Şimdi Ara

LG 32LS570S almalımıyım ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
3
Favori
11.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu tv yi bir kaç gündür araştırıyorum ve acaip karamsarlığa düştüm... 32 lm 611s ve 32 ls 570 s arasında kaldım.. 32 lm 611s 999 Tl ye buldum 32 ls 570 s ise 899 lira birinde smart var birinde 3d harbiden cok karamsarım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmett06_

Bu tv yi bir kaç gündür araştırıyorum ve acaip karamsarlığa düştüm... 32 lm 611s ve 32 ls 570 s arasında kaldım.. 32 lm 611s 999 Tl ye buldum 32 ls 570 s ise 899 lira birinde smart var birinde 3d harbiden cok karamsarım..

arkadaşım şimdi 3D ile Smart birbirinden o kadar farklı konular ki 3D özellikli bir tv niz yok ise her eve lazım, belki smart tv nin verdiği internet de gezinme durumlarını veya uygulamalarını sahip olduğunuz diğer cihazlarınızla misal bilgisayarınızla veya tabletinizle akıllı telefonunuzla yapabilirsiniz ama 3D yi evde görmek istiyorsanız diğer cihazlar size bu konuda fazla yardımcı olamayabilirler 3D monitörünüz yok ise tabi.. o yüzden 3D niz hiç yoksa evinizde her eve lazım ama varsa smart daha iyi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotking

quote:

Orijinalden alıntı: mehmett06_

Bu tv yi bir kaç gündür araştırıyorum ve acaip karamsarlığa düştüm... 32 lm 611s ve 32 ls 570 s arasında kaldım.. 32 lm 611s 999 Tl ye buldum 32 ls 570 s ise 899 lira birinde smart var birinde 3d harbiden cok karamsarım..

arkadaşım şimdi 3D ile Smart birbirinden o kadar farklı konular ki 3D özellikli bir tv niz yok ise her eve lazım, belki smart tv nin verdiği internet de gezinme durumlarını veya uygulamalarını sahip olduğunuz diğer cihazlarınızla misal bilgisayarınızla veya tabletinizle akıllı telefonunuzla yapabilirsiniz ama 3D yi evde görmek istiyorsanız diğer cihazlar size bu konuda fazla yardımcı olamayabilirler 3D monitörünüz yok ise tabi.. o yüzden 3D niz hiç yoksa evinizde her eve lazım ama varsa smart daha iyi..

3d yok evimde... ama 2 tane Laptop um var.. smartın tv den internete girmeden başka ne özelliği varki ? birde önceki Tv 32 lh 3000 di laptopu baglayıp oyun vs oynuyordum sıkıntı olmuyordu. Ekstra bir özelliği varmı o kafamı kurcaladı.. Şimdi 570 s 'i eledim 2 Tv arasında kaldım 32 lm 611 S ve 32 lm 660 s . LM 660 S 1300 TL lm 611 s ise 1000 tl vs vs ..

• su anki fiyat 899 tl , ne dersiniz?
  • LM 660 S ( 1300 TL) lm 611 s 1000 tl arasında seçim yapacaksın,, bir smart 300 TL fark etmez.. kaldı ki smart yerine tv yi bilgisayar a çeviren adroid box cihazlar bile 100 küsür lira smart a 300 TL fark verme derim,, 1000 TL ye lm 611 s al,

sonra da illa browser web istiyorsan ;

Android box alırsın smart a beş çeker bildiğin bilgisayar gibi olur.. android box alırsan onunla ilgili başlıkları forum dan iyice oku bir sürü çeşidi var ram i 1GB altında olmasın küçük olsun çakmak kadar falan falan falan...

Smart TV bende var ama bir bilgisayar browser i zevki ve hizi vermiyor birşey yükleyemiyorsun bazı videoları desteklemiyor güncelleme sınırlı ne bileyim HTML ile ASP arasındaki fark gibi biri etkileşimli diğeri tek taraflı neyse smart da az da olsa etkileşim var ama randuman nope..
    Benim iki tv de de smart var ayda bir ya açarım ya açmam ama bilgisayarım haftada 3 gün açık çünkü smart da insanın eli kolu bağlı beğendiğin bir dosyayı videoyu indiremezsin dosya çeşitlerini tanıma sıkıntısı vs vs vs..

kolay gelsin...

Bu arada bu smart lar ileride kanımca işletim sistemlerine dönüşecek ya android olacak yada başka spesifik.. sistemler çünkü artık tv işlemcilerinden dosya desteklerinden falan bahsedilmeye çoktan başlandı...
    Birde normal ev tv leri dokunmatik ekran olurlarsa tamam artık.. :))

Bütün bunları nereden çıkarıyorsun derseniz ilk cep telefonları da mütevazi işletim sistemleri ile başladılar mesaj çekme menüleri veya rehber menüleri sonra gelişti gelişti ve şimdi görüyorsunuz tamamına yakını android veya ios veya başka daha komplike işletim sistemlerine sahipler..

Sözün özü smartlar bir andriod veya bir ios apple vs. işletim sistemleri gibi komplike ve randumanlı olana kadar onlara 300 - 500 TL farklar değmez verilmez..

• slm tv mi bugün bağlattım şu ana kadar isteklerimi karşıladı.
    3d istemyenler için uygun diye düşünüyorum..
    ben 899 tl hb dan aldım.
    hotking in ilkyorumları almamda etkili olmuştu. tşk ler forumdaki herkese..
  • 32 ls 570s lg led tvde kanalları usb'ye yüklemek için ne yapmalıyım?
    home tuşuna 5sn bas 1105 tuşla işe yaramıyor:))
    tv-link loader kısmına ulaşmak gerekiyor
    malesef bu üründe ulaşılamaıyor galiba
    çözüm üretebilen arkadaşlardan yardım bekliyorum
    saygılarımla!!!
  • yardım lütfeen!!!!!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: hotking

LM 660 S ( 1300 TL) lm 611 s 1000 tl arasında seçim yapacaksın,, bir smart 300 TL fark etmez.. kaldı ki smart yerine tv yi bilgisayar a çeviren adroid box cihazlar bile 100 küsür lira smart a 300 TL fark verme derim,, 1000 TL ye lm 611 s al,

sonra da illa browser web istiyorsan ;

Android box alırsın smart a beş çeker bildiğin bilgisayar gibi olur.. android box alırsan onunla ilgili başlıkları forum dan iyice oku bir sürü çeşidi var ram i 1GB altında olmasın küçük olsun çakmak kadar falan falan falan...

Smart TV bende var ama bir bilgisayar browser i zevki ve hizi vermiyor birşey yükleyemiyorsun bazı videoları desteklemiyor güncelleme sınırlı ne bileyim HTML ile ASP arasındaki fark gibi biri etkileşimli diğeri tek taraflı neyse smart da az da olsa etkileşim var ama randuman nope..
    Benim iki tv de de smart var ayda bir ya açarım ya açmam ama bilgisayarım haftada 3 gün açık çünkü smart da insanın eli kolu bağlı beğendiğin bir dosyayı videoyu indiremezsin dosya çeşitlerini tanıma sıkıntısı vs vs vs..

kolay gelsin...

Bu arada bu smart lar ileride kanımca işletim sistemlerine dönüşecek ya android olacak yada başka spesifik.. sistemler çünkü artık tv işlemcilerinden dosya desteklerinden falan bahsedilmeye çoktan başlandı...
    Birde normal ev tv leri dokunmatik ekran olurlarsa tamam artık.. :))

Bütün bunları nereden çıkarıyorsun derseniz ilk cep telefonları da mütevazi işletim sistemleri ile başladılar mesaj çekme menüleri veya rehber menüleri sonra gelişti gelişti ve şimdi görüyorsunuz tamamına yakını android veya ios veya başka daha komplike işletim sistemlerine sahipler..

Sözün özü smartlar bir andriod veya bir ios apple vs. işletim sistemleri gibi komplike ve randumanlı olana kadar onlara 300 - 500 TL farklar değmez verilmez..

dahili uydu alıcısı dtv'de uydu frekanslarının çoğu farklı,
    örneğin;
    12679 frekanslı
    8888 sr V
    değerli 24 TV kanalını bulamıyor.
    Başka kanalların frekans değerlerine baktığımda frekans değeri +150 fazla "sr" değeri -2 az
    12500+150=12650
    8888-2=8886
    şeklinde olabiliyor.
    Ancak en yüksek frekans değeri 12750 olduğu için 24 TV vb.kanalları bulamıyor olabilir mi?
    bulamadığı kanallar:

"1 TV (Georgien) Frekansı 12602 V 2960 [5/6]
    Imedi TV Frekansı 12609 V 3700 [5/6]
    ATV Avrupa Frekansı 12615 V 4800 [5/6]
    Azad TV Azarbaycan Frekansı 12618 H 2800 [5/6]
    Adjara TV Frekansı 12630 V 3740 [5/6]
    Sky Türk 360 Frekansı 12650 H 4250 [5/6]
    TV NET Frekansı 12654 V 4444 [5/6]
    Show TV Avrupa Frekansı 12656 H 4444 [5/6]
    24 TV | Karamel TV Frekansı 12679 V 8888 [3/4]
    TRT Anadolu | TRT 6 |
    Kanal Türk | Vuslat TV Malatya | Kanal 3 Afyon | Hilâl TV | Aksu TV
    K.Maraş | Vatan TV | Kanal T | TV 58 Sivas | Kanal 35 İzmir | Kanal
    Urfa | TV 10 | Tek Rumeli TV Frekansı 12685 H 30000 [5/6]
    EuroStar | NTV Avrupa | Kral TV Avrupa Frekansı
    12690 V 7200 [3/4
    TV Kayseri | Kanal B |
    Baghdad TV | Kanal 9 Elazığ | Olay TV
    Bursa | Semerkand TV | TV 1 | Beyaz TV | ART Anadolu Frekansı 12729 V
    30000 [5/6]
    Meltem TV | Mesaj TV | Köy
    TV | Kadırga TV | Cem TV | Barış TV | Dost TV | TV 5 | Adana TV Frekansı 12729 H
    30000 [5/6]"

• 32ls570s modelini bugun servis gelip kurdu. tv den cok memnunum hd uydu alcisi ideal.42lv3550 modelinde next in 18500 hd plus receiver i kullaniyorum(280 TL)..su anda ikisinde de goruntu ayni...
    fiyat ve deger bakimindan 32ls570s modelini tavsiye ederim.

SERVIS GITTIKTEN SONRA PİKSEL KONTROLÜ İCİN; USB YE KAYDEDILMIS SIYAH BEYAZ YESIL KIRMIZI TURKUAZ RESIMLERE BAKARKEN...
    YESIL EKRANDA SOL UST KOSEDE 1CM CAPINDA BI KARARTI DIKKATIMI CEKTI (EN COK BU RENKTE BELLI OLUO.DIGER RENKLERDE DAHA AZ)
    SERVISI TEKRARDAN CAGIRDIM:
    TEKNISYENIN NOTU:TV KURULUMA ACILDIGINDA RESIMDE BELLI OLMAYAN(2-3 RESMINI CEKTI VE MAKINADA BELLI OLMUO) PANELIN ICINDE 1CM CAPINDA LEKE MEVCUT.
    BU SEKILDE NOTUNU ALDI VE 1 HAFTA ICNDE DONERLER AMA DEGISIM OLMAZ DEDI GITTI...
    SERVIS GELMEDEN DARTY I ARADIM SERVIS RAPOR TUTSUN DAHA SONRA MAGAZADAN VEYA NETTEN BASVURU YAPIN DEDI...DEGISIM YAPILSA STOKTA BU URUN YOK.PARA IADESI YAPILIR MI?
    BU DURUM DA BEN NE YAPABILIRIM BU LEKE NE OLABILIR PANEL PROBLE MI? TOZ MUDUR? SIFIR TV SABAH KUTUDAN CIKTI...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.