Bildirim
SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bizdede paraf card olsa da alsak -
hangisiteden alınıyor bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: DHeMLy-CHaY
hangisiteden alınıyor bu?
kliksa sanırım -
biz de almayı düşünüyoruz bu modeli -
quote:
Orijinalden alıntı: ZodiaK123
Uzman arkadaşların görüşünü rica ediyorum.SAMSUNG UE40ES6340 model tv için 1240 liraya paraf kart indirimi ile almayı düşünüyorum ne düşünürsünüz.Bu fiyata alınır mı?
Genelde HD tv yayını ve ara sıra 3d film izleme niyetindeyiz.Oyun oynayacak kimse yok.İnternet çok önemli değil.
bende bugün araştırmaya koyuldum da bu model banada mantıklı geldi özellikleri iyi yani desteklediği formatlar da güzel dts ile ilgili bir sorunu yok video formatlarında bir sorunu yok dlna sı var dahili hd uydu alıcı ve smart tv si var varda var yani uygun fiyat ama senin söylediğin rakamı göremedim 1499 tl yazıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: tsogut
quote:
Uzman arkadaşların görüşünü rica ediyorum.SAMSUNG UE40ES6340 model tv için 1240 liraya paraf kart indirimi ile almayı düşünüyorum ne düşünürsünüz.Bu fiyata alınır mı?
Genelde HD tv yayını ve ara sıra 3d film izleme niyetindeyiz.Oyun oynayacak kimse yok.İnternet çok önemli değil.
bende bugün araştırmaya koyuldum da bu model banada mantıklı geldi özellikleri iyi yani desteklediği formatlar da güzel dts ile ilgili bir sorunu yok video formatlarında bir sorunu yok dlna sı var dahili hd uydu alıcı ve smart tv si var varda var yani uygun fiyat ama senin söylediğin rakamı göremedim 1499 tl yazıyor
Hocam fiyat cuma gününe kadar 1459 du sonra teknosa indirime grince bunun fiyatını 1589 yaptılar teknosada ise 1599 du ve 100 tL hediye çeki veriyordu.
Ben alsaydım paraf kart teknoloji indirimi ile 1459-150-30 tl paraf günü ündirimi ve avantajix iadesi ile 1240 civarı bişeye geliyordu.Ama şuan için daha öncelikli harcamalarım olduğu için erteledim ve başka bir bahara kaldı malesef.
-
Bende bu TV yi düşünüyorum ama herkes Samsung ve LG TV lerin ışık sızması ve bulutlanma olayından şikayetçi. Alsammı almasammı karar veremedim. Bütçemde 1500-1600TL civarında. Samsung'un özellikleri güzel ama birde Lg 42LM615S var. Tüplü TV var şu anda evde. Led TV ye geçiş yapıcaz. Bi öneri verin kafam allak bullak oldu. -
Hocam benim bu yazdığım seri geçen senenin modeli olduğundan dolayı fiyatı uygun ama bana göre iyi bir tv.
Bu özellikteki bu senenin modelleri biraz daha pahalı.Bence bir mağazada cihazı bulup izle.^boyut perofrmasına bak sonra kimseye sorma la gitsin.Ona buna baktıkça kafası karışıyor insanın.Önemli olan senin içine sinmesi. -
bende bu modelden alıcam zannedersem ancak hangi siteden alsam (kliksa, bimeks, teknosa) yoksa gidip gorerek mi alayim arada kaldim. -
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
bende bu modelden alıcam zannedersem ancak hangi siteden alsam (kliksa, bimeks, teknosa) yoksa gidip gorerek mi alayim arada kaldim.
Hangi siteden alırsanız alın, Türkiye,Samsung garantili olmasına bakın. Yoksa ithalatçı garantisi ile, kurulumdu,servisti tamir gibi servislerinde Samsung Kendi Türkiye garantisine GARANTİ veriyor, dikerleri aracı servislerin garantisi oluyor.
Bu Samsung içinde, LG içinde, Philps vb. içinde böyle... -
quote:
Orijinalden alıntı: streamin
bende bu modelden alıcam zannedersem ancak hangi siteden alsam (kliksa, bimeks, teknosa) yoksa gidip gorerek mi alayim arada kaldim.
kliksadan al -
LG- LA660S 'in smart tv 'si çok daha iyiymiş en azından buffer hatasi verme sorunu yok zannedersem ...
PHILIPS PFL5507K/12 , PANASONIC TX-PST50E(Plazma) bu 2 modelde çok iyi diyorlar ..Benim de bütçem 2200 tl 'ye kadar ..40 - 42- 46-47 inch olabilir .
Samsung 6140 ve 6340 serisinde bu smart tv'den online dizi, film , video ..vb izlerken videolarin yardi kalmasi ve buffer hatasi vermesi gerçekten çok kötü keza o zaman smart tv 'nin anlamı ne ? ne için kullanicaz internetten film ..vb izleyemedikten sonra . -
Bu tv de konsolda oyun oynayan var mı?input lag durumu nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hem Kalite Olarak Hemde Fiyat Olarak Alinabilecek En İyi Televizyon
HD Kanallar Gerçekten İyi Ve Gözlükler Aktif Olduğundan İnsanı Tv'ye Odaklıyor -
iyi bir fiyat performans ürünü diyebilirim ama içinde receiver HD değil sanırım bazı yerlerde HD olarak geçiyor bilgilerinize -
quote:
Orijinalden alıntı: SP@WNeR
iyi bir fiyat performans ürünü diyebilirim ama içinde receiver HD değil sanırım bazı yerlerde HD olarak geçiyor bilgilerinize
heryerde yazmıo evet bilgi için saolun hd olması onemli dıkat etmek sormak lazım -
bende bu modeli araştırıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: jaroo1
quote:
Orijinalden alıntı: SP@WNeR
iyi bir fiyat performans ürünü diyebilirim ama içinde receiver HD değil sanırım bazı yerlerde HD olarak geçiyor bilgilerinize
heryerde yazmıo evet bilgi için saolun hd olması onemli dıkat etmek sormak lazım
dahili uydu alıcı yok dıyor ozellıklerınde
bide var ise dahili uydu alıcısı bır tv de hd olup olmadını nasıl anlıyoruz -
uydu alıcı hd mi değil mi?
kesin cevap bilgi va mır?
satıcıya sordum normal uydu alıcısı var dedi,
kuzende aynı modelden var, trt hd atv hd gibi kanalları yi gösteriyor.
normal uydu alıcı bu hd kanalları gösterebilirmi?
Benzer içerikler
- garantisi bitmiş ürünün yasal onarım süresi
- samsung tv internetten film izleme sorunu
- html5 film siteleri
- ekran yenileme hızı testi
- regal 58r66u01
- huawei televizyon
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X