Şimdi Ara

LG 3D LED TV' LERE (LM Serisi) YENİ YAZILIM GELDİ ARTIK VİDEOLAR TAM EKRAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
12.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG 42LM760 cihazıma dün yüklediğim yeni güncelleme ile artık videolar tam ekran yapılabiliyor. 1 yıldır beklenen güncelleme sonunda geldi. Hepimizin gözü aydın. Yazılım numarası 04.20.23. TV nizin güncellemesini yapın ve tam ekran internet videolarına merhaba deyin...

• sonunda ya bende güncelledim neyse ki.. 47LM660S
  • Bu arada bu güncellemenin getirdiği diğer yenilikleri nereden öğreneblirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermer_sener -- 19 Ocak 2013; 14:26:18 >
  • 1 yıldan beri yeni mi güncellendi.. cep telefonu forumunda da yazılımın yetersiz olduğundan bahsediliyrdu sürekli.. lg yi marka tercihlerimden çıkarmak iyi olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: carloska

1 yıldan beri yeni mi güncellendi.. cep telefonu forumunda da yazılımın yetersiz olduğundan bahsediliyrdu sürekli.. lg yi marka tercihlerimden çıkarmak iyi olacak

Arada çok güncelleme çıktı ama videoları tam ekran yapma özelliği yeni kondu. TV işinde LG yi marka tercihlerinden çıkarmak mı
  • Bir de digiturk play uygulamasini guncelleyip net uzerinden lig tv yi canli izletseler o zaman 10 numara 5 yildiz olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elessar13

quote:

Orijinalden alıntı: carloska

1 yıldan beri yeni mi güncellendi.. cep telefonu forumunda da yazılımın yetersiz olduğundan bahsediliyrdu sürekli.. lg yi marka tercihlerimden çıkarmak iyi olacak

Arada çok güncelleme çıktı ama videoları tam ekran yapma özelliği yeni kondu. TV işinde LG yi marka tercihlerinden çıkarmak mı

olumlu bişi duymadığım bi marka... büyük bi marka olabilir ama türkiye de hizmetlerinden şikayetçi çok.. özellikle servisin ilgisiz tavrı..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • altyazılarda her seferinde türkçe secmek zorundayız bir çözümü varmı ?
  • arkadaşlar LG 47LM760S tv aldım servis üzerindeki yazılım eski yenisini yükle dedi..
    LG sitesinden 47LM760S yazılımı 04.10.43 indirdim nasıl yükleyecem USB den tarif ederseniz sevinirim yükleyenlerden öğrenmek istiyorum..
    acele cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaybey

arkadaşlar LG 47LM760S tv aldım servis üzerindeki yazılım eski yenisini yükle dedi..
    LG sitesinden 47LM760S yazılımı 04.10.43 indirdim nasıl yükleyecem USB den tarif ederseniz sevinirim yükleyenlerden öğrenmek istiyorum..
    acele cevaplarınızı bekliyorum saygılarımla...

Uyumluolan yazılımı bir flash belleğin içinde LG_DTV isminde bir klasör oluşturun ve içine atın usb tv ye taktığınızda yeni yazılımı görecektir ve yükleyecektir.
  • youtube videoları doğru düzgün izlenmiyorki, bazılarını acmıyor acanıda bekliyor dolmuyor, ne biçim şey anlamadım,bir tane video izleyemedim daha internet hızım 3mbit.
  • Benim bır sorunum vardı. Bu güncellemeyle hala geçmiş değil.
    Ayarlardan manuel ayarlamaya girildiğinde ortada bulunan ağ araması kutusunun üzerindeki frekans bölümündeyken sağ oka bastığımda televizyonda kendi kendini baştan başlatıyor.
    Bu konuda bilgisi olan varmı acaba?
  • sizin uyduyu resetleyip tekrar kurmanız gerekiyor sadece bir kez yapın birdahaki güncellemelerde hiç böyle sorun yaşamazsınız.kendim bizzat 3 güncelleme önce denedim. aynı sorun bendede vardı yani şimdi çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemal344

sizin uyduyu resetleyip tekrar kurmanız gerekiyor sadece bir kez yapın birdahaki güncellemelerde hiç böyle sorun yaşamazsınız.kendim bizzat 3 güncelleme önce denedim. aynı sorun bendede vardı yani şimdi çözüldü.

hocam ben de dediğiniz gibi resetleyip tekrar kurdum, ama belli bir süre sonra aynı sorun tekrar oluştu.
    Her seferinde resetlemem gerekirse yandık :)
  • birkez güncellemeyi usb stickle tekrar deneyin cihazın solda en üsteki usb girişinden en son yazılımı yükleyin.Yüklendikten hemen sonra usb çıkarın ve uyduları baştan kurun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heawen

altyazılarda her seferinde türkçe secmek zorundayız bir çözümü varmı ?

bu sorun da benideli ediyor.her seferinde ayar yapmak çok sıkıcı.televizyonun fişini çekmeye görsün
  • beyler benim lg 47lm860v de wifi bir diş çekiyor nete giremiyorum usb den alfa vs adaptör takılıyormu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: starback

quote:

Orijinalden alıntı: heawen

altyazılarda her seferinde türkçe secmek zorundayız bir çözümü varmı ?

bu sorun da benideli ediyor.her seferinde ayar yapmak çok sıkıcı.televizyonun fişini çekmeye görsün

çözüm bulamıyolar yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heawen -- 27 Ocak 2013; 0:41:56 >
  • Arkadaşlar bu güncelleme 620 s içinde geçerlimi ? Lg sitesinden , Software_File(Version_04.10.43).zip , Software_Upgrade_Guide(English).pdf , Software_Upgrade_Guide(Turkey).pdf , hangisini usb ye yüklemem gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akvarist54

Arkadaşlar bu güncelleme 620 s içinde geçerlimi ? Lg sitesinden , Software_File(Version_04.10.43).zip , Software_Upgrade_Guide(English).pdf , Software_Upgrade_Guide(Turkey).pdf , hangisini usb ye yüklemem gerekiyor.

bunu Software_File(Version_04.10.43).zip indirip usb'de LG_DTV isminde bir klasör oluşturun ve içine atın.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.