Şimdi Ara

LG 37-42LV5500

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar genel bir değerlendirme yaptım, ürün özellikleri bakımından iyi gözüküyor. Sizler ne dersiniz. Kullanan arkadaşlar var mı LG'nin bu 2011 serisi LV serisi LED TV'sini.

LG 37-42LV5500
     LG 37-42LV5500

Ekran boyutu: 37''(94cm) ekran genişliği
    Çözünürlük: 1920 x 1080 çözünürlük
    Kontrast: 4.000. 000:1 kontrast
    Resim gösterim hizi: 100hz
    Hdmi: 4
    Tepki süresi: 2,6 ms
    Dvb-t
    Panel: 10 bit panel
    Usb 2.0: divx hd, mp3, jpeg
    Komponent
    Cl+ slot (pay-tv ready)
    16:9 modu
    Hoparlör: 2 x 10 w
    Stand by: 0,1 w
    Elektrik tüketimi (çalişirken): 76,9 w
    Ağirlik: 10,8 kg
    Yükseklik (ayaksiz): 553 mm
    Smart energy saving
    Video sinyal uyumluluğu: 480, 576i, 720p, 1080i, 1080p
    Scart girişi
    Derinlik: 26 mm
    Genişlik: 896 mm
    Ethernet
    Pc girişi
    Rs232 girişi
    Clear voice 2
    Intelligent sensor
    Smart tv
    En boy oranı 16:9
    HD desteği Full HD
    3D Tv Hayir
    İzleme açısı 178 °
    Parlaklık 500 cd/m2
    DVB-T Evet
    Ses gücü 2x10W
    Teletext Evet
    Saklanabilen Teleteks sayfası 1000
    DLNA desteği: Var
    PIP Evet
    Boyutlar
    Genişlik (Ayaklı) 89.6 cm
    Yükseklik (Ayaklı) 61.7 mm
    Derinlik (Ayaklı) 24 mm
    Ağırlık (Ayaklı) 12.6 kg
    Bağlantılar
    HDMI Evet
    HDMI portu 4 db
    Scart Evet
    Scart portları 1 db
    PC Evet
    Komponent Evet
    Composite Evet
    S-video Hayır
    USB port Evet
    Ethernet Evet
    WiFi Hayır
    Optik ses çıkışı Evet
    Coaxial ses çıkışı Hayır
    USB desteklenen medya formatları
    Divx: Evet
    Xvid: Evet
    Mpeg: Evet
    Mkv: Evet
    JPEG: Evet
    MP3: Evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kat -- 23 Ağustos 2011; 16:52:10 >

• bende bu tv almak üzereyim ama kaç aydır tek satır yorum yazılmamış neden acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcolak55

bende bu tv almak üzereyim ama kaç aydır tek satır yorum yazılmamış neden acaba

al bendende o kadar bilgisayar ve mobil kısmında herkese bir öneri tavsiye veriliyor ama tv tavsiye kısmında pek göremedim.Bu modelin takipçisiyim yani 42lv5500 ün.forumda bir kac yere yorum bırakılı düşüncesi ile yazdım ama cevap gelmedi .bence alınabilir bir tv ama nerden alınır onu bilmiyorum cünkü herkeste bir kampanya var güvenilir sitelerde de bariz fiyatlar arasında fark var.
  • aynen ben de 47LV5500 araştırıyorum ama herkes bi 3d tuturmuş gidiyor bence hiç bir esprisi yok.. ben araştırırken sadece LW serisinden 3D farkı ve kontrast oranı düşük olduğunu gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wburaw

aynen ben de 47LV5500 araştırıyorum ama herkes bi 3d tuturmuş gidiyor bence hiç bir esprisi yok.. ben araştırırken sadece LW serisinden 3D farkı ve kontrast oranı düşük olduğunu gördüm.

Lw serisi hocam fiyat konusunda yüksek teknosada bugün baktım 2600 kusursuz sanırım kaldiki 3d yayında yok.lb serisi özellik bakımından bence çok iyi ama güvenilir bir site ve uygun bir kampanya lazım
  • LW 3D var hocam. şuan bana en uygun gelen LV serisi smart tv vs var sadece 3D yok.. dediğim gibi 3D benim için gereksiz.
  • 42LV5500 ü birkaç aydır kullanıyorum. Satürnden 1.800 TL ye almıştım. Tv den genel olarak memnunum.
    Benim için mat ekran olması önemliydi. Bu yüzden aslında samsung istediğim halde bunu aldım.

Bu benim ilk lcd tv'm. Yorumlarımı buna göre değerlendirebilirsiniz. :)

Hd receiver ile kullanıyorum. Hd lerde görüntü güzel. Sd kanallarda kanaldan kanala çok farkediyor.
    Örn trt hd de veya sd ligtv de maçlarda görüntü güzelken, ntv spor da kötü olabiliyor.

Media playerda Dts ses desteği yok. Ac3 ile idare ediyorum.
    Kokak fotoğraf makinesi ile çekilen videoları da oynatmadı. Bunun haricinde sorun yaşamadım.

Web browserı var. Flash videoları oynatmıyor. Kumandadan ok ve yön tuşları ile harfleri seçip yazı yazıyorsunuz.
    Sürekli yazı yazılmaz ,zor oluyor. Gazete, forum okumak için yeterli. Bilgisayar kullanımımızı azalttı.

Youtube,twitter,facebook için ayrı menüler eklenmiş.
    Arasıra youtubedan video izliyorum. Diğerlerini denemedim.

Son günceleme ile garanti bankası piyasa verileri , internet radio gibi uygulamalar da eklendi.

Sevmediğim yönlerini yazarsam;
    Karanlıkta izlerken ve videonun karanlık sahnelerinde yanlardan ledlerin aydınlatmaları farkediliyor.
    Ekran karanlık ve sadece en üstte bir yazı var mesela sağdan soldan sadece yazının olduğu yer aydınlatılıyor.
    Ayarlar ile oynayıp biraz düzelttim ama tam olarak çözemedim. Sanırım aydınlatmalar yandan yapılıyor.
    Ekrandaki görüntüye göre ledleri kaydırarak yakıyor.

Görüntü tam 16:9 değilse , üstte altta boşluk varsa bunu ekrana yayıp tam ekran gösteremiyor.
    Sanırım bu özellik samsung da vardı.

Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: exca

42LV5500 ü birkaç aydır kullanıyorum. Satürnden 1.800 TL ye almıştım. Tv den genel olarak memnunum.
    Benim için mat ekran olması önemliydi. Bu yüzden aslında samsung istediğim halde bunu aldım.

Bu benim ilk lcd tv'm. Yorumlarımı buna göre değerlendirebilirsiniz. :)

Hd receiver ile kullanıyorum. Hd lerde görüntü güzel. Sd kanallarda kanaldan kanala çok farkediyor.
    Örn trt hd de veya sd ligtv de maçlarda görüntü güzelken, ntv spor da kötü olabiliyor.

Media playerda Dts ses desteği yok. Ac3 ile idare ediyorum.
    Kokak fotoğraf makinesi ile çekilen videoları da oynatmadı. Bunun haricinde sorun yaşamadım.

Web browserı var. Flash videoları oynatmıyor. Kumandadan ok ve yön tuşları ile harfleri seçip yazı yazıyorsunuz.
    Sürekli yazı yazılmaz ,zor oluyor. Gazete, forum okumak için yeterli. Bilgisayar kullanımımızı azalttı.

Youtube,twitter,facebook için ayrı menüler eklenmiş.
    Arasıra youtubedan video izliyorum. Diğerlerini denemedim.

Son günceleme ile garanti bankası piyasa verileri , internet radio gibi uygulamalar da eklendi.

Sevmediğim yönlerini yazarsam;
    Karanlıkta izlerken ve videonun karanlık sahnelerinde yanlardan ledlerin aydınlatmaları farkediliyor.
    Ekran karanlık ve sadece en üstte bir yazı var mesela sağdan soldan sadece yazının olduğu yer aydınlatılıyor.
    Ayarlar ile oynayıp biraz düzelttim ama tam olarak çözemedim. Sanırım aydınlatmalar yandan yapılıyor.
    Ekrandaki görüntüye göre ledleri kaydırarak yakıyor.

Görüntü tam 16:9 değilse , üstte altta boşluk varsa bunu ekrana yayıp tam ekran gösteremiyor.
    Sanırım bu özellik samsung da vardı.

Sorularınız olursa yanıtlamaya çalışırım.

üstad verdiğin bilgiler aydınlaıtıcı lg nin bu modelinden pek sikayet okumadım ama samsunlarda genel itibari ile şikayetler var nette yılnası indirim kampanyaları yapıır diye bekliyorum.

• bende 47LV5500 için indrim bekliyorm. electroword geçen ay 2099 tl vermiş ama kaçırdık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.