Şimdi Ara

LG 40MB27HM Ses cızırtısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cihazı 5 gün önce vatandan aldım. Daha önce kısık sesle izlemiştim dikkatimi çekmemişti, cihazda bariz ve tahammül edilemez bir ses cızırtısı sorunu var.
    Hatta kısık seste bile net bi şekilde farkedilebiliyor. Cihazı vatana götürüp yarın orada yeni bir paket açtırıp deneyip değiştirmeyi düşünüyorum. Bu şekilde işlem yapıyorlar değil mi?
    Çünkü eğer denediğim diğer cihazda da aynı problem olursa para iadesi isteyeceğim.

• Sanırım uydunet yayınında problem vardı, usbden film denedim bir problem olmadı, bikaç saat sonra da yayın düzeldi şimdi normal geliyor ses.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grimfandango83

Sanırım uydunet yayınında problem vardı, usbden film denedim bir problem olmadı, bikaç saat sonra da yayın düzeldi şimdi normal geliyor ses.

cihaz nasıl hocam memnun musunuz.
  • Memnunum.. Abartı özelliğe gerek yok diyorsanız ve ekonomik birşey arıyorsanız ideal bence. Görüntü kalitesi gayet iyi, ses de iyi.. Usb den şu ana kadar mkv de dahil bütün görüntü formatlarını oynattı. Bir tane mkv filmde sadece görüntü var ses yoktu, o da belki de filmin codecini algılayamadığındandı. Ben 1000 tl ye almıştım ki bu fiyata ideal bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grimfandango83 -- 14 Mart 2017; 0:23:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    asus vg279q ses sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Lg Soundbar Bluetooth Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.