Şimdi Ara

LG 37LM611s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
2
Favori
7.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Düşüncelerinizi alabilir miyim?
    PS3 için kullanıcam daha çok
    uygunmudur?

• ben kullandım çok memnunum eğer odan küçükse kaçırma media marktta 1499 tl 3d si de iyi ps3 için de ideal
  • bugun sipariş verdik electroworlden (kampanyalı 1299 tl) pazartesi gelecek.. kullandıkça izlenimlermi yazarım.
  • tv muhteşem beyler

--ilk izlenimim dahili hd alıcısında kanallar arası geçiş çok çok iyi

şuanda geniş kapsamlı kanal traması yaptırıyorum
    bazı knallar çıkmadı frekans değişikliiği sebebiyle

el ile frekans girmeyi beceremedim

-- ayrıca dual play özelliğini ilk fırsatta deneycem

3-5m arası mesafeler için oldukça kaliteli görüntü
    ps3 için tavsiye edilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordem -- 13 Ağustos 2012; 16:58:51 >
  • Paneli nasıl. Karşısındaki görüntüyü yansıtıyor mu. Diğer ledlerle bu konuda herhangi bir farkı var mı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaslan0309

Paneli nasıl. Karşısındaki görüntüyü yansıtıyor mu. Diğer ledlerle bu konuda herhangi bir farkı var mı.

yansıtma gibi bi durum yok, günışığında dahi net görüntü veriyor. sensörü var ortam ışığına göre led ışıklarını ayarlayabiliyor. panel üserindeki tuşlar dokunmatik. ekran çerçevesi 1cm kadar anca var estetik sayılabilir :)

ayrıca;
    media oynatıcısı mkv mov mp4 avi wmv divx ve hatta flv dosyasını açtı. flv videolarda ileri geri sarma gibi bi işlem yapamadım flvnin kalitesizliğinden kynaklı olabilir.

alt yazı dosyalarınıda ise .srt .sub klasörde göstermiyor ama oynatırken ekranda alt yazılar çıkıyor. bi sıkıntı yok yani.

LAN bağlantı girişi var ve yarın denicem, tv nasıl bi tepki verecek merak ediyorm. sadece güncelleme içinmi yoksa içerisinde tarayıcısımı var (olmadığını sanıyorum) deneyince yazacağım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kordem -- 15 Ağustos 2012; 3:29:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kordem

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetaslan0309

Paneli nasıl. Karşısındaki görüntüyü yansıtıyor mu. Diğer ledlerle bu konuda herhangi bir farkı var mı.

yansıtma gibi bi durum yok, günışığında dahi net görüntü veriyor. sensörü var ortam ışığına göre led ışıklarını ayarlayabiliyor. panel üserindeki tuşlar dokunmatik. ekran çerçevesi 1cm kadar anca var estetik sayılabilir :)

ayrıca;
    media oynatıcısı mkv mov mp4 avi wmv divx ve hatta flv dosyasını açtı. flv videolarda ileri geri sarma gibi bi işlem yapamadım flvnin kalitesizliğinden kynaklı olabilir.

alt yazı dosyalarınıda ise .srt .sub klasörde göstermiyor ama oynatırken ekranda alt yazılar çıkıyor. bi sıkıntı yok yani.

LAN bağlantı girişi var ve yarın denicem, tv nasıl bi tepki verecek merak ediyorm. sadece güncelleme içinmi yoksa içerisinde tarayıcısımı var (olmadığını sanıyorum) deneyince yazacağım..

bende electroworld'den aldim dun montaji yapildi fazla kurcalayamadim ama bana uydusu cok iyi gelmedi acikcasi hd goruntulerde gercekten cok iyi goruntu derinligi olarakta cok hos ama yenileme hizi sorunlu gibi sd yayinlarda hizli goruntulerde bulaniklik var. 3d film daha bakamadim ama cevrilmisi dahi cok guzel dedigim gibi derinlik cok hos bu arada internet kablo taktim tarayici filan yok arkadaslar gunceelleme ve medya paylasimi icin var yani bilgisayarda paylasima actigin dosyalari modem vasitasiyla goruyormus bilgisayar servisten gelince bu konu hakkinda bilgi veririm .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG LAS454B & LG SH3B Soundbar
    8 yıl önce açıldı
    LG HT904TA
    15 yıl önce açıldı
    LG 55LA965v UHD
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu arada arkadaslar uydu anten'de bisss yok. yani yakinda atv Hd kanalinda olacak maci dahi biss'den dolayi izleyemeyecegiz ci modul gitisi var onunla biss cozulebilir mi ucuz yollu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olurrsa seviniriz

• quote:

Orijinalden alıntı: semihstr

bu arada arkadaslar uydu anten'de bisss yok. yani yakinda atv Hd kanalinda olacak maci dahi biss'den dolayi izleyemeyecegiz ci modul gitisi var onunla biss cozulebilir mi ucuz yollu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olurrsa seviniriz

hd alıcısı maç sırasında şifreleneceği için benjamin 8000 ucuz yollu bi sd alıcı aldım.
    aslında hd alıcılar şuan bizim ülke için çok lüks çünkü 3 tane free hd kanalı var. kanallar çoğalırsa gayet işe yararlı olacak :)

ci modülünü araştırmak lazım konya sokağa gittiğim ilk fırsatta soracağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kordem

quote:

Orijinalden alıntı: semihstr

bu arada arkadaslar uydu anten'de bisss yok. yani yakinda atv Hd kanalinda olacak maci dahi biss'den dolayi izleyemeyecegiz ci modul gitisi var onunla biss cozulebilir mi ucuz yollu konu hakkinda bilgisi olan arkadaslar yardimci olurrsa seviniriz

hd alıcısı maç sırasında şifreleneceği için benjamin 8000 ucuz yollu bi sd alıcı aldım.
    aslında hd alıcılar şuan bizim ülke için çok lüks çünkü 3 tane free hd kanalı var. kanallar çoğalırsa gayet işe yararlı olacak :)

ci modülünü araştırmak lazım konya sokağa gittiğim ilk fırsatta soracağım..

benim sd uydu alici var ama scartli olunca goruntu iyi vermiyor bu arasda hd ve sd arasonda gercekten cok var 100 tl mini hd uydu alicilari oluyor biss cozen onlari oneririm arkadadaslar hepinize en olmadi oyle yapacagim bende veya su anda yumatu spark modeli icin arayis icindeyim

• Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum bu modeli gerçi electro world tükendi diyor ama, siz tvden memnunmusunuz? ben 2. tv olarak almayı düşünüyorum diğer odaya, istediğim boyut bu. 3D performansı nasıl?, kendi uydu alıcısının görüntü kalitesi nasıl?(umarım sd görüntü çok kötü değildir, bende d smart var zaman zaman uydu alıcısını buna takıp hd yayını bu tv'den izleyebilirim ama çoğunlukla bu tvde sd yaın izlerim ve ps3 te oyun oynarım) birde oyun oynadınızmı bilmiyorum ama ps3 performansı nasıl?
  • ben de PS3 performansını merak ediyorum.
  • ben de bu tv den aldım ama henüz kullanmadım 3D film izlemek için harici disk alacağım ama destekliyomu bilmiyorum bilen varsa yardımcı olabilir mi
  • tv gayet güzel ve harici diski destekliyor
  • tv yi kullanana arkadaşlar, modül girişi var mı ve modül girişi C+ destekli mi bu konuda bilgi verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamucera

tv yi kullanana arkadaşlar, modül girişi var mı ve modül girişi C+ destekli mi bu konuda bilgi verebilirmisiniz.

ci giris ile d-smart filan oluyormus ama benim merak ettigim ucuz yollu biss nasil cozulur dahili uydusunu begenmesemde tek uydu cok cazip geliyor

• arkadaslar tv nin kendi uydu alıcısını kullanıyorum fakat kanal silmeyi bir türlü bulamadım bir bilginiz varmı bu konuda ?
  • cihazı yaklaşık 6 aydır kullanıyorum, görüntü mükemmel, 3d ve çoğu film performansi mükemmel diyebilirim, gelelim cihazın eksilerine; cihazda dahili hd uydu alıcısıvar ama geçişler biraz yavaş , kanal silme yok, ntvspor trt hd gibi kanallarda mac sırasında sifreye giriyor ,cihazda biss key yok yani şifre giremiyoruz, girebilen olursa bilgi verirse sevinirim, onun haricinde merak ettiğiniz bişey olursa burdayız...

• HDMI kablo ile laptop'a bağladım cihazı, inputtan HDMI ' ı seçiyorum kafasına göre bağlanıp kopuyor.. Büyük ihtimal HDMI kabloda sıkıntı var.. Bu sorunu yaşayan bir tek ben miyim, PC'ye bağlanabilen var mı?
    Edit:Sorunu çözdüm HDMI kablo arızalıymış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nessy -- 28 Şubat 2013; 17:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet0303531

bugün 6 aylık tv panel arızası verdi arkadaşlar bilginize, görüntü tamamen gitti, 6 aylık tv eksileri;

- kanal sıralaması sıkıntılı
    - dahili uyduda biss şifre çözücü yok
    - kanal geçişleri biraz yavaş
    - herşeyden önemlisi 6 ayda tv pert arkadaşlar,
    - kendi kendine kanal silme

+ekran netliği harika
    +3d görüntü karika
    +usb film iyi

ama gelgelelim 6 aydada arıza çıkartan tv yi ne yapayım ben... beş para etmez...

sonucta bu elektronik bi alet sende 6 ay da ariza verdi diye urunun kotu oldugu anlamına gelmez bende kullanıyorum 7-8 aydır hiç bir sorunla karşilasmadım
    şimdi sorunla karşilasmadım die mukemmel harika bi tv mi diyim :)
    f/p açisindan en iyi urun diyebilirim

kanal silmenin olmaması sıkıntı gibi
    led tvlerin içinde olan uydu acililarin hiç birinde biss cozucu yok zaten yada ben oyle biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.R.R Numenor -- 11 Nisan 2013; 16:12:06 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.