Şimdi Ara

LG 3D LED TV' LERE (LM Serisi) YENİ YAZILIM GELDİ ARTIK VİDEOLAR TAM EKRAN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
12.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: elessar13

LG 42LM760 cihazıma dün yüklediğim yeni güncelleme ile artık videolar tam ekran yapılabiliyor. 1 yıldır beklenen güncelleme sonunda geldi. Hepimizin gözü aydın. Yazılım numarası 04.20.23. TV nizin güncellemesini yapın ve tam ekran internet videolarına merhaba deyin...

hocam benim lm620s var.http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-47LM620S adresinden güncelleme indirmek istedim.

Software_File(Version_04.10.43).zip 04/12/2012 350,503K

Software_Upgrade_Guide(English).pdf 04/12/2012 423K

acaba sizinki LG 42LM760 benimki lm620s olduğu için sürüm numarası ve tarihi farkl acaba?

• Benim kullandığım lg42ls575s bir ay önce çıkan güncellemede tam ekran oluyordu videolar.Yeni güncellemeyi otomatik gördü tv ve ve yaptı ama başka neler yenilendi veya eklendi/çıkarıldı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: kranos

quote:

LG 42LM760 cihazıma dün yüklediğim yeni güncelleme ile artık videolar tam ekran yapılabiliyor. 1 yıldır beklenen güncelleme sonunda geldi. Hepimizin gözü aydın. Yazılım numarası 04.20.23. TV nizin güncellemesini yapın ve tam ekran internet videolarına merhaba deyin...

hocam benim lm620s var.http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-47LM620S adresinden güncelleme indirmek istedim.

Software_File(Version_04.10.43).zip 04/12/2012 350,503K

Software_Upgrade_Guide(English).pdf 04/12/2012 423K

acaba sizinki LG 42LM760 benimki lm620s olduğu için sürüm numarası ve tarihi farkl acaba?

Bildiğim kadarı ile LM serisi tüm tv lerin yazılım numaralı aynı ama emin değilim dediğim gibi. Ben güncellemeleri Wifi üzerinden kendisi görünce yapıyorum LG sitesine girerek hiç yapmadım. Sizin cihazda Wifi yok sanırım ama ethernet kablosu ile internete bağlayıp sürüm kontrolü yaptığınızda ne yüklüyorsa odur. LM760S den farklı ise zaten yapabileceğiniz bişi yok. Ama LM760S de videolar tam ekran olabiliyosa LM620S de de olması lazım çünkü altyapı aynı.

• bu yazılımla gelen problemler varmı? bundan 1 ay önceki güncellemede millet tırım tırım downgrade yapmanın yolunu arıyordu?
    benim tv'im hala fabrıka çıkışı yazılımında duruyor. smart tv'yi kullanmadığım için hiç bir şikayetim de yok. şimdi güncellesem ve problem başlasa kahrolurum..
  • o kadar insan yazılımı güncellemiş ama herkes mi üşengeç?
    yeni yazılım ile birlikte gelen problemler varmı? tırım tırım downgrade ararmıyız?
  • 2012 model tum tv'lere gelmedi bu imkan. Mesela 2012 model PM serisi plazma tv'ler hala flash9 ve sonrasi ile kodlanmis filmleri internet tarayicisi uzerinden acip tam ekran yapamiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

video 5 dk sonra bellek yetersiz mesajı ile kapanıyor. bunun çaresi var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilidian

o kadar insan yazılımı güncellemiş ama herkes mi üşengeç?
    yeni yazılım ile birlikte gelen problemler varmı? tırım tırım downgrade ararmıyız?

Ben yüklediğimden beri eskisine göre çalışmayan bir özellik veya sıkıntı çıkaran bi durumla karşılaşmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dincerss

quote:

video 5 dk sonra bellek yetersiz mesajı ile kapanıyor. bunun çaresi var mı?

Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım. gerçi büyük videolar açmam pek, %99 klip izliyorum.
  • bende güncelleme yaptım, kullandığım özelliklerine dair bir problemle karşılaşmadım.
  • 42LM 620S yeni yazılım çıkmış 4.60.10 kuran var mı ..ne değişliklik var acaba . kurmaya değer mi? Bir de boyutu 300 mb .. 50 mb küçültmüşler..

http://www.lg.com/tr/urun-destegi/lg-42LM620S#

dayanamadım kurdum .. usbden iptv veya apss yuklemesini kaldırmışlar bulamadım.o kadar parta ver smart tvyi kullanamama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert@eagle -- 10 Eylül 2014; 19:33:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

42LM 620S yeni yazılım çıkmış 4.60.10 kuran var mı ..ne değişliklik var acaba . kurmaya değer mi? Bir de boyutu 300 mb .. 50 mb küçültmüşler..

dayanamadım kurdum .. usbden iptv veya apss yuklemesini kaldırmışlar bulamadım.o kadar parta ver smart tvyi kullanamama

Ne yaptıysam ne ettiysem yazılımı yükleyemedim eski yazılım yüklü tvde yenisi flash üzerinden atayım dedim yok arkadaş bir türlü olmadı yapabilen varmı bu frekans değişikliklerinden sonra kendim elle frekans ariyacağım frekansı değiştirdiğim an tv kapanıp açılıyor hey allahım

• 4 part var 7zip ile unzip yapin. sonta usb yeLG_DTV klasorun icine atin.tv guncelliyor .usbdem mkiptv yide calistirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 part var 7zip ile unzip yapin. sonra usb ye LG_DTV klasorun icine atin.tv guncelliyor .usbden mkiptv uygulamasini da calistirdi.

• Arkadaşlar bende 42ls575 var usp ten filimleri tam ekran yapmıyor 1080p olanları samsung tam ekran yapıyor yeni yazılım yüklü ve video ayarlarından tam ekran seçeneği aktif olmasına rağmen varmı oneriniz

• quote:

Orijinalden alıntı: desert@eagle

42LM 620S yeni yazılım çıkmış 4.60.10 kuran var mı ..ne değişliklik var acaba . kurmaya değer mi? Bir de boyutu 300 mb .. 50 mb küçültmüşler..

Ben kurdum flash filimleri tam ekran yapmıyor artik yeni sürümü bekliyorum fakat kontrol ediyorum en son surum bu herhalde 04.62.10 surumu çıkmış bilgisayara indirdim TV bozar diye yuklemedim
    TV den bu surum yükleniyor çok gormuyor USB den yüklenecek her halde
    Son güncelleme yı kullanan var mı
    En son güncelleme nedir

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.