Şimdi Ara

Lg 42 lw 5500 mu ? Sony kdl-46nx710 mu ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadasim bilgiler icin cok tsklerr. Insallah en kisa zamanda tekrar goruntu testi yapip almaya gidecemm. Aklima gelmisken birsey dahs sorayim. Agirlikli olarak uydudan normal yayin izlenecekk ever bi izlersem Ben izlerim 3d film. Oda 35-40 tane film varrr. Onu gectm en cok netten indirdigim belgesel film falan izleyecemmm. Bunlari da goz onune koydugumuzda hala lg mi dersin ?
  • Ben SD yayın izlemiyorum ama ana konuda LW serisinin bu yayınlarda gayet başarılı olduğunu söylüyor kullananlar. 3D film şu an az olabilir ama ilerde benim kanaatim 3D medyanın hızlı bir şekilde gelişeceği. Zaten 3D belgeseller çok fazla, adamlar koyuyor bir kamera doğal ortama çek gitsin. Gayet de zevkli oluyor izlemesi, görüntü kalitesi felan mükemmel. Eğer çeken kişi ön-arka plan uyumlarını güzel verirse 3D efektleri harika oluyor. Yine 3D ağırlıklı izleyeceğini göz önüne katıyorum ve bu yüzden hala LW derim evet

Bu arada test etmeden önce görüntü ayarlarını yapman lazım mağazada. Cinema 3D TV ana konusunun ilk mesajında gerekli bilgiler var, orayı okuyup not alıp git mutlaka.
  • Gecende 3d galapagos kaplumbaglarini anlaran 3d bir belgesel denemistim. Lg de goruntu muthisti :)

kafamdaki soru isretlerini dagitiyorsunn tskler
  • Sorulara devamm. Tv aldiktan sonra yazilim guncellemesine Greek var mi ?
  • Plazmada dusunulebilir mi ?
  • Greek olmayabilir ama gerek var
    iPhone auto correct bayağı iyi valla eheh.
    En iyi test için en son yazılıma yükselt TV yi mağazada mutlaka. Almadan önce yap yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techraven -- 9 Ağustos 2011; 1:12:45 >
  • :))

telefon yazilari degistirebiliyor. Abudik kubidik yazilar cikiyor.

Magazada versiyon yuklemesi yapmazlar sanirimm. Mevcut yazilimdaki en son versiyonun adi ne ?
  • Söylersin hemen bir Wifi aparatı takarlar olur. Son sürüm her modelde farklı, zaten eğer TV son sürümde değilse otomatik olarak güncelleme yazısı çıkacak ekranda.
  • bu tvde wifi yok mu aparat takıyorlar : )
  • kesinlikle sony , sağlam makine yapıyorlar lg gibi kutu yapmıyorlar
  • Smart TV özellikli TV ler Wifi Ready gelir. Hepsine aparat takarak internete bağlanırsın ya da ethernet kablosu ile.
  • Ben karar verdim. Insallah en kisa surede lg alicam.

Wifi ready evdeki kablosuz aga baglanmiyor mu ? Jeton dusmedi de : )
  • Bağlanır ama Wifi adaptör takman lazım. LG AN WF-100 gibi. Bazı modellerde Airties adaptörleri de çalışıyor ama denemeden LG nin kendi adaptöründen başka alma.

Özellikle haftasonu kampanyalarını takip et. Ana konuda elbet yazar birileri orayı mutlaka takip et.
  • Eyvallah tsklerr. 2400 plan fiyat 2700 lere cikmiss. Kampanyayi bulursam ilk firsatta alacammm. Daha fazla arastirma insanin kafasini karistiyorr. Bilgi destegi icin tekrar tsklerr
  • Rica ederim, kolay gelsin. Dediğim gibi ana konuyu takip et, ilk ordan öğrenirsin kampanya olduğunu.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.