Şimdi Ara

LG 37LM611s (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
2
Favori
7.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyide bu tv için en azından senin gibi insanlar forumdalar en azından + ve - lerini yazdığınız zaman ona göre tv alırdık,
    cihazı aldığıma ben pişman oldum en azından başka arkadaşlar sıkıntı yaşamaması için iyi ve kötü yanları yazıldı,
    benim değerlendirmeme cevap yazacağınıza siz cihazı benden önce almışsınız en azından nedir ne değildir bi
    yorum bari yazsaydınız, özellikle biss şifre olayından dolayı dahili uydu alıcılı almazdık, gerçi cihazın iyi ve kötü yanlarını yazdım tekrara gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0303531

iyide bu tv için en azından senin gibi insanlar forumdalar en azından + ve - lerini yazdığınız zaman ona göre tv alırdık,
    cihazı aldığıma ben pişman oldum en azından başka arkadaşlar sıkıntı yaşamaması için iyi ve kötü yanları yazıldı,
    benim değerlendirmeme cevap yazacağınıza siz cihazı benden önce almışsınız en azından nedir ne değildir bi
    yorum bari yazsaydınız, özellikle biss şifre olayından dolayı dahili uydu alıcılı almazdık, gerçi cihazın iyi ve kötü yanlarını yazdım tekrara gerek yok...

ben memnunum almadan arastirsaydiniz keske biss cozucu varmi diye uydu alicisi içinde olan tvlerde biss cozucu olmuyor
    gereksiz yere tv yi kotulemeye gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 12 Nisan 2013; 15:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Numenor

quote:

iyide bu tv için en azından senin gibi insanlar forumdalar en azından + ve - lerini yazdığınız zaman ona göre tv alırdık,

ben memnunum almadan arastirsaydiniz keske biss cozucu varmi uydu alicisi içinde olan tvlerde biss cozucu olmuyor
    gereksiz yere tv yi kotulemeye gerek yok cunkı

dahili alıcılı tv lerde biss çözme sadece yerli markalarda var arçelik beko vestel

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• yeni bişey daha öğrendik arçelik beko vestelde biss şifre varmış...
  • quote:

yeni bişey daha öğrendik arçelik beko vestelde biss şifre varmış...

evet iyi oldu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.R.R Numenor

quote:

yeni bişey daha öğrendik arçelik beko vestelde biss şifre varmış...

evet iyi oldu :)

:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence gayet güzel 1400 tl electroworld'de dual play,3d, dahili uydu alıcıı olan başka tv yok bence
  • bu arada şikayet ettiğiniz konular kullandığınız yazılımın güncel olmamasında ötürü olacak !

usb ile güncel yazılım yüklemesi için >>http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-37LM611S#

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 23 Ağustos 2013; 20:26:05 >
  • ürünün hoparlörlerinden ciddi cızırtı geliyor, özellikle karşılıklı diyalog olan çekimlerde konuşma sesleri çok cızırtılı.

servisi arayacam ama üşeniyorum. gidermenin bir yolu var mıdır? yada başına gelip bir işlem yapmış olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gnell

ürünün hoparlörlerinden ciddi cızırtı geliyor, özellikle karşılıklı diyalog olan çekimlerde konuşma sesleri çok cızırtılı.

servisi arayacam ama üşeniyorum. gidermenin bir yolu var mıdır? yada başına gelip bir işlem yapmış olan var mı?

aynı sorun bende de var..
  • prevailingboy P kullanıcısına yanıt
    demek ki kronik bu problem. yarın arayıp servisten randevu alayım. iyi aklıma getirdin. gerekirse değişsinler.
  • ses zongurdaması sorunu konusunda haklısınız
    ama bu fiyata piyasada bulabileceğiniz en ince ledin bu olduğunun da farkına varın :)
    gerçi sehpanın üzerinde dururken inceliğin bir esprisi olmaz yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: playstyle

ses zongurdaması sorunu konusunda haklısınız
    ama bu fiyata piyasada bulabileceğiniz en ince ledin bu olduğunun da farkına varın :)

nasıl yani bu sorun var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prevailingboy

quote:

söyle bir durum var piyasadaki en ince LED TV bu bu açıdan ses sistemi çok dar bir alana yerleştirilmiş gibi bu yüzden

dahili ses sisteminde özellikle canlı yayındaki konuşmalar

cem yılmazın bir gösterisindeki askerde ses sona kadar açık TV gibi vuuuudududududududuududuudd uyayı misali

http://www.mynet.com/video/komedi/cem-yilmaz-askerde-tv-izlemek-546339/

bir durum var ama harici ses sisteminden ses alırım diyorsan

hiç bir sıkıntı söz konusu değil !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 20 Kasım 2013; 7:47:08 >

• quote:

quote:

quote:

söyle bir durum var piyasadaki en ince LED TV bu bu açıdan ses sistemi çok dar bir alana yerleştirilmiş gibi bu yüzden

cem yılmazın bir gösterisindeki askerde ses sona kadar açık gibi vuuuudududududududuududuudd uyayı misali

harici ses sistemi derken?cahilliğime verin pek anlamıyorum da

• quote:

quote:

quote:

quote:

cem yılmazın bir gösterisindeki askerde ses sona kadar açık TV gibi vuuuudududududududuududuudd uyayı misali

harici ses sistemi derken?cahilliğime verin pek anlamıyorum da

arkadaş sen normalde sesi sonuna kadar açarsına ya kolonun kalitesi kötü olunca ses titreşimleri bir birine girer anlaşılmayana bir gürültü sesi olur ya işte onun gibi bir sorun var özellikle uzak mesafede olupta sesi %50 ve üzerine çıkarınca ! bu sorunu aşmak için daha büyük ekranlarda daha fazla kolon koymuşlar ! bu şekilde daha büyük ekranlarda sorun yok ama 37" için konuşuyor ise müzik setiniz var ve sesi bundan alacaksanız hiç bir sorun yaşamazsınız ! ayrıca diğer markalar sony olsun samsung olsun ince panel kolonu konusunda sesi açtıkça
    sesi hafif tizleştirip bası azaltan bir olay var, onlarda kendi çaplarında sorunu böyle aşmaya çalışmışlar !

uzun lafın kısası ! ince ekranın içinde ses sisteminin ne işi var
    http://www.lg.com/tr/sound-bars
    bu arada bu tarz ürünü ilk başta samsung çıkardığının da altını çizmekte yarar var !

dahası sen TV alıyorsun TV de 1. öncelik görüntüdür.
    ses olayı zaten kendi kulvarındaki ses sistemleriyle doğru düzgün bir şey olur
    yani şu zongurdama olayı olmasa bile insanlar aldıklar TV nin 2 katı parayı
    boşu başuna ses sistemlerine yatırmıyor ! ses olayı başlı başına ayrı bir kulvar zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 20 Kasım 2013; 7:53:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gnell

demek ki kronik bu problem. yarın arayıp servisten randevu alayım. iyi aklıma getirdin. gerekirse değişsinler.

hocam naptınız? verdiniz mi garantiye
  • prevailingboy P kullanıcısına yanıt
    yok hocam hepa raya bir şeyler giriyor, üşeniyorum galiba birazda. geç cevap oldu kusura bakma.

sen ne yaptın? bir girişimin oldu mu?

+ tv nasıl izliyorsun? digiturk, kablo tv vs?

bu kablo tvler için filan conax modüller varmış bizim tvlerde sorunsuz çalışıyor mu acaba? teledünya almayı düşünüyorum, uydu alıcı filan yer kaplamasın. şuan normal çanakla izliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gnell -- 25 Kasım 2013; 14:32:36 >
  • hocam bende bi şey yapmadım,bazen ciddi rahatsız ediyo ya da takıntı oldu,ama açtırmak da istemiyom,zaten elektronikten şansım yok benim:)bende normal çanakla izliyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.