Şimdi Ara

SAMSUNG UE40ES6340 Hakkında Yorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
12.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TV'nin internet tarayıcısı oldukça sıkıntılı.Flash içeriği barındıran internet sitelerinde veya site üzerinde video izlerken donma sorunu sıkça yaşanıyor.Bellek yetersiz uyarısı veriyor. 780 mb civarında dahili hafızası var.Dahili hafızadan başka bir yere usb üzerinden uygulama yüklenmiyor.Digitürk Play gibi uygulamalar olması gerekir.Oysa samsung hub ve uygulama mağazasında youtube ve samsung link dışında neredeyse işe yarar bir program yok.Televizyonun 3D ve HD yayınları şimdilik sorunsuz görünüyor.Samsung Link ile allshare play uyumlu cihazlar ile tam bir uyum içinde çalışması en büyük artısı.Dahili Full HD uydu alıcısı ile biss key girmek mümkün olmadığından TRT,NTVspor gibi kanallarda yayınlanan Avrupa maçlarını izleyemiyorsunuz.Kanallar şifreli gözüküyor.Timeshift ve USB diske kayıt özelliği mevcut olmasına rağmen Samsung TV dışında başka hiçbir yerde kayıt ettiğiniz programları izleyemiyorsunuz.Harici usb klavye ve mouse kullandığınızda anında tanıyor ve Samsung hub ile uyum içinde çalışıyor.Saydığım eksiklikler hemen hemen tüm smart tvlerde mevcut diye düşünüyorum ve eğer bir 40'' smart tv alacaksanız bunu kullanmanızı tavsiye ediyorum.

• Başka konu açmak istemedim arkadaşlar bende bu tv'den kullanıyorum görüntü seçeneklerinde dinamik standart felan var ps3 ile oyun oynarken oyun modunu açmak istiyorum ama oyun modunu sadece standarttayken açıyo dinamikteyken felan nasıl açıcaz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bende Samsung 40ES6340 full hd smart 3d led var. Ancak bu özelliklere rağmen flash diskteki 960 X 540 çözünürlükte olan hd videoları izleyemiyorum. neden acaba, ne yapmam gerekir arkadaşlar?

Ayrıca manuel olarak kanal eklenemiyor mu? Go Tv yi eklemek istiyorum bir türlü olmadı.
  • Arkadaşlar bende kanal eklemek istiyorum. Nasıl ekneleneceğini bilen varsa yazabilirimi.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.