Şimdi Ara

lg 32lc2r lcd hakkında yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
2.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: zawvma

saol zapatero
    pcden hd yayını almam mumkun mu?

http://forum.donanimhaber.com/m_9017236/tm.htm
  • anladıgım kadarıyla ekran kartı almam lazım
    saolun
  • ne demek ...
  • Sayın LG 32LC2R kullanıcılar ben bu model TV de farklı girişlerden olmak kaydıyla duble window varmı? yabancı sitelerden takip ettiğim kadarı ile (Almanya İspanya) duble window olduğunu söylüyor.bu konuda yardımcı olurmusunuz.
  • var
  • anlaşılan o ki ben de lg alacağım
  • yanılmıyorsam pip özelliğini çalıştırabilmek için
    rgb
    hdmi
    component

bu üç bağlantıdan birinde iken pip yapabilirsin

iki aydır kullanıyorum son derece memnunum param yetseydi 37" ini alırdım
    şu an türkiye malta maçını seyrediyorum haarikaa
    ama mutlaka kalite kablo kullanmak gerek mesela ben şu an tv me receivere s-video ile bağlıyorum mükemmel
  • güle güle kullan
  • sayın ultraaslans ben de bir maç hastasıyım. eşim RF den dizi izlerken ben uydu alıcısından lig tv'yi izlemeyi düşünüyorum onun için böyle bir özellik olup olmadığını araştırıyorum. Yani tv nin yarısı benim yarısı eşimin olacak.
  • scart'tan izlersen görüntüler çok mu kötü?
  • iyi bir scart ile hq veya hama altın uçlu denilen iyi görüntü alırsınız..
  • quote:

iyi bir scart ile hq veya hama altın uçlu denilen iyi görüntü alırsınız..
    quote:

evet haklısın ve saolas
  • quote:

sayın ultraaslans ben de bir maç hastasıyım. eşim RF den dizi izlerken ben uydu alıcısından lig tv'yi izlemeyi düşünüyorum onun için böyle bir özellik olup olmadığını araştırıyorum. Yani tv nin yarısı benim yarısı eşimin olacak.
    quote:

uydu alıcısını rgb den bağlayamazsın hdmi den bağlayamazsın componentden bağlayamazsın (bu çıkışlı uydu receiverin yoktur diye söylüyorum) bu yüzden pip olayını yapamazsın
    evet şimdi denedim dediğim gibi hdmi-rgb-component bu bağlantılardan birinden görüntü alırken pip yapabiliyorsun. z
    ama tvyi tavsiye ederim gayet ii alıpta memnun kalmayan bi kişi çıksın

• sayın ultraaslans yukarıdaki sorduğum şeyleri 32lc2r gerçekleştirebiliyormuyuz.
  • scart'tan bağladığımızda? rf ile birlikte?
  • quote:

scart'tan bağladığımızda? rf ile birlikte?

hayır yapamazsın zaten rf den görüntü de pek ii olmaz
  • 2tunerlı olması gerekmıyor mu tv yı ıkıp bolup ıkı kanal ızleyebılmek ıcın bu model tvde bu ozellık yok pıp var ama bu ozellık sadece ıkıncıl gorunyutu donuk bı sekılde gosterıyor...yanılıyor muyum
    lutfen evap verın cemkizmaz@hotmail.com
  • 2 tuner 107 ve daha üstü cihazların bazılarında var burdaki pip (resim içinde resim) girişleriniz arasında oluyor hdmi ye bişey bağlarsanız scarttan uydu izlerken hdmi girişinizi reim içinde resim yapabiliyorsunuz..
  • lcd weya plazma alırken dikkat edilecek en önemli nokta,,, hdmi girişlerinin olması hd ready yerine direk hdmi yazan ürünlerin tercih edilmesi ve eger mümkünse 2 adet hdmi girişi olması eger dahada mümkünse p 720 hatta ve hatta i1080 hd formatını desteklemesi bu mümkünse kelimeleri teknoloji dilinde para anlamına geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atv -- 21 Şubat 2007; 0:28:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.