Şimdi Ara

LG 32la620s İnceleme (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
8
Favori
67.177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Anadolu

servis geldiğinde doğrudan lan kablo ile kullan , wifi'ye kıyasla daha yüksek verim alırsın dediğine göre var :) benim 4 port adsl modem olduğu için wireless denemedim. ama tahminime göre böyle bir durum var.

hocam bizde dun aldik, ancak kanallarda 2 numarali kanal yok. ornegin kanal duzenlemeye giriyorum 2 numara yok.. kanal numarasi 1 den 2 ye gecmek isteyince otomatik olarak 3 atliyor.

umarim anlatabilmisimdir. nedenini biliyor musunuz ?
    tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bende 1 hafta önce aldım.çok güzel bir televizyon.ancak benim ekranın kenar çıtalarına yakın yerlerine parmağım ile dokunduğumda 1-2 mm içe doğru gidiyor görüntüde bozulma yok ama ileride bir sorun olurmu merak ediyorum.sizin tv.lerde de aynısı oluyormu kontrol ederseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün vatandan 1.120 tl ye aldım bakalım bgn gelip kuracaklar adamlara ölü pixel ve bulutlanma testide yaptıracam inş bir sıkıntı cıkmaz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar tv de hareketli görüntülerde sanki takılma oluyor gibi hissediyorum..

sizlerde durum nedir. hiç böyle birşeyle karşılaştınız mı. yapılması gereken ayar mı var acaba.

Teledünya HD kullanıyorum hemde Usb disk üzerinden 3D ve 1080P film izliyorum şu ana kadar takılma hiç olmadı. Aksine cihazdan görüntü akışından 3D kalitesinden çok memnunum fiyatına göre alınabilecek en iyi ürünlerden diyebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: kahla

arkadaşlar bende 1 hafta önce aldım.çok güzel bir televizyon.ancak benim ekranın kenar çıtalarına yakın yerlerine parmağım ile dokunduğumda 1-2 mm içe doğru gidiyor görüntüde bozulma yok ama ileride bir sorun olurmu merak ediyorum.sizin tv.lerde de aynısı oluyormu kontrol ederseniz sevinirim.

Aynı durum bizim cihazlardada var. Ben ürünü alırken satan eleman teşhirdeki cihazın ekranına bi kaç tane hafiften geçirdi çok ciddiyim dur napıyosun falan dedim, korkmayın bu cihazların ekranın önünde koruma paneli var çocuğunuz ekrana bir şey atsa bile kolay kolay zarar görmez demişti sanırım o içeri giren koruma paneli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmxksk -- 29 Temmuz 2013; 7:36:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shipp12

quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu

servis geldiğinde doğrudan lan kablo ile kullan , wifi'ye kıyasla daha yüksek verim alırsın dediğine göre var :) benim 4 port adsl modem olduğu için wireless denemedim. ama tahminime göre böyle bir durum var.

hocam bizde dun aldik, ancak kanallarda 2 numarali kanal yok. ornegin kanal duzenlemeye giriyorum 2 numara yok.. kanal numarasi 1 den 2 ye gecmek isteyince otomatik olarak 3 atliyor.

umarim anlatabilmisimdir. nedenini biliyor musunuz ?
    tesekkurler

kanal düzenlemeden bir bakın isterseniz.

kanal atlama seçilmiş olabilir 2 nolu kanal için diyeceğim ama sıfır TV de olması da imkansız hani.

İncelemende takılmadan bahsetmese idin belki de görmeyecektim. Şimdi gözüm özellikle takılma arıyor. Arayan bulur derler ya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xweser -- 29 Temmuz 2013; 8:49:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

arkadaşlar tv de hareketli görüntülerde sanki takılma oluyor gibi hissediyorum..

sizlerde durum nedir. hiç böyle birşeyle karşılaştınız mı. yapılması gereken ayar mı var acaba.

Teledünya HD kullanıyorum hemde Usb disk üzerinden 3D ve 1080P film izliyorum şu ana kadar takılma hiç olmadı. Aksine cihazdan görüntü akışından 3D kalitesinden çok memnunum fiyatına göre alınabilecek en iyi ürünlerden diyebilirim

quote:

arkadaşlar bende 1 hafta önce aldım.çok güzel bir televizyon.ancak benim ekranın kenar çıtalarına yakın yerlerine parmağım ile dokunduğumda 1-2 mm içe doğru gidiyor görüntüde bozulma yok ama ileride bir sorun olurmu merak ediyorum.sizin tv.lerde de aynısı oluyormu kontrol ederseniz sevinirim.

Aynı durum bizim cihazlardada var. Ben ürünü alırken satan eleman teşhirdeki cihazın ekranına bi kaç tane hafiften geçirdi çok ciddiyim dur napıyosun falan dedim, korkmayın bu cihazların ekranın önünde koruma paneli var çocuğunuz ekrana bir şey atsa bile kolay kolay zarar görmez demişti sanırım o içeri giren koruma paneli

cevabın için teşekkürler. Az öncede servise uğradım öğle arası gelip bakacaklar.inşallah oda aynı şeyleri söyler.

• @shipp12

bu sorunu duymadım, bende de yok (sanırım) :) fabrika ayarlarına dönebilirsin, kalıcı değilse düzelmesi muhtemel. ama bu defa da kanal frekansları siliniyor tekrar taratıyorsun vs. bence doğrudan servisi çağır gelsin baksınlar. hiç uğraşma.

@kahla
    kenarlarda böyle bir boşluk var. ben aldığımda farkettim koşarak vatan'a gittim. tüm tvlerde var. mantığı nedir bilmiyorum? inşallah zamanla toz almaz ama böyle bir durum hepsinde mevcut.
  • evet arkadaşlar bugün servis geldi. Ekrandaki açıklığın normal olduğunu koruma olduğundan dolayı böyle olduğunu söyledi. Böylece tastik etmiş olduk.

• quote:

evet arkadaşlar bugün servis geldi. Ekrandaki açıklığın normal olduğunu koruma olduğundan dolayı böyle olduğunu söyledi. Böylece tastik etmiş olduk.

İyi bari sevindim sorun olmadığına, hemde televizyonu bana satmaya çalışan arkadaş boşuna koruma paneli var diye teşhirdeki cihazı yumruklamamış oldu
  • Beyler bu televizyonu bugün Vatan Comuter da inceledim. Gerçekten hoşuma gitti.
    Alırsam TV yi annemelre alacağım. Annemin istediği bir özellik var kablo kutu vs olmasın :)
    Dahili uydu alıcısı var o açıdan güzel.
    Ancak aklıma bir çözüm daha geliyor. Tivibu Smart TV Uygulaması.
    Bu uygulama LG ve Vestel marka TV lerde var. 32la620s de de var.
    Bu TV yi kullnan arkadaşlar Tivibu denediler mi? İnternet üzerinden TRT Star vs izlesek kendi programlarından böyle bir imkan var mı?
    Kısacası IPTV olarak kullanmak istesem verim alır mıyım?
  • Yardım lütfen bilgisayarımın ekran kartında hdmı çıkışı var bagladım giriş aktif oluyor televizyonda ve pc dede aygıt olarak gözüküyor gel gelelim sinyal yok demesiyle kafayı yedim ne yapsam ekran görüntüsü alamadım tek istgim buydu 3d crysis 3 oynamaktı suan kriz geçiriyorum

• Bu arada uydu alıcısıdiğer alıcılardan daha net görüntü alıyor

• İnceleme için teşekkürler. Siparişi geçtim, cumartesi günü elime geçecek. Çok meraklanıyorum şimdiden.
  • bende dün sipariş ettim gold.com.tr den 1139 tl 9 taksit yarın teslim alıcam fakat burda yetkili servis yok galiba kendim kuracam :)
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Hayır, öyle bir durumla hiç karşılaşmadım.
  • Merabalar millet. Bende odama bu tv yi aldım açıkçası 3D performanısını bukadar iyi beklemiyorudum. Sanırım 200 hz olması 3D performansını etkiliyor ya da benim kıyasladığım 3D olan makine ( sony720 ex '11 model ) artık çok eskilerde kaldı :D PS3 performansı gayet iyi kumandası dandik analog yayın kullanıyorum şuan onun icin sd ya da digital yayınlar için yorum yapamıyacağım. Verdikleri gözlükler pasif gözlük ama diğer tvde kullandığım şarjlı sony gözlukten daha iyi gibi, gerçi bu konu benim için hala muamma sony gözlük lg 3d yi görmüyor belkide görmemesi gerekiyor bilmiyorum. tv hakkında söyleyebileceklerim bukadar
  • http://www.kliksa.com/urun/lg-32la620s-dvb-s-3d-full-hd-smart-led-lcd-tv-4-gozluk/901785706

şuan kampanyada arkadaşlar world ile 900 TL ye geliyorki süper fırsat
  • Öncelikle inceleme güzel olmuş teşekkürler.Bende bu televizyonu bugün sipariş verdim.Acaba bilgisayara bağlayıp Crysis 3 vs. oyunları oynayabilir miyim ? Yoksa lag titreme vs. sorunlar olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GhostBey

Öncelikle inceleme güzel olmuş teşekkürler.Bende bu televizyonu bugün sipariş verdim.Acaba bilgisayara bağlayıp Crysis 3 vs. oyunları oynayabilir miyim ? Yoksa lag titreme vs. sorunlar olur mu ?

oyunla çok fazla aram yok. takip de etmiyorum. eğer faydası olacaksa geçen bilgisayara yüklediğim grid2 yi test etim. sorunsuzdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcorn

Merabalar millet. Bende odama bu tv yi aldım açıkçası 3D performanısını bukadar iyi beklemiyorudum. Sanırım 200 hz olması 3D performansını etkiliyor ya da benim kıyasladığım 3D olan makine ( sony720 ex '11 model ) artık çok eskilerde kaldı :D PS3 performansı gayet iyi kumandası dandik analog yayın kullanıyorum şuan onun icin sd ya da digital yayınlar için yorum yapamıyacağım. Verdikleri gözlükler pasif gözlük ama diğer tvde kullandığım şarjlı sony gözlukten daha iyi gibi, gerçi bu konu benim için hala muamma sony gözlük lg 3d yi görmüyor belkide görmemesi gerekiyor bilmiyorum. tv hakkında söyleyebileceklerim bukadar

sony nin aktif olan gözlükleri, pasif olan bu tv yle uyumsuzdur.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.