Şimdi Ara

LG 42LA613S Alındı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evde halen 72 ekran tüplü tv kullanan biri olarak neredeyse tek amacı maç izlemek olacak bir tv almak istiyorum. akıllı tv,oyun,internet vs hiç birşey kullanılmayacak. digiturk'ten maç izlenecek sadece. mevcut üyeliğim hd değil. ancak illede hd alınmalı diye düşünürsem geçebilirim. evin yapısı gereği max 42" olmalı.

bu şartlarda bana en uygun tv hangisidir? bütçe en fazla 2.000TL ama mümkün olduğunca düşük olan tercih sebebidir.

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onixonn -- 25 Ocak 2014; 10:48:57 >

• yok mu fikri olan?
  • lg veya samsung
  • quote:

Orijinalden alıntı: onixonn

merhaba,

evde halen 72 ekran tüplü tv kullanan biri olarak neredeyse tek amacı maç izlemek olacak bir tv almak istiyorum. akıllı tv,oyun,internet vs hiç birşey kullanılmayacak. digiturk'ten maç izlenecek sadece. mevcut üyeliğim hd değil. ancak illede hd alınmalı diye düşünürsem geçebilirim. evin yapısı gereği max 42" olmalı.

bu şartlarda bana en uygun tv hangisidir? bütçe en fazla 2.000TL ama mümkün olduğunca düşük olan tercih sebebidir.

teşekkürler.

Amacınız maç seyretmekse, LED tv lerde oluşan banding denen sorunla karşılaşmamak için plazma tv almanızı öneririm. Plazma tv lerin fiyatı da oldukça düşüktür. Bahsettiğiniz rakama 50" plazma tv yi rahatlıkla alabilirsiniz.

• LG 42LA613S alarak hallettim. izlenimlerim,

televizyon oldukça şık bir defa. kendi uydu alıcısından HD yayınları izledim. 720p filmlerle aynı görüntü kalitesinde geldi bana. kesinlikle kötü değil. HD olmayan büyük kanallar da ille de HD olmalı dedirtmedi. Normal televizyon izlemek için oldukça iyi.

Gelelim Digiturk kısmına. SD uydu alıcıyla izledim. Lig Tv yayınları idare eder seviyede. HD alma gereği şimdilik duymadım. Yalnız 81 numaralı kanalda İspanya Ligi maçları oluyor. Bu kanalın görüntü kalitesi düşük geldi bana. A.Madrid-Sevilla maçını izledim. Görüntürü beğenmedim.

Harici disk ile filmler gayet sorunsuz oynuyor. (altyazılarda Türkçe karakter sorunu var)

Genel itibariyle Teknosa'dan 1.389TL'ye aldığım televizyondan memnunum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.