Şimdi Ara

LG 42 LC41 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    hernekadar forumu geriye dönük inceledi isem de karar verme aşamasında bulunduğumdan aşağıda belirttiğim kriterler dahilinde fikirlerinizi bekliyorum .

42 inch ekran düşünüyorum.merkezi sistem çift uydudan ( türksat-hotbird) redline rl 14500 xx turbo ile kullanacağım.salona kuracağımdan pc bağlamayı düşünmüyorum.ancak ps3 ileride mümkün olabilir.(çocuk için).daha açıkçası ağırlıklı olarak klasik türk ailesi modunda yerli kanalları ( özelikle spor ) izleyeceğim.dvd izleme sıklığımda haftada 1-2 yi geçmez.belkide bulmaz :)
    parasal anlamda üst limitim taksitli 2600 civarıdır.alacağım cihazı minimum 8-9 sene kullanmak istiyorum.

bu bağlamda öncelikle LCD düşünüyorum.( ki ileriye dönük olarak LCD teknolojisinin plazmaya göre avantajlı olabileceği ve plazmaların yıllar itibariyle görüntü kalitesinden ödün verdiği fikirlerine de bu forumdan ulaştım) ancak kaba bir hesapla günlük 6 saatlik ve yıllık maksimum 3000 saat kullanımla bir plazma ne kadarlık süre verimliliğini devam ettirir .plazma çekincem özellikle buradan ve elektrik tüketiminden kaynaklanıyor.

düşündüğüm cihazlar

- LG 42 LC 41 (şu an 1.tercihim gibi duruyor)
    -SAMSUNG 40R81B( ancak 42 takıntım olması sebebiyle heryönüyle diğerlerine kıyasla kesin olarak tavsiye edilir ise)
    -PHILIPS 42 PFL 7332
    -TOSHIBA42 EL 67ZG
    -PANASONİC 42 PV7F
    -PHILIPS PFP 5332
    -SAMSUNG 42 C 91 H

yukarıdaki LCD ve plazmaları kendi kategorilerinde ayrı ayrı değerlendirdiğinizde ilk 2 sırayı hangileri alır.ve topyekün baktığımızda siz hangisini önerirsiniz.2 gün sonra ev taşıyorum hemen de alabilirim bu cihazlarda kısa vadede fiyatların geriye gelebileceğini öngörüyorsanız maksimum 31.aralık'ı da bekliyebilirim.(kocaelinde'yim istanbuldan alma şansım var.)

bu fiyatlarda , nedenleri ile önerebileceğiniz diğer 42 ( LCD/Plazma)tavsiyelerinize de açığım.
    konunun uzmanı arkadaşların yardımlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşım 2 aydır Lg42lc41 kullanıyorum gayet memnunum...
  • 42LC41 iyi bir tv.Benim de araştırmalar sırasında tercihlerim arasındaydı.Şimdi Sony 40S2530 kullanıyorum ve memnunum.Sony düşünürsen 40D3000 çok güzel bir tv.Kesinlikle onu listene al derim.Bunlardan çok daha iyi bir cihaz.
  • teşekkürler.ancak 40d3000 fiyat limitlerimin üzerinde gözüküyor.LG 42 lc41 için world'e 6 taksitli 2650 istanbul bilişim sizce uygun fiyatmıdır ?
  • Ben vatan dan kampanya zamanı 2300 e 6 taksit almıştım... İstanbul bilişim hakkında herhangi bir fikrim... yok...
  • 2650 şu an için pahalı gibi duruyor.Çünkü o fiyata 42LC51 alabilirsin. LC41 ondan 150-200 YTL daha ucuz olmalı.Yani 2400 gibi bir fiyat iyi sayılır.Bu arada bir arkadaş başka bir başlıkta Sony 40S2510 sehpa dahil tksitli fiyatının Sony bayilerinde 2450 olduğunu yazmış.Bence kesinlikle onu da incele.Daha önce de belirttim ben 2530 kullanıyorum ve 2510'dan farkı kasa rengi.Ben çok memnunum.Ayrıca Sony markası neden bilmem ama bende güven uyandırıyor.Kolay gelsin.
  • SELAM ARKADAŞLAR ŞÖYLE BİR GÖZ GEZDİRDİM DE 42 LC 41 LCD TV NİN YERİNİ HİÇBİR SONY TUTAMAZ BANA GÖRE DAHA DOĞRUSU SONY ARTIK BİTTİ KISACASI KENDİ ÜRETİMİ OLMAYAN BİR MARTKA LG İSE GECEN YILIN DÜNYADAKİ İHRACAT ŞAMPİYONU VE BEN LC41 DERİM BİRDE FİYAT KONUSUNA GELİNCE 2.550 YTL BONUS KARTA 11 TAKSİTLE ALABİLECEĞİNİ BİLMENİ İSTERİM SNAIRIM BU UYGUN OLUR SANA
    SAYGILAR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    LG 47LB670V 47"
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • izmitten kalkıp electro world'e promosyonlu PV7 almaya gittim.aslında promosyonlu olmasa bile LC41 de de güzel bir fiyat umuyordum.PV7 içime tam sinmediği gibi LC41 inde 3000 vadeli olduğunu gördüm.capacity sony bayisinde 40s2510 2300 nakit sehpa hediyeli idi.ancak model hakkında bilgim olmadığından onu da es geçtim.neticesinde eli boş eve döndük.electro world de kampanya yarın da devam ediyormu sormadım ama 37PV7 (elden teslim) ile 40PV7 (sonradan ücretsiz eve teslim) ürünler öğleden sonraya kalıyor.arkadaşların bilgisine.. ancak electro daki promosyon ürünleri haricindeki fiyatların cazip olmadığı kanaatindeyim.
  • Sevgili Osedan Sony'e karşı neden böyle bir karalama kampanyası yapıyorsunuz anlayamadım?Hem kendi üretimini yapmıyor ne demek?Bal gibi kendisi üretiyor.Samsung'un panellerini kullanıyor geyiği Samsung'un kasıtlı çıkardığı bir pazarlama stratejisi.İkisi yarı yarıya ortaklıkla panel üretimi yapıyorlar.Ama Samsung mu Sony mi derseniz ben Sony derim.Bugüne kadar yıllarca pekçok Sony ve Panasonic kullandım ve hiçbir sorun yaşamadım.Diğer malum markaları kullanan birçok arkadaşım oldu ve onların çektiklerini de gördüm.Onun için benim elektronik ürünlerde iki markam vardır Sony ve Panasonic.Diğerlerine her zaman kuşkuyla bakarım.
  • size bir soru sony i türkiyeye kim getiriyor acaba arçalik mi? euroasia mı? yoksa doğubank esnafımı ben bugüne kadar sony ile ilgili ne ürünü sahiplenen bir servis nede ithalatcı gördüm bozuk cihazı kime götürdüysek bu bizim ithalatımız değil demekte siz bir sorun yaşamamış olabilirsiniz ama ben bir sony 44 px 2 kullanıcısıyım ve ürünüm defalarca arıza yaptı ama ne yazıkki muattap bulamadım ve hep kendi cebimden ödedim masraflarını,neyse artık olan oldu ama bundan sonra ben ve çevremdeki insnalar bu markadan uzak durmaya karar verdik panasoniğe gelince tabi oda kendi çapında iyi bir marka olabilir ne diyim yorum yok.....
  • Sn. Osedan İthalatçı firma ve servislerin sorunlu olması başka ürün kalitesi başka birşey.Başınıza gelenlerden Sony değil Distribitör firma sorumludur.Bugün en yaygın servis ağı olan Vestel ürünleri en iyidir diyebilir miyiz?
  • Ayrıca bugünlerde Sony tercih sebeplerinden birisi de 5 yıl garanti veriyorlar.
  • bana yardımcı olmadıktan sonra 10 yıl olsa ne yazar ........ bunların hepsi boş herkes biliyor sony türkiyede ne halde ....neyse arkadaşım burdaki konu başlığı bu değil size kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.