Şimdi Ara

LG 32LS570S almalımıyım ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
11.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LS560 ıslak dedikleri türden bir panele sahip ve bana pek güven vermedi, çoluk çocuk bir oyuncak fırlatıp icabına bakar gibi duruyor, ama bu sert panelden ise özelliklerine göre alınabilir gibi duruyor.
  • lg 32ls570s modelini bir süre araştırıp inceledikten sonra vatanbilgisayar dan 31 ekimde %30 indirim kampanyasından aldım. bir hafta sonra ürünü tedarik edemediklerini söyleyip saçma sapan bir ürünü muadil olarak önerdiler, ne smart-ne hd uydu alıcı, üstelik bir de eski kasa kalın bir tv. onu istemedim ve 17 gün sonra paramın iadesini ancak alabildim ve bu tv yi beğendiğim için yeniden araştırmaya başladım. Bimekste falan 1200 tl çok pahalı geldi.
    aynı model değil fakat ls575s modelinin hizlial.com ve gold'da stoğa girdiğini görünce şansımı tekrar deneyip alıyım dedim ve geçen hafta gold bilgisayarın sitesinden 999 tl ye lg 32ls575s modelini aldım. sitede aynı gün kargo yazınca kısa sürede elime ulaşır diye bekliyordum ama perşembe günü ödemesini yapmama rağmen pazar günü hala ödeme onay sürecinde görünüyor.
    bu modelin 570s den farkı wi-fi nin dahili olması sanırım.
    üstte sitelerle ilgili sosyal mesajlarımı verdikten sonra tv ile ilgili detaylı yorum yapmak için elime ulaşmasını bekliyorum.

• Şuan vatanın tüm mağazalarında ürün mevcut. O fiyata alınabilecek çok iyi cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Şuan vatanın tüm mağazalarında ürün mevcut. O fiyata alınabilecek çok iyi cihaz.

LG 32LS575S modeli 949 TL. fiyat ile satışta. Cumartesi günü bu Vatan mağazasında bu ürünü bulamadığım için yerine LG 32LM611S model olanını aldım. Bu iki modelin farkı, 32LM611S de 3d özelliği var, smart özelliği yok. LS575S de ise smart var, 3d yok. İkisinde de dahili uydu alıcı, DLNA mevcut.
    32LM611S modeli sitede 1099 TL. fakat mağazadan 999 TL. na satın aldım. O güne özel indirim varmış. Nasip olursa çarşamba günü servis gelip kurulumu yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkaslan

quote:

Orijinalden alıntı: nusabem

Şuan vatanın tüm mağazalarında ürün mevcut. O fiyata alınabilecek çok iyi cihaz.

LG 32LS575S modeli 949 TL. fiyat ile satışta. Cumartesi günü bu Vatan mağazasında bu ürünü bulamadığım için yerine LG 32LM611S model olanını aldım. Bu iki modelin farkı, 32LM611S de 3d özelliği var, smart özelliği yok. LS575S de ise smart var, 3d yok. İkisinde de dahili uydu alıcı, DLNA mevcut.
    32LM611S modeli sitede 1099 TL. fakat mağazadan 999 TL. na satın aldım. O güne özel indirim varmış. Nasip olursa çarşamba günü servis gelip kurulumu yapacak.

Hayırlı olsun smart tvye ihtiyacın yoksa daha iyi bir tercih yapmışsın.

• eski uyducuyum. şimdilerde kıramayacağım kişilerin işlerini yapıyorum sadece. bu tv den bir kuruma 3 adet montaj ettim. incelemelerimde tv yi çok beğendim. içindeki uydu alıcısı gayet kaliteli ve kolay kullanışlı. kanal arama yaparken otomatik aramadan değil de manuel aramadan 11844 v 2222 şebeke arama açık yaparsanız hızlı ve eksiksiz kanal buluyor. Çoklu kanal taşıma yapabiliyorsunuz bu 300 kanallı türksat uydusunda çok işe yarıyor. hd kanalların çoğunluğu ücretli digital platformlarda olduğu için şifresiz olan trt hd atv hd ve a haber hd kanalları dışında diüer bütün kanallar aynı fakat görüntü kaliteleri çok iyi. kanal geçişi de iyi. en çok beğendiğim özelliği digital kart girişi olması. Şöyleki evimde türkiyedeki iki digital platformun cihazları var yasal üyeliğim var doğal olarak makine kablo kumanda kargaşası var. Bu tür bi tv alıp tüm kargaşaya tv ye kart takarak son vermeyi düşünüyorum. Artık platformların modül kart satışları yok demeyin. Bu tür tv alana tv nin servisi vasıtası ile modül veriyorlar ve hatta dışarıdaki üyelikten biraz daha ekonomik veriyorlar. Ben de modül satışı yok biliyordum fakat bi arkadaşım arçelik tv aldı servisi modülü getirip taktı. LG de de böyle bi imkan olduğuna dair tanıtım görmüştüm. Tv fişi takın anten kablosunu da takın olay bitmiştir. Ne scart ne HDMI kablo ne bir priz daha fazla derdi hiç birşey yok keyfinize bakın ben almayı düşünüyorum fakat maç izleme hobim ve geniş salonum olduğu için boyutunda kararsızım yoksa kafama takılan başka bi sorun yok ayrıca bu kaliteye bu fiyat (vatandaki fiyat) çok iyi. Ben sadece kurulumda dikkat ettiğim hususlar bunlar kullanan arkadaşlar ayrıntılı yazarlarsa sevinirim. umarım yardımcı olmuşumdur.

• 16-17 aralık vatanda 839 tl ve bi arkadaşımız kapsamlı inceleme yapmışhttp://www.itusozluk.com/goster.php/lg+32ls570s
  • bu modelde skype kullananlar varmı acaba,almayı düşünüyorumda skypeve kamera özelliği varsa alıcam.
  • Arkadaşlar ben lg 32ls570s aldım bu tv çok başarılı youtube da hiçbir sıkıntı çıkarmadan video izlemenize imkan veriyor ayrıca Lg AN-MR300 kumanda almaya hiç gerek duymadım hem pahalı hemde birsürü aparatı var tv nin arkasında bir dünya yer kaplayacak bunun yerine logitech m185 mouse aldım tv nin usb girişine taktım (logitech in en ucuz mouse larından birisi) ve inanın akıllı kumandaya hiç ihtiyacım kalmadı aynı bilgisayardaki hızda ve performansda çalışıyor .. Ayrıca uydu alıcısı da mükemmel HD kanalların hepsini full hd olarak izleyebilir ve izlediğinizi kayıt edebilirsiniz.. Yanlız kayıt için flash disk değil HDD(harddisk) kabul ediyor 2.5 inçlik bir HDD lazım.. Bu tv den çok memnun kaldım tüm olumsuz yorumları okudum çoğu gerçek değil..Ekranı ıslak panel falan filan yazmışlar bende iki tane erkek çocuk var(canavar) onların odasına koydum panele zarar vermesinler diye duvara monte ettirdim ve baya yukarı neredeyse tavana yakın taktırdım (montaj da ücretsiz duvara).. Bende montaj yapabilirdim ama uğraşmak istemedim nasıl olsa servis duvara ücretsiz takıyor siz sadece yerini gösteriyorsunuz.. haa çocuklara oyunlar açtım lg apps dan ücretsiz.. tamamını logitech mouse la oynuyorlar ..tv de 3 adet usb giriş var birine internet alıcısı modem yani AN-WF100 taktım (şuanda internet de 60 TL civarında ) birine mouse alıcısı taktım (logitech m185) diğerinde sonuncuda ise HDD var..2.5 inçlik.. Saygılar sevgiler..

Sorusu olan varsa LG ls570s ve LG LW5500 kullanıcısı olarak cevaplamaya hazırım,, mesela lg 32ls570s modeli logitech mouse desteklerken lg lw 5500 desteklemedi şimdi lw5500 ün desteklediği bir mouse çeşidi arıyorum salondaki tv için..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotking -- 6 Ocak 2013; 14:01:24 >

• sevgili dostlarım ,,

Bu tv LG 32LS570S & LG 42LS570S hakkında olumsuz bir değerlendirme yapacağım ancak öncesinde bir örnek vermek istiyorum satış stratejileriyle ilgili,

satış stratejisi diye bir şey varya ben o stratejiye fena takığım
    takık olduğum içinde her defasında karşıma çıkarya,

mesela 20.000 liralık arabanızda 5 kuruşluk mp3 desteği yoktur (mp3 playerlar 5 lira) sadece ve sadece teybinizde cd track desteği vardır milyonlarca otomobil kullanıcısının ortak sıkıntısıdır hani şu bir koca 700 mb lik cd’ye 15 şarkı sığdırma olayı.. ee yükseltme vardır diye düşünürsün arabada veya teyp de çünkü sonuçda bir teyp arabadan bağımsız bir bölüm arabayla tek organik bağı teybin arkasındaki kablolar hani şu ses iletimi direksiyon kumanda kabloları ve anten güç vs kabloları durum böyle olunca yahu dersin içinden arka kabloları aynı olan ancak içine SD kart sokunca veya içine flash disk takınca cayır cayır çalıştıran yeni yükseltme teypler vardır dersin bakarsın ararsın ararsın tüm Dünyayı ararsın bakarsın hiçbiryerde yoktur yani ya o arabayı mp3 sevdası yüzünden satacak ve yeni bir citroen alacaksın 2013 model,, yada her zaman direksiyondan kumanda ettiğin teybi o zevkinden vazgeçip veda edip var olan teybini başka mp3 destekli zamane teyple değiştireceksin eh tabi direksiyondan kumanda edilebilen orijinal teyp olmayacak..
    Halbu ki yap işte mp3 destekli sd kart destekli bir trend teyp kendisi yeni arka kablo çıkışları eski ve git araba satışlarının yanında aksesuar satışında oda olsun…. olmaz adamın derdi yeni araba sattırmak.
    Hani o bakımdan Windows u her zaman tebrik etmişimdir adam Windows un bir modelini satıyor ama o model iyice dama atılmadan senelerce güncelleme desteği veriyor, kah parayla kah ücretsiz.. ama veriyor..

Şimdi herkes şunu diyecek ne alaka? bu araba teybi meselesi ile LG 32LS570S ne alaka?

işte lg ls570s nin bana ettikleri;

bu televizyonun pekte hoşuma gitmeyen hat da beni şoke eden bir özelliğini yazmak istiyorum henüz yeni gördüğüm için geç yazıyorum buraya… oda kayıt yaptığı HDD yi bilgisayarların görememesi isterse en son model pc olsun gene de bu tv nin kayıt yaptığı HDD yi nam ı diğer hard disk i bir daha bilgisayarda göremiyorsunuz..ki zaten önceki yazımda söylemiştim usb flash disk kabul etmiyor kayıt için sadece HDD olacak. HDD yide kendi biçimiyle formatlıyor yaptığı kayıtları sonradan gene sadece o tv de izleyebiliyorsunuz ama bu HDD yi söküp pc ye takdığınızda pc bu HDD yi bırakın içindeki filmleri oynatmayı göremiyor bile,, yapılan kayıtlarda haliyle sadece o televizyona adeta köle olmuş oluyor.. o tv varsa o kayıtlarda var o tv yoksa kayıtlar çöp.. Hangi akla hizmetse bu devirde özgürlük kısıtlama?

Afedersiniz bir cacığa benzemeyen bir satış stratejisi izlemişler sanki standart format FAT32 veya NTFS yapsalar gülleri dökülürdü hazır standart sistemler varken masraf yapmadan kullanabilecekleri…(Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok) aksine vatandaşı gıcık etmek için FAT 32 veya windowsun, android in.gördüğü diğer hdd formatları yerine masrafla zorla birde üzerine çaba sarfederek başka bir hdd dosya sistemi oluşturmuşlar ve ona göre biçimlendiriyor sonra da kayıtları ona yapıyor neye yarayacaksa..siz desenizki arkadaş dur biçimlendirme benim HDD mi… var olan biçim üzerine kayıt yap no no no aa ahhh illa içine turşu suyu ilave edecek..

Hakikaten bir insan tv izlerken bazen niye o anda kayıt yapmak ister ki? belki kendi röportajı vardır belki akrabasının vardır belki çok hoşuna giden bir tartışma konusu vardır tekrarını hiçbiryerde bulamayacağı kaydetmek için saatini bekliyordur ee ne olacak kaydedince o güzelim hdd nin içinde kalacak eee tv modası geçince bozulunca vs vs. veya hdd yi başka yere götürüp izlemek istersen no no no hayır yassah yassah kardeşim desteklemez..ne olacak ee ne olacağı var mı bu kayıtlar çöp.. bu kayıtlar sadece ve sadece o tv nin kölesi..

yahuu dijital bir kaydı (PVR) pc nin bile tanıyamayacağı formata sokmak ancak şeytanın aklına gelebilirdi demekki şeytanın LG firmasından alacağı çok ders var. Eh peki HDD desteği az evvel anlattığım şekildeyse neden PVR kayıt desteği var diye satıyorsun bu bir çeşit üçkağıt değil mi? Sizce başka hiç bir yere götürülemeyen başka hiçbir sistemin tanımadığı başka hiçbiryerde rastlamadığınız bir kayıt KAYIT mıdır?

Bilgisayarımın bu HDD yi tekrar tanıması görmesi için bir program indirdim tekrardan partition yaptım.. Beceremeyen varsa anlatırım programı..
    Programın adı:
    MiniTool Partition Wizard Home Edition

Eminim başka programlarda vardır sistemi bozulan ve apayrı uzaylı gibi olan bu hdd leri tekrar tanıdık simaya dönüştürebilen ..

Ayrıca bu TV nin başka bir eksisi de kumandasının afedersiniz bir su aygırı kadar olması..misal iki kanal değiştirecem diye kas yapmak iş mi şimdi?.. çocuğun ayağına düşse ayağını kıracak.. Büyük olunca heybet mi kazandıracak güç mü kazandıracak diye düşünmüşler acep.. bilemiyorsun ki..

Okuma zahmeti gösteren herkese saygılar sevgiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hotking -- 12 Ocak 2013; 22:58:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hotking

sevgili dostlarım ,,

Bu tv LG 32LS570S & LG 42LS570S hakkında olumsuz bir değerlendirme yapacağım ancak öncesinde bir örnek vermek istiyorum satış stratejileriyle ilgili,

satış stratejisi diye bir şey varya ben o stratejiye fena takığım
    takık olduğum içinde her defasında karşıma çıkarya,

mesela 20.000 liralık arabanızda 5 kuruşluk mp3 desteği yoktur (mp3 playerlar 5 lira) sadece ve sadece teybinizde cd track desteği vardır milyonlarca otomobil kullanıcısının ortak sıkıntısıdır hani şu bir koca 700 mb lik cd’ye 15 şarkı sığdırma olayı.. ee yükseltme vardır diye düşünürsün arabada veya teyp de çünkü sonuçda bir teyp arabadan bağımsız bir bölüm arabayla tek organik bağı teybin arkasındaki kablolar hani şu ses iletimi direksiyon kumanda kabloları ve anten güç vs kabloları durum böyle olunca yahu dersin içinden arka kabloları aynı olan ancak içine SD kart sokunca veya içine flash disk takınca cayır cayır çalıştıran yeni yükseltme teypler vardır dersin bakarsın ararsın ararsın tüm Dünyayı ararsın bakarsın hiçbiryerde yoktur yani ya o arabayı mp3 sevdası yüzünden satacak ve yeni bir citroen alacaksın 2013 model,, yada her zaman direksiyondan kumanda ettiğin teybi o zevkinden vazgeçip veda edip var olan teybini başka mp3 destekli zamane teyple değiştireceksin eh tabi direksiyondan kumanda edilebilen orijinal teyp olmayacak..
    Halbu ki yap işte mp3 destekli sd kart destekli bir trend teyp kendisi yeni arka kablo çıkışları eski ve git araba satışlarının yanında aksesuar satışında oda olsun…. olmaz adamın derdi yeni araba sattırmak.
    Hani o bakımdan Windows u her zaman tebrik etmişimdir adam Windows un bir modelini satıyor ama o model iyice dama atılmadan senelerce güncelleme desteği veriyor, kah parayla kah ücretsiz.. ama veriyor..

Şimdi herkes şunu diyecek ne alaka? bu araba teybi meselesi ile LG 32LS570S ne alaka?

işte lg ls570s nin bana ettikleri;

bu televizyonun pekte hoşuma gitmeyen hat da beni şoke eden bir özelliğini yazmak istiyorum henüz yeni gördüğüm için geç yazıyorum buraya… oda kayıt yaptığı HDD yi bilgisayarların görememesi isterse en son model pc olsun gene de bu tv nin kayıt yaptığı HDD yi nam ı diğer hard disk i bir daha bilgisayarda göremiyorsunuz..ki zaten önceki yazımda söylemiştim usb flash disk kabul etmiyor kayıt için sadece HDD olacak. HDD yide kendi biçimiyle formatlıyor yaptığı kayıtları sonradan gene sadece o tv de izleyebiliyorsunuz ama bu HDD yi söküp pc ye takdığınızda pc bu HDD yi bırakın içindeki filmleri oynatmayı göremiyor bile,, yapılan kayıtlarda haliyle sadece o televizyona adeta köle olmuş oluyor.. o tv varsa o kayıtlarda var o tv yoksa kayıtlar çöp.. Hangi akla hizmetse bu devirde özgürlük kısıtlama?

Afedersiniz bir cacığa benzemeyen bir satış stratejisi izlemişler sanki standart format FAT32 veya NTFS yapsalar gülleri dökülürdü hazır standart sistemler varken masraf yapmadan kullanabilecekleri…(Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek yok) aksine vatandaşı gıcık etmek için FAT 32 veya windowsun, android in.gördüğü diğer hdd formatları yerine masrafla zorla birde üzerine çaba sarfederek başka bir hdd dosya sistemi oluşturmuşlar ve ona göre biçimlendiriyor sonra da kayıtları ona yapıyor neye yarayacaksa..siz desenizki arkadaş dur biçimlendirme benim HDD mi… var olan biçim üzerine kayıt yap no no no aa ahhh illa içine turşu suyu ilave edecek..

Hakikaten bir insan tv izlerken bazen niye o anda kayıt yapmak ister ki? belki kendi röportajı vardır belki akrabasının vardır belki çok hoşuna giden bir tartışma konusu vardır tekrarını hiçbiryerde bulamayacağı kaydetmek için saatini bekliyordur ee ne olacak kaydedince o güzelim hdd nin içinde kalacak eee tv modası geçince bozulunca vs vs. veya hdd yi başka yere götürüp izlemek istersen no no no hayır yassah yassah kardeşim desteklemez..ne olacak ee ne olacağı var mı bu kayıtlar çöp.. bu kayıtlar sadece ve sadece o tv nin kölesi..

yahuu dijital bir kaydı (PVR) pc nin bile tanıyamayacağı formata sokmak ancak şeytanın aklına gelebilirdi demekki şeytanın LG firmasından alacağı çok ders var. Eh peki HDD desteği az evvel anlattığım şekildeyse neden PVR kayıt desteği var diye satıyorsun bu bir çeşit üçkağıt değil mi? Sizce başka hiç bir yere götürülemeyen başka hiçbir sistemin tanımadığı başka hiçbiryerde rastlamadığınız bir kayıt KAYIT mıdır?

Bilgisayarımın bu HDD yi tekrar tanıması görmesi için bir program indirdim tekrardan partition yaptım.. Beceremeyen varsa anlatırım programı..
    Programın adı:

Eminim başka programlarda vardır sistemi bozulan ve apayrı uzaylı gibi olan bu hdd leri tekrar tanıdık simaya dönüştürebilen ..

Ayrıca bu TV nin başka bir eksisi de kumandasının afedersiniz bir su aygırı kadar olması..misal iki kanal değiştirecem diye kas yapmak iş mi şimdi?.. çocuğun ayağına düşse ayağını kıracak.. Büyük olunca heybet mi kazandıracak güç mü kazandıracak diye düşünmüşler acep.. bilemiyorsun ki..

hdd denemedim ama kumanda gerçekten rezil boyutlarda yarım metre kumanda mı olur.genel olarak iyi bir led tv alınır.

• oturma odama bu tarz bi tv arıyordum. buradaki yorumlara göre hepsiburada dan 900 tl fiyatla hafta başı sipariş verdim.
    henüz siparişim gelmedi. ilk defa net alışverişimde kargo bu kadar uzadı. hayırlısı olsun.gelince yorumlarımı iletirim.
  • Kutu içeriği hakkında bilgilendirebilecek var mı hdmi kablo vs çıkıyormu içinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bekircakir

oturma odama bu tarz bi tv arıyordum. buradaki yorumlara göre hepsiburada dan 900 tl fiyatla hafta başı sipariş verdim.
    henüz siparişim gelmedi. ilk defa net alışverişimde kargo bu kadar uzadı. hayırlısı olsun.gelince yorumlarımı iletirim.

aaz önce hb de gördüm siparişim geliyor.
  • Ben bugün aldım teknosa da 899 tl ps3 ve pc için tv kullanacağım artık ls 560 kalmadı onun yerine gelen bir tv dir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

sevgili dostlarım ,,

...Bilgisayarımın bu HDD yi tekrar tanıması görmesi için bir program indirdim tekrardan partition yaptım.. Beceremeyen varsa anlatırım programı..
    Programın adı:

Böyle cinsliklere bende sinir olurum. Bu programı sorucam.
    Yayın kaydetme olayında şunu anlayamadım : Bilgisayarda dosyayı hiç göremiyorum derken, dosya yok mu demek istediniz ? yoksa dosyayı açamıyorum mu? Görüntü formatları avi başka uzantıya felan çeviren programlar var(format factory) onlar işe yaramaz mı acaba ? Biraz ayrıntı verebilirmisinz? Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruca -- 28 Ocak 2013; 9:39:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Pozitron~

Kutu içeriği hakkında bilgilendirebilecek var mı hdmi kablo vs çıkıyormu içinden?

kutu içinden hdmi çıkmıyor.

bu arada tv gayet güzel ama kanal değiştirme hızlı değil. ben kendi uydusunu kullanıyorum ondan olabilir. bunun dışında 800-850 tl'ye uydusuz, 50-100 hz tv yerine bunu almak çok mantıklı.
  • Aldım tvyi kanal gecisleri yavas evet ama olur o kadar harici uydu alsan en kötü 100tl bu fiyata iyi bir led smart tvsi de cabası ben de tek sorun hoparlorun birinde sorun var cızırtı yapıyor servisi çağırıcam bakalım umarım sorun çıkmaz ölü piksel vsden korkuyordum onlarda sorun yok ses sorunu var tek.
  • sd yayın için almayı düşünüyorum bu tv'yi. acaba tatmin edici bir sd yayın performansı verir mi bu tv?
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruca

quote:

sevgili dostlarım ,,

...Bilgisayarımın bu HDD yi tekrar tanıması görmesi için bir program indirdim tekrardan partition yaptım.. Beceremeyen varsa anlatırım programı..
    Programın adı:

Böyle cinsliklere bende sinir olurum. Bu programı sorucam.
    Yayın kaydetme olayında şunu anlayamadım : Bilgisayarda dosyayı hiç göremiyorum derken, dosya yok mu demek istediniz ? yoksa dosyayı açamıyorum mu? Görüntü formatları avi başka uzantıya felan çeviren programlar var(format factory) onlar işe yaramaz mı acaba ? Biraz ayrıntı verebilirmisinz? Teşekkürler.

Merhabalar,,

sadece uzantısı farklı olduğu için değil mesela .avi yerine .xxx olur bunu alır bir program ile dönüştürürsünüz

ama buradaki sıkıntı hiçbir şekilde kaydedilen dosyayı göremiyorsunuz hatta bırakın kaydedilen dosyayı hardisk bile bilgisayarda görünmüyor bu tv ye takıldıkdan sonra,, hardiski yeniden bilgisayarda görmek için program yükleyip düzeltmen lazım..

Yanlış anlaşılmasın bu sıkıntılar sadece PVR kayıt yapıldığında var seyredilen bir kanalın kaydedilmesi kaydetmeden önce formatlıyor bu format ise bilgisayarın tanımayacağı bir format olduğu için daha sonra bilgisayarda kayıt edilen dosyayı ve hatta hardisk i göremiyorsunuz..

yoksa NTFS veya FAT32 dosya sistemli Hardiskleri tv ye takıp film izleyebilirsiniz çoğu formatı destekler flv dahil avi veya mp4 mkv çoğunu açtı yani..

Ses konusunda isefilm ya da video dosyalarınızı televizyonunuzda izleyebiliyorsanız fakat ses alamıyorsanız, "dts ses sorunu", dtsyi ac3 e çevirme programlarından faydalanın...

Sd Yayın kalitesi çok güzel ama kanal geçişleri kendi uydu alıcısında yavaş geçişden sonraki görüntü yenileme hızı vs. güzel sadece bir kanaldan diğerine geçişde birkaç saniyenizi yer..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.