32 inç smart , uydu alıcısı içinde, internetten rahatça film falan izleyebileceğim bir televizyon arıyorum. Araştırdığıma göre bunlar iyiymiş, hangisini tavsiye edersiniz? Başka televizyon tavsiyeniz varsa iyi olur, görüntü kalitesi harika olmak zorunda değil. 1.000 geçmeyi düşünmüyordum ama LB serisinde kronik sorunlar var deniyor. Kafam karıştı, her tavsiyeye açığım :)
Dün teknosa'dan LG 32LF650V'yi 999TL'ye aldım. Hiçbir yerde bu fiyata vermiyorlar. Özel indirim uyguladıklarını söylediler. Aynı fiyata bulabilirseniz kaçırmayın derim.
zahirsolakZ
kullanıcısına yanıt
1.119 tl ama 112 tl hediye çeki veriyorlar, hediye çekini kullanabileceğimi zannemiyorum. Heleki 12 gün içinde.. Sen net bir fiyatta 999a mı aldın dostum?
Evet net 999TL (9*111TL taksitle) aldım. Hediye çeki vs.. yok.
Bu arada kanal menüsü, kanal geçişleri haricinde memnunum. Bunlar sizin için önemli ise farklı alternatiflere bakabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: zahirsolak
Bu arada kanal menüsü, kanal geçişleri haricinde memnunum. Bunlar sizin için önemli ise farklı alternatiflere bakabilirsiniz.
çok mu yavaş
x571X
kullanıcısına yanıt
Evet çok çok yavaştı. Bir süre sonra sorun çıkardı zaten. Kanal güncelleme sonrası tv sürekli kapanıp açılıyordu. Servise bildirdim, gelip "değişimi uygundur" şeklinde rapor verdiler. Aldığım yere iade edip farkını vererek(+1.000TL toplam 2.000TL) Philips marka 40 inç Ultra HD (6400 serisiydi, tam kodunu hatırlamıyorum) aldım. Bundan çok daha memnunum. Kanal geçişleri olsun, harici disk okuma performansı olsun çok çok iyi. LG'nin harici diski görmesi için her defasında 10-15 dk beklenmesi gerekiyordu. Bunda taktığım gibi görüyor. Android tv olması da avantaj tabii. Kodi uygulamasını yükleyip eklentileriyle çok daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz.
Eksi olarak şunu diyebilirim; Yakın mesafeden bakınca HD olmayan kanallarda belirgin şekilde görüntü kirliliği oluşuyor. Ultra HD'den de kaynaklı olabilir. Ultra HD için sanırım çok erken, o nedenle aynı ürünün Full HD olanı da tercih edilebilir.
quote:
Orijinalden alıntı: zahirsolak
Evet çok çok yavaştı. Bir süre sonra sorun çıkardı zaten. Kanal güncelleme sonrası tv sürekli kapanıp açılıyordu. Servise bildirdim, gelip "değişimi uygundur" şeklinde rapor verdiler. Aldığım yere iade edip farkını vererek(+1.000TL toplam 2.000TL) Philips marka 40 inç Ultra HD (6400 serisiydi, tam kodunu hatırlamıyorum) aldım. Bundan çok daha memnunum. Kanal geçişleri olsun, harici disk okuma performansı olsun çok çok iyi. LG'nin harici diski görmesi için her defasında 10-15 dk beklenmesi gerekiyordu. Bunda taktığım gibi görüyor. Android tv olması da avantaj tabii. Kodi uygulamasını yükleyip eklentileriyle çok daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz.
Eksi olarak şunu diyebilirim; Yakın mesafeden bakınca HD olmayan kanallarda belirgin şekilde görüntü kirliliği oluşuyor. Ultra HD'den de kaynaklı olabilir. Ultra HD için sanırım çok erken, o nedenle aynı ürünün Full HD olanı da tercih edilebilir.
philips e çok kötü diyorlardı.cesaret edip bakamadım açıkçası. piyasada40 inç tv kalmamış. bütün modeller 32 inç o da çok ufak geldi bana.diğer 40 inçler hep 4k .onlar da hem pahalı hemde 4k tv yayını olduğunu sanmıyorum.alsan bile kullanamayacaksın.ful hd ülkemiz için uzun süre yeterli olur.
x571X
kullanıcısına yanıt
Ürün kodu Philips 40PUK6400 Teknosa'dan 2.000TLye almıştım. Dövizden kaynaklı olsa gerek fiyatlar çok düşmüş. Akakçeden bakabilirsin.
@x571
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme