Bildirim
lg 32lc2r lcd hakkında yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
sorunun ne??? -
quote:
Orjinalden alıntı: zawvma
ARKADASLAR BEN LG 32LCR2R ALDIM BU LCD DIDEN TAM VERIM ALABILMEM ICIN NE YAPMAM GEREKTIGINI BILEN VARMI SAOLUN
Ben biliyorum ne yapmanız gerektiğini.
Öncelikle bu forumun, sonra benzer forumların arama motorlarını kullanmak ve 32LCR2R ile ilgili yazılmış yüzlerce mesajı okumak,
ondan sonra yine aklınıza takılan spesifik sorular varsa, o zaman yardım istemek. -
işin ilginci signore@lafım zawvma @arkadaşımnıza değil biz millet olarak,bırak araştırma yapmayı aldığımız ürünün kullanma kılavuzu bile okumayan bir toplumuz..quote:
Orijinalden alıntı: signorequote:
Orjinalden alıntı: zawvma
ARKADASLAR BEN LG 32LCR2R ALDIM BU LCD DIDEN TAM VERIM ALABILMEM ICIN NE YAPMAM GEREKTIGINI BILEN VARMI SAOLUN
Ben biliyorum ne yapmanız gerektiğini.
Öncelikle bu forumun, sonra benzer forumların arama motorlarını kullanmak ve 32LCR2R ile ilgili yazılmış yüzlerce mesajı okumak,
ondan sonra yine aklınıza takılan spesifik sorular varsa, o zaman yardım istemek.
-
ama her ne olursa olsun yardım isteyen bir insana yardımcı olmak!quote:
Orijinalden alıntı: doors
işin ilginci signore@lafım zawvma @arkadaşımnıza değil biz millet olarak,bırak araştırma yapmayı aldığımız ürünün kullanma kılavuzu bile okumayan bir toplumuz..
Alıntıları Göster -
bizde olmuycaz demedik zaten topic açılmış ,,nerede ve nasıl bi problem yaşıyo belli değil...sorunu soruyoruz cewap yok...quote:
Orijinalden alıntı: Akşahin
ama her ne olursa olsun yardım isteyen bir insana yardımcı olmak!
Alıntıları Göster
ee kime yardım edelim ve nasıl??? -
Abi bana yardım edin =)quote:
bizde olmuycaz demedik zaten topic açılmış ,,nerede ve nasıl bi problem yaşıyo belli değil...sorunu soruyoruz cewap yok...
ee kime yardım edelim ve nasıl???
Alıntıları Göster
Bu LG iyidir di mi??? ya PHILIPS ya LG alicam 37" LG çok şık duruyor PHILIPS'e göre...ayrıca 200 YTL daha ucuz PHILIPS'ten...ama şimdi PHILIPS pahalı diye daha mı iyidir??
1-2 gün içerisinde benim bu sorularımdan kurtulacaksınız alicam işallah birini
-
sanda @lg çok iyi markadır ve dünyanın önde gelen panel üretici firmalarından biridir LGE...quote:
Orijinalden alıntı: sanda39
Abi bana yardım edin =)
Bu LG iyidir di mi??? ya PHILIPS ya LG alicam 37" LG çok şık duruyor PHILIPS'e göre...ayrıca 200 YTL daha ucuz PHILIPS'ten...ama şimdi PHILIPS pahalı diye daha mı iyidir??
1-2 gün içerisinde benim bu sorularımdan kurtulacaksınız alicam işallah birini
Alıntıları Göster
herhalde bahsettiğin model 37lc2r...
bence fiyatına göre oldukça başarılı bir performansa sahip..ve şu an ihtiyacını gşiderecek bütün öz.likleri taşıyor..
gördüğüm en düşük fiyat vadeli olarak 3899 ytl idi,,fiyatına göre oldukça başarılı bir görüntü ve öz.liklere sahip..
ayrıca lge firması philipsin birçok modeline panel üreten bir şirkettir..
-
Abi çok sağolasın eyvallahquote:
sanda @lg çok iyi markadır ve dünyanın önde gelen panel üretici firmalarından biridir LGE...
herhalde bahsettiğin model 37lc2r...
bence fiyatına göre oldukça başarılı bir performansa sahip..ve şu an ihtiyacını gşiderecek bütün öz.likleri taşıyor..
gördüğüm en düşük fiyat vadeli olarak 3899 ytl idi,,fiyatına göre oldukça başarılı bir görüntü ve öz.liklere sahip..
ayrıca lge firması philipsin birçok modeline panel üreten bir şirkettir..
Alıntıları Göster
Yanliz benim bahsettiğim model yanlış oldu sanırım..işte benim tam olarak TEKNOSA'da baktığım TV'nin TEKNOSA sayfasındaki özellikleri
LG 32LC2R LCD TV
Ekran boyutu : 32"
Çözünürlük (piksel) : 1366 x 768
Scart : 2 adet
Kontrast oranı : 800:1
Menşei : İthal
2.699,00 YTL
Adamlar bana peşin fiyatına 15 taksit yapacaklar....
PHILIPS dediğim gibi bazıları daha tecrübelidir PHILIPS ayrıca 200 YTL daha pahalı ise demekki daha kalitelidir dediler =) O model de şu :
PHILIPS 32PF7320 LCD TV
Virtual Dolby Surround
-
philipsi bilmem ama bende 2 aydır nerdeyse LG 32LC2R kullanıyorum ve memnunum ve kontrası 800 dill 1200 yardım olacağım birşey olursa hizmetinizdeyimquote:
Abi çok sağolasın eyvallah
Yanliz benim bahsettiğim model yanlış oldu sanırım..işte benim tam olarak TEKNOSA'da baktığım TV'nin TEKNOSA sayfasındaki özellikleri
LG 32LC2R LCD TV
Kontrast oranı : 800:1
2.699,00 YTL
Adamlar bana peşin fiyatına 15 taksit yapacaklar....
PHILIPS dediğim gibi bazıları daha tecrübelidir PHILIPS ayrıca 200 YTL daha pahalı ise demekki daha kalitelidir dediler =) O model de şu :
PHILIPS 32PF7320 LCD TV
Virtual Dolby Surround
Alıntıları Göster
-
valla internette yazan aynen o 800:1 ama yanlış yazmışlardır belkiquote:
Orijinalden alıntı: Akşahin
philipsi bilmem ama bende 2 aydır nerdeyse LG 32LC2R kullanıyorum ve memnunum ve kontrası 800 dill 1200 yardım olacağım birşey olursa hizmetinizdeyim
Alıntıları Göster
Ya aslında hepsi hemen hemen aynı gibi....çok değişmiyor gibi ama LG kasası cidden çok hoş..baya COOL
Ama sırf ambalaj için de TV almayalım şimdi
PHILIPS sayfasını inceliyorum şuan...bu pazar işallah birini alıcam artık
miğdem bulandı o mu bu mu derken
Bu LG bilgisayar monitorleri de iyi gibi bildiğim kadaryırla...e bu LCD de bilgisayar monitörü zaten..o yüzden birden LG'de karar kıldım
Ama PHILIPS de iyi diyolar işte...
Burdan işe hakim olanlardan fikir almaya çalışıyorum mümkün olduğunca
(işallah kimsenin başını ağrıtmadık bi tane televizyon için)
-
quote:
valla internette yazan aynen o 800:1 ama yanlış yazmışlardır belki
Ya aslında hepsi hemen hemen aynı gibi....çok değişmiyor gibi ama LG kasası cidden çok hoş..baya COOL
Bu LG bilgisayar monitorleri de iyi gibi bildiğim kadaryırla...e bu LCD de bilgisayar monitörü zaten..o yüzden birden LG'de karar kıldım
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: sanda39
ilk postunda 37'' yazmışın oda 2599 vadeli fiyatı 18 ay bilgin olsun
-
Abi valla ben de aptal oldum kusura bakmayinquote:
Orijinalden alıntı: doorsquote:
Orjinalden alıntı: sanda39
ilk postunda 37'' yazmışın oda 2599 vadeli fiyatı 18 ay bilgin olsun
Alıntıları Göster
82 ekran olan yani...artık 32" mi oluyor 37" mi oluyor bilemiyorum
18 ay nerde bu arada? hemen çökiym oraya..
Bu arada anlaşılan LG alıcaz demekki...PHILIPS için pek olumlu yorum alamadım..dha doğrusu yorum alamadım
-
izmir de 18 ay...quote:
Abi valla ben de aptal oldum kusura bakmayin
82 ekran olan yani...artık 32" mi oluyor 37" mi oluyor bilemiyorum
18 ay nerde bu arada? hemen çökiym oraya..
Bu arada anlaşılan LG alıcaz demekki...PHILIPS için pek olumlu yorum alamadım..dha doğrusu yorum alamadım
Alıntıları Göster
26'' ....66 cm,,,,,,32'' ....82 cm,,37''....94 cm,,40''.......102 cm,,42''..........107 cm... -
benım tvler hakkında pek bılgım yok ben bu topici de tv yı aldıgım gun actım tam performans(daha ıı bı goruntu daha ıı bı ses) alabılmek ıcın ayarıydı kablosuydu gıbı puf noktoları bılen bı arkadas soyler dıye ummusdum.(boyle seyler kıtapcıkta yazmıyo kıtapcıgıda okudum)quote:
izmir de 18 ay...
26'' ....66 cm,,,,,,32'' ....82 cm,,37''....94 cm,,40''.......102 cm,,42''..........107 cm...
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zawvma -- 1 Eylül 2006; 2:20:08 > -
selam zawvma,quote:
Orijinalden alıntı: zawvma
benım tvler hakkında pek bılgım yok ben bu topici de tv yı aldıgım gun actım tam performans(daha ıı bı goruntu daha ıı bı ses) alabılmek ıcın ayarıydı kablosuydu gıbı puf noktoları bılen bı arkadas soyler dıye ummusdum.(boyle seyler kıtapcıkta yazmıyo kıtapcıgıda okudum)
Alıntıları Göster
öncelikle lcd cihazına iyi bir yayın vermelisin.Bu cihazlara analog yayın, yani kablo tv yayını verirsen pek memnun kalmıyabilirsin.digitürk veya uydu receiver ile alacağın yayın seni daha çok memnun eder.Bu cihazlardan scart - scart bağlantı yapabileceğin gibi bir ucu scart ,diğer ucu RCA erkek fişlede yayının görüntüsünü ekrana verebilirsin.Yalnız bu scart kablonun altın kaplama olmasını tavsiye ederim.ben philips kullanıyorum plazma tv cihazımda çok memnunum.Ayrıca bu lcd cihazına dvd bağlantını da bir kaç türlü yapabilirsin.Scart dvd-tv bağlantısı düşük kalite de görüntü verir.Eğer dvd cihazının component görüntü çıkışı varsa, TV cihazında da bu bağlantı yuvası varsa kaliteli bir görüntü alırsın..bunun için her 2 tarafı altın kaplamalı componenet kablo kullanmanı tavsiye ederim.Pahalıdır ama Görüntü de iyi olur.Gelelim en kaliteli dvd görüntüsüne...bunu ise HDMI bağlantı ile sağlayabilirsin...Tabii eğer dvd cihazının HDMI çıkışı varsa....eğer dvd cihazını da yeni alacaksan , sana samsung un yanlış hatırlamıyorsam 860 modelini , yada toshiba nın 360 modelini tavsiye ederim.Bunlar HDMI çıkışlı ayrıca , video görüntüsünün HD ye yükseltme özelliğine sahip cihazlardır.
kolay gelsin.
-
saol zapateroquote:
Orijinalden alıntı: zapatero
selam zawvma,
öncelikle lcd cihazına iyi bir yayın vermelisin.Bu cihazlara analog yayın, yani kablo tv yayını verirsen pek memnun kalmıyabilirsin.digitürk veya uydu receiver ile alacağın yayın seni daha çok memnun eder.Bu cihazlardan scart - scart bağlantı yapabileceğin gibi bir ucu scart ,diğer ucu RCA erkek fişlede yayının görüntüsünü ekrana verebilirsin.Yalnız bu scart kablonun altın kaplama olmasını tavsiye ederim.ben philips kullanıyorum plazma tv cihazımda çok memnunum.Ayrıca bu lcd cihazına dvd bağlantını da bir kaç türlü yapabilirsin.Scart dvd-tv bağlantısı düşük kalite de görüntü verir.Eğer dvd cihazının component görüntü çıkışı varsa, TV cihazında da bu bağlantı yuvası varsa kaliteli bir görüntü alırsın..bunun için her 2 tarafı altın kaplamalı componenet kablo kullanmanı tavsiye ederim.Pahalıdır ama Görüntü de iyi olur.Gelelim en kaliteli dvd görüntüsüne...bunu ise HDMI bağlantı ile sağlayabilirsin...Tabii eğer dvd cihazının HDMI çıkışı varsa....eğer dvd cihazını da yeni alacaksan , sana samsung un yanlış hatırlamıyorsam 860 modelini , yada toshiba nın 360 modelini tavsiye ederim.Bunlar HDMI çıkışlı ayrıca , video görüntüsünün HD ye yükseltme özelliğine sahip cihazlardır.
kolay gelsin.
Alıntıları Göster
pcden hd yayını almam mumkun mu?
-
mümkün tabii.quote:
saol zapatero
pcden hd yayını almam mumkun mu?
Alıntıları Göster
Ben pek netten HD film indirmek gibi şeylerle ilgilenmiyorum.Hem zamanım hem de donanımım yok çünkü... ama bazı arkadaşlar var bu konuyla ilgili, yazılarını okuyorum bazen.mesela onbeş nickli bir arkadaş var,okuduğum kadarıyla bayağı tecrübeli bu konuda..bir topic açarsan pc den HD yayını izlemek diye veya açılmış topiclere bakarsan sana yardımcı olabilecek bilgilere ulaşabilirsin...ama sana şu kadarını söyleyeyim.Yeni nesil ekran kartlarında HDCP destekli HDMI çıkışlar bulunuyor..DVI çıkışlı kartlarda var zaten.O yüzden bilgisayarını , LCD cihazına bağlamakta zorluk çekmezsin...böyle HD filmleri de bulursan , gayet güzel izlersin.Hatta yanına bir de bilgisayarının ses kartı kötüyse , 5.1 ses kartı ile hoparlör takımı kurarsan, dolby dijital keyif de yaparsın...hem gözlerinin, hemde kulaklarının pası silinir.
-
cok saolquote:
Orijinalden alıntı: zapatero
mümkün tabii.
Ben pek netten HD film indirmek gibi şeylerle ilgilenmiyorum.Hem zamanım hem de donanımım yok çünkü... ama bazı arkadaşlar var bu konuyla ilgili, yazılarını okuyorum bazen.mesela onbeş nickli bir arkadaş var,okuduğum kadarıyla bayağı tecrübeli bu konuda..bir topic açarsan pc den HD yayını izlemek diye veya açılmış topiclere bakarsan sana yardımcı olabilecek bilgilere ulaşabilirsin...ama sana şu kadarını söyleyeyim.Yeni nesil ekran kartlarında HDCP destekli HDMI çıkışlar bulunuyor..DVI çıkışlı kartlarda var zaten.O yüzden bilgisayarını , LCD cihazına bağlamakta zorluk çekmezsin...böyle HD filmleri de bulursan , gayet güzel izlersin.Hatta yanına bir de bilgisayarının ses kartı kötüyse , 5.1 ses kartı ile hoparlör takımı kurarsan, dolby dijital keyif de yaparsın...hem gözlerinin, hemde kulaklarının pası silinir.
Alıntıları Göster
-
ben izliyorum şuan HD film. Yardımcı olabilirim istersen . msn barracude_9911@hotmail.comquote:
cok saol
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- philips tv kırmızı ışık yanıp sönüyor
- netflix 227035 hatası
- samsung tv apk yükleme
- 65 inç tv önerisi
- türksat 42e lnb ayarları samsung
- televizyon alırken nelere dikkat edilmeli
- android tv apk yükleme
- bu cihaz miracast alımını desteklemiyor
- çanaksız uydu alıcısı
- toshiba nerenin malı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X