Şimdi Ara

LG 32LB65 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba herkese. Dün gece tvyi kullandıgım sırada ekranın sağ üst köşesinde bir uyarı çıktı. Uyarıda tvnin kapatıp açıldıgı zaman güncelleme yapacagını söyledi. Gece kapatıp yattım şimdi açıyorum sadece LG yazısı geliyor ve başka hiç bir işlem yapılmıyor bilgisi olan var mı acaba ya da daha önce böyle bir durum başına gelmiş olan ? Sanırım sorun güncelleme ile alakalı.
    Edit: Tv geldi kurdular her şey normal ama ps4 ü çalıştırmıyor. Tv yide böyle bırakıp gittiler ömrü hayatımda bir daha lg almayacagımı anladım alanlarıda lütfen uyaralım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haus217 -- 7 Nisan 2015; 10:38:07 >

• bende de aynı 47lb670
  • bendede oldu
  • Sorun yüksek ihtimalle gelen güncelleme ile alakalı herkesi magdur ediyorlar. Bir günde çözülebilecek bir şey değil sanırım servis bile ertesi gün geliceğini söylüyor
  • muhendisali M kullanıcısına yanıt
    Sorununuz çözüldü mü acaba ? @muhendisali
  • Şimdi gelip televizyonu aldılar. Yazılımı yeniden yükleyip getirilicekmiş. Yazılım yüklenmezse yenisi ile değiştirilicekmiş.
  • Çok büyük ayıp ettiler yani bildiğin sapasağlam televizyon güncelleme sonrası açılmıyor . Yeni TV hediye etseler gene kurtarmaz mağduriyeti . Sen Lg'sin ya nasıl yaparsın böyle bir yanlışı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47LB730V aynı sorun bende de oldu. LG bu pisliği nasıl temizleyecek bakalım
  • Birde gelen servis sorunu bana yıkmaya çalışıyor. Sen güncelleme yaparken kapatmışsındır o yüzden böyle olmuştur diyor. Ama yenisini verecekler sanırım
  • arkadaşlar sakın güncelleme yarıda kalmıştır falan filan lafına kanmayın bu işin üstüne gidelim ben hala bekliyorum servis ana kartı değiştircegim dedi ne saçma ya eski yazılıma geçilememesi bekliyorum bakalım gelişmelerden haberdar edelim birbirimizi
    yani lg gözümde bitti ...kimseye alın demem artık
  • Aynısı bende de oldu.
  • muhendisali M kullanıcısına yanıt
    Banada anakartp problemi dendi 4 gündür beklemedeyim. Faturayı bana çıkartacaklar diye korkmuyor değilim ama öyle bir durumda direk tüketici mahkemesine gideceğim.
  • Ne kadar kötü bir durum ya. Geçmiş olsun.
  • Aynı sorun bende de oldu. Tv 5 gündür açılmıyor. Servis yarın geleceğini söyledi. Bakalım ne diyecekler. Büyük ihtimalle yazılım sorunlu çünkü bir çok kullanıcı aynı sorunla karşılaşmış durumda. beklemedeyim.
  • zkasal Z kullanıcısına yanıt
    Anakart sorunu var beyefendi suan incelemede diyecekler ben şimdide söyliyeyim
  • Ana kartı değişip sorunu çözülen var mı arkadaşlar bir cevap verin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.