Şimdi Ara

LG 42LA620S Hakkında (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
28.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: yasink01

Merhaba 1280-720p ripli filmi tam ekran gösteriyor fakat 1920-800 ripli filimi ne yaptıysam tam ekran olmuyor samsung-philips tv lerde sıkıntı yok tam ekran oluyor çözümü olan varmı arkadaşlar

Çözüm media player, 50-100 tl arasinda uygun birsey alabilirsin baya is görüyor.
  • no12 N kullanıcısına yanıt
    Hocam sinema sistemim var onunla seyrediyorum artık ama sadece lg tv lerde böle bi sorun olması enteresan servis dahil çok araştırma yaptım sonuç yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ali.g A kullanıcısına yanıt
    42LA620S modelinde hem x264/DTS formatlı filmleri sorunsuz olarak seyredebilmekteyim. En güncel yazılım yüklü.

kendi sitesinde de DTS ses codec desteği olduğu belirtilmiş. TV nin kendi dahili hoparlorunde sorun yok ama optik ses sitemim olmadığı için optik çıkışı deneme şansım olmadı.
    ama şimdiye kadar göstermediği mkv filme yada çalamadığı ses dosyasına rastlamadım.

Ses Codec : AC3(Dolby Digital), EAC3,HAAC,AAC, Mpeg, MP3, PCM, DTS

http://www.lg.com/tr/televizyon/lg-42LA620S/technical-specifications
  • arkadaşlar bende altyazı sorunu yaşıyorum ama şu bahsettiğiniz kodlamayı bulmadım :(
  • kanal geçişi öyle çok kötü değil bu led tv nin en büyük avantajı bence smart özelliği internet üzerinden flash destekli videoları açıyo ceptelefonunda youtubede izlediğimiz videoyu tek tuşla tv üzerinden izleyebiliyoz bu çok güzel bir özellik.
    Bizdeki lg 42LA620S led tv videoya çekip youtubede paylaştım linki yazıym...

www.youtube.com/watch?v=FZyBzoe6sPY
  • BEYLER BENDE LG 42LA620S TV ALDIM DUN YANLIZ BI PROBLEMIM VAR WİFİ BAGLANDIM TVDEN KAPATAMIYORUM TV DURMADAN OTAMATIK OLARAK BAGLIYO BUNU NASIL KAPATABILIRIM
  • ya arkadaslar bırı yardımcı olsun n11 de bu modeli tarattıgımda farklı fıyatlarda aynı urun cıkıyor 1500 e de var 1900 lerede
    fark varmı yokmu ucuz olanı alsam sıkıntı cıkarmı tesekkurler...
  • arkadaşlar biz de yeni aldık bu tv yi. yalnız bi sorun var kanalları alfabetik sıralama ya da listede kanal arama özelliği var mıdır? mesela diyelim gs tv yi açacağım 300 tane kanalı tek tek gezmem mi gerekiyor?
  • Bende almayi dusunuyorum, hepsiburada soyle bir kampanya var. Daha iyi bir fiyat listesi varsa oraya yoneliyim. Piyasada en uygjn fiyat bu mudur?
    www.hepsiburada.com/liste/lg-42la620s-42-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-4-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg42la620s&categoryId=163192
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengo_19

42la620s modelini kullanan arkadaşlar iphone'u kumanda olarak nasıl ayarlıyoruz. Programı telefona yükledim ama tvye baglayamıyorum...

Hem telefonu hemde tvyi aynı modeme bağlayarak bir kullanabilirsiniz

• Bu model için Akıllı kumanda almamiz mümkün mü ? Mümkünse nerden alabilirim?
    Teşekkürler.

• Hayatımda gördüğüm en dandik TV. Yüzümüz gülmedi. 6 defa servise gitti, geldi. Şu an yine arızalı... Ya dyvara vurup, çöpe atacağım. Yada her zamanki gibi parasıyla yaptıracağım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.