet rahat bir şekilde 4a'ya geçtim. TV listesinide USB belleğe indirdim onu düzenleyip tekrar TV'ye yükleyeceğim. HD ve eksik kanal sıkıntım yok. Nazar değmesin diyelim.
  • Ben bu tvden çok memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ccanturk

Arkadaşlar ne olduysa bu Türksat 4A ya geçince oldu.Frekans ekleme yapılmıyor.(Transponder) TV donuyor.Daha sonra kapanıp açılıyor.Yeni frekans numaralarını bir türlü giremedim. TVnin üzerindeki eski frekanslardan Otomatik tarama yaptım. tüm kanallar geldi.Bir çoğu HD olmuş.Bazı eksik kanallar var.TRTHD yok.Ekleme yapmak istiyorum yapılmıyor.Bina merkezi sistem anten.Ne yapabilirim?

benim yeni frekansları girince fabrika ayarlarına dönmem gerekmedi ama kanalların hepsi gelmedi fabrika ayarlarına gönünce kanalların hepsi mi geliyor
  • Arkadaşlar.......

soundbar aldım aux çıkışı var bu ses sisteminin fakat ne yaptıysam bu sistemden televizyon üzerinden ses alamadım.(goldmaster sb 1125 ) firmayı aradığımda sesi kulaklık olarak kullanacaksın ve açar dedi defalarca denememe rağmen ses alamıyorum varmı bunun bir PÜF noktası??? Lütfen acil yardımlaınızı bekliyorum
  • arkadaşlar panel gitti yenisini yada ikinci elini nasıl temin edebilirim
  • LG 32LA 620s güncellemesi yapılsın mı diye ekrana geliyor evet diyorum bir süre sonra güncelleme yapılamadı ağ ayarlarını kontrol edin diyor. Sıkıntı neden kaynaklı olabilir. Bundan önceki güncellemede hiç bir sıkıntı yaşamamıştım. Garantisi var servisi mi aramalıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC.CYBER_ -- 7 Kasım 2015; 15:35:22 >
  • Youtube'da netlik sorunu oluştu. HD videoları bile zaman zaman bulanık gösteriyor.
    Benzerini yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: phinthy

Youtube'da netlik sorunu oluştu. HD videoları bile zaman zaman bulanık gösteriyor.
    Benzerini yaşayan oldu mu?

USB belleğe HD video atıp birde o şekilde açıp kontrol edin.
  • byi kullanıcısına yanıt
    Kontol ettim, USB'den gösteriyor. Zaten Tv kısmında veya internette sorun olmuyor, sadece youtuba'da sorun var.
    Güncellemeleri de kontrol ettim, yazılım da yeni. 2 tane USB takılı televizyona, 16 gb'lik.
    Televizyonu 2 yıl önce almıştım, garantisi doldu. Şimdiye kadar (neredeyse) hiç sorun yoktu. Sadece geçen sene, evdeki birileri youtube'dan exite basmadan direk tv'yi kapattığı zaman böyle bir bozulma olmuştu ama o da 1-2 kereden sonra geçmişti. Şimdi yeniden sorun başladı ve çok daha sık bir şekilde oluyor. Youtube'da izlediğim 2 videodan 1'i böyle kutu kutu gösteriyor, görüntü kalitesi diye bşi kalmadı...
    Benim için çok büyük bir sorun, çünkü zaten TV'de izleyecek bşi olmuyor, sürekli youtube izleyen birisiyim.

Yani youtube'dan bir videoyu çekerken ya yüklemesinde bir aksaklık var, ya da oynatmasında, ki böyle bşi oluyor.

Bağlantı yavaştır, daha hızlı internete geçeyim desem, e düne kadar neden olmuyordu o zaman...

Sizce ne yapayım. Teknik servis çare bulabilir mi?
    Keşke youtube uygulamasını kaldırıp yeniden kurabilsem veya bilgisayardaki gibi onar deyip deneyebilsem.

• TV'yi hiç nete bağlamadım beni

Ama şuda denenebilir, eski bir firmware kurmayı deneyin. ( kurmak istediğiniz firmware daha düşük sürüm diye hatada verebilir)
    sonra tekrar yeni sürümü yüklemeyi deneyin. Şansınıza
  • byi kullanıcısına yanıt
    ps4 için önerirmisin
  • Ps4'üm olmadığı için birşey söyleyemiyecem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    Ben öneririm. Bunda kullanıyorum. LG ekranı forever diyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.