Sipariş Kodu : 110011424 Ekran Boyutu : 40" Çözünürlük (piksel) : 1920 x 1080 Hdmı Girişleri : 3 Adet Hz : 50 Menşei : İthal Güç Tüketimi (w) : 190 Programlanabilir Zamanlayıcı : Var Scart : Var Pal,secam Ve Ntsc Uyumluluğu : Var Çıkışlar : Optik Dijital Otomatik Ses Ayarı : Var Digital Comb Filter : Var Girişler 2 : YUV Ses Geliştirme : Dolby Digital Plus Digital Noise Reduction (dnr) : Var Ses Sistemi : Virtual Surround Girişler 1 : VGA, Kompozit Ağırlık (kg) : 17,40 Ekran Formatı : 16:9 Garanti Süresi : 2 Yıl Model : 40C530 Boyutlar(gxyxd) (mm) : 653 x 970 x 240 Kademeli Tarama : Var Parlamayı Önleyen Ekran : Var Desteklenen Formatlar (usb) : MKV, MP3, JPEG Picture İn Picture : Yok Tipi : Full HD Usb Girişi : Var Ses Çıkış Gücü(rms) (w) : 2 x 10 Kutunun İçindekiler : Uzaktan Kumanda
linkteki ürünü almayı düşünüyorum. nasıl sizce kullananlar yazabilir mi? teknosadan almayacağım bilgi vermesi açısından linki oradan verdim.
Samsung LE40C530http://www.netteenucuz.com/urun/le40c530.aspx adresinde fiyati epey uygun gorunuyor, belki sizin temin ettiginizden de uygun olabilir. Ben de bu TV ile LG 42PJ350 arasinda kaldim aslinda, deneyimi olan arkadaslar fikir verebilirse cok iyi olur. Aragorn dostum umarim konunu kirletmiyorumdur mesajimla, anyi TV dikkatimi cektigi icin yeni konu acmadan buraya yazmanin uygun olacagini dusundum.
Benim TV kullanma aliskanliklarim, KabloTV, DVD, DivX (birakin 1080p'yi 720p kalitesinde dahi cok az filme sahibim)... ayrica herhangi bir konsol sahibi de degilim :)
Simdi birak panel TV'leri canim CRT'nin cani mi cikti dediginizi duyar gibi oluyorum ancak soyle bir sey var, cok sevdigim 100hz Sony 72 ekran CRT televizyonumdan vaz gecemesem de bir turlu evdeki vaktimin buyuk kisminda izledigim DivX filmleri ustteki/alttaki bantlarin da etkisiyle 37 ekran televizyonumdaki 4:3 yayin buyuklugunde gormekten bunaldim...!!! 16:9 formatinda bir TV almam gerektigini dusunuyorum bu sebepten de.
Butcem ise 1500 TL'nin altinda bir rakam olarak belirledim; 42PJ350'yi 1278 TL'ye , 40C530'u ise 1379 TL'ye temin edebiliyorum.
tabikiside c530 derim.full hd olması bence öneml, kriter.usbden herşeyi oynatabiliyor.ayrıca tsarımı çok şık ve gözede hitap ediyor yakından da incele .son kararı ona göre ver.
quote:
Orijinalden alıntı: avantajliurunler
tabikiside c530 derim.full hd olması bence öneml, kriter.usbden herşeyi oynatabiliyor.ayrıca tsarımı çok şık ve gözede hitap ediyor yakından da incele .son kararı ona göre ver.
Aslinda medya oynaticim oldugu icin USB olayini pek dert etmiyorum. FullHD yayin da henuz yok, yayini birakin BlueRay sahibi de degilim henuz zaten. SD yayın performansi iyi oldugu soylendigi icin Plazma cazip geliyor ancak ekran parlamasi yonunden de Plazma biraz can sıkıcı anlasilan... Kafa karisik
valla benimde kafam karışıktı bundan 2 ay önce. araştırdıkça sürekli farklı seçenekler çıktı. geçen senede aynı sorunu yaşamıştım. forumdaki üstatların sayesinde gidip sony d3500 almıştım çokta memnun kaldım dedikleri birebir çıktı. geçtigimiz ay 32inç tv almayı düşünüyordum forumda bir dünya modelle karşılaştım ancak yine üstatların önerisine güvenip c530 aldım çokta memnunum. sd yayın digiturk war ligtv izliorm yayın kalitesi orta düzey oldugu halde performansı gayet başarılı. arada galapagos belgeselini izliorm 720p hd tadından yenmiyo