Şimdi Ara

LG 42LA620S Hakkında (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
3
Favori
28.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 47la620s kullanıcısıyım, lm serilerine göre görüntü daha canlı ve parlak (aynı samsung ayarında olmuş) kasası lcd tv gibi kalın, çerçevesi gayet şık, her türlü formatı sorunsuz oynatıyor, wifi'si laptopunkinden daha iyi, smart uygulamalarında hiç bir sorun yaşamadım, 3d'si lm serisine ve samsunga göre daha başarılı, enerji tüketimi gayet iyi, kanal geçişleri fena değil ev kullanıcısı için ideal hd ve sd kanallarda görüntü gayet tatmin edici, ses güzel ama 660s modelindeki sub olayı bunda da olsaymış tadından yenmezmiş. türkçe karakter sorunu yaşanmıyor kodlamayı türkçe yapın düzeliyor tam bir fp ürünü sorularınız varsa yardımcı olayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cCc_Reis_cCc

47la620s kullanıcısıyım, lm serilerine göre görüntü daha canlı ve parlak (aynı samsung ayarında olmuş) kasası lcd tv gibi kalın, çerçevesi gayet şık, her türlü formatı sorunsuz oynatıyor, wifi'si laptopunkinden daha iyi, smart uygulamalarında hiç bir sorun yaşamadım, 3d'si lm serisine ve samsunga göre daha başarılı, enerji tüketimi gayet iyi, kanal geçişleri fena değil ev kullanıcısı için ideal hd ve sd kanallarda görüntü gayet tatmin edici, ses güzel ama 660s modelindeki sub olayı bunda da olsaymış tadından yenmezmiş. türkçe karakter sorunu yaşanmıyor kodlamayı türkçe yapın düzeliyor tam bir fp ürünü sorularınız varsa yardımcı olayım.

kanal geçişlerindeki sıkıntı çok büyük mü yoksa yadsınabilecek düzeyde mi? şin açiği 640 ve 620 arasında ben enerji seviyesi haricinde bi fark göremedim ve biraz daha ince yalnız onun için 200 tl fazla verilmez herlde

• birde internet üzerinden tv aldiğimda servis mi gelip kurulumu yapıyor? buna cevap verirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal78

quote:

47la620s kullanıcısıyım, lm serilerine göre görüntü daha canlı ve parlak (aynı samsung ayarında olmuş) kasası lcd tv gibi kalın, çerçevesi gayet şık, her türlü formatı sorunsuz oynatıyor, wifi'si laptopunkinden daha iyi, smart uygulamalarında hiç bir sorun yaşamadım, 3d'si lm serisine ve samsunga göre daha başarılı, enerji tüketimi gayet iyi, kanal geçişleri fena değil ev kullanıcısı için ideal hd ve sd kanallarda görüntü gayet tatmin edici, ses güzel ama 660s modelindeki sub olayı bunda da olsaymış tadından yenmezmiş. türkçe karakter sorunu yaşanmıyor kodlamayı türkçe yapın düzeliyor tam bir fp ürünü sorularınız varsa yardımcı olayım.

kanal geçişlerindeki sıkıntı çok büyük mü yoksa yadsınabilecek düzeyde mi? şin açiği 640 ve 620 arasında ben enerji seviyesi haricinde bi fark göremedim ve biraz daha ince yalnız onun için 200 tl fazla verilmez herlde

kanal geçişleri ilk kullanımda işkence gibi oluyor ama daha sonra insan alışıyor, 620-640-660 50 hz özellik olarak da neredeyse aynı (660s local dimming ve sub var) yani 640 ile 620s arasında hiç fark yok diyebiliriz hatta 620'nin çerçevesi daha şık. LA620 gerçekten ev kullanıcısı için güzel bir televizyon. ama philipslerdeki ambilight olayı film seyrederken çok güzel bir atmosfer sunuyor.
    edit: evet kurulumu servis yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCc_Reis_cCc -- 7 Kasım 2013; 13:10:49 >

• quote:

quote:

quote:

kanal geçişleri ilk kullanımda işkence gibi oluyor ama daha sonra insan alışıyor, 620-640-660 50 hz özellik olarak da neredeyse aynı (660s local dimming ve sub var) yani 640 ile 620s arasında hiç fark yok diyebiliriz hatta 620'nin çerçevesi daha şık. LA620 gerçekten ev kullanıcısı için güzel bir televizyon. ama philipslerdeki ambilight olayı film seyrederken çok güzel bir atmosfer sunuyor.

eyv hocam teşekkür ettim. ev için alıyorum fiyat ve özellik olarak da alınabilecek en iyi model gibi geldi bana. samsung a hiç bakmadım aktif gözlüklerin başağrısı vs yaptiğindan. mağazalarda 3 d için pasif gözlükle izledim gayat iyi geldi. panasonic ve philips hangisini kullanıyor bilmiyorum. ürünleri hakkında da çok bilgim yok. gittiğim mağazalarda da teknosa bimeks mağaza çalısanları lg yi önerdi

• tekrardan merhaba arkadaşlar,
    1 hafta kadar önce bir tane 620S aldım.
    tv ile atv trt ve a haber HD haricinde hiç HD kanal izleyemiyorum.
    telefon ile çağrı merkezini aradığımda o tv ile 3 tane HD izleyebilirsiniz diyorlar.
    tv nin dahili uydu alıcısından izlemeye çalışıyorum.
    siyah ekranda " CI modülü yok " hatası alıyorum.

bilgisi fikri yardımcı olabilecek kimseler var mıdır ?
  • serisonu kullanıcısına yanıt
    diğer hd kanallar şifreli olduğundan abonelik almadan seyredemezsiniz,seyrettiğiniz hd kanallar ise şifresiz kanallardır.
  • quote:

quote:

quote:

bu sub olayı altyazı bindirmesi değilmi peki 620 lerde bu sorun güncellemyle çözülmüyormu orjinal filmler nası izleniyor peki(altyazı ayrı olanlar)

• quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

diğer hd kanallar şifreli olduğundan abonelik almadan seyredemezsiniz,seyrettiğiniz hd kanallar ise şifresiz kanallardır.

show tw şifresiz değilmİ?
  • ssmm kullanıcısına yanıt
    Dostum subwoofer demek istemistim, altyazida problem yok kodlama kismini türkçe yapmak yeterli oluyor 660s ve üstü modellerde 2+1 ses sistemi oluyor + olarak.

• show tv şifresiz uyduda var ama hd değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: talatcaner

bu kanalları daha önce uydu alıcısı ile izliyorduk ama yeni televizyon / dahili uydu alıcıda izleyemez olduk.
    tekrardan izlemek için uydu alıcı takmak, yada kırma diye geçen işlemi mi yapmak gerekiyor acaba ?
  • quote:

Dostum subwoofer demek istemistim, altyazida problem yok kodlama kismini türkçe yapmak yeterli oluyor 660s ve üstü modellerde 2+1 ses sistemi oluyor + olarak.

anladım teşekkürler
  • serisonu kullanıcısına yanıt
    daha önce dediğiniz zaman ne kadar bir süre? HD kanallar ile d-smart,teledünya,digitürk gibi kuruluşlar anlaştığından beri seyredemez olduk,zaten şifreli olduğunda CI modül yok uyarısı alıyoruz tv'den
     LG 42LA620S Hakkında
    Bu uyarının sebebi şifreli yayını açacak kartı içeren conax modulün takılı olmaması.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ak-asya

pazartesi 42 la 620 saparişini verdik. bugün gelecek ve kurulumu yapılacak.. inceleyince görüşlerimi buradan yazarım.
    Lg müşteri hizmetlerini aradım ve la620 ile la640 modeli arasında donanımsal hiç bir farkın olmadığını sadece la620 nin panelinin biraz kalın olduğunu söylediler. onun haricinde pek bir fark yok fiyatı haricinde. inşallah memnun kalırız.

merhabalar, hocam tv den memnun musunuz bende 620 ve 640 arasında gelip gidiyorum ama pek fark yok gibi. kanal geçişlerinde sıkıntı var mı herkes bundan bahsetmiş. birde tv yi int ten aldiğimizda kurulumu lg servisi mi yapıyor? tv geliyor sonra lg servisini mi çağiriyoruz kendimiz mi kuruyorz? şimdiden teşekkürler

Kanal geçişleri yavaş hocam... Eksi olarak bunu verebilirim sadace... Tv'de 2d'den 3d olayı pek birşey farketmiyor. Onun dışında memnunum video oynatma ses çıkışlar ve detay ayarları güzel...Servisi arayıp randevu veriyorsunuz gelip kuruyorlar, standart garanti prosedürü, kutuyu dahil açmadan heyecanla bekledim 5 dk da kurup gittiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uzmanfr -- 11 Kasım 2013; 21:08:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Uzmanfr

quote:

quote:

pazartesi 42 la 620 saparişini verdik. bugün gelecek ve kurulumu yapılacak.. inceleyince görüşlerimi buradan yazarım.
    Lg müşteri hizmetlerini aradım ve la620 ile la640 modeli arasında donanımsal hiç bir farkın olmadığını sadece la620 nin panelinin biraz kalın olduğunu söylediler. onun haricinde pek bir fark yok fiyatı haricinde. inşallah memnun kalırız.

merhabalar, hocam tv den memnun musunuz bende 620 ve 640 arasında gelip gidiyorum ama pek fark yok gibi. kanal geçişlerinde sıkıntı var mı herkes bundan bahsetmiş. birde tv yi int ten aldiğimizda kurulumu lg servisi mi yapıyor? tv geliyor sonra lg servisini mi çağiriyoruz kendimiz mi kuruyorz? şimdiden teşekkürler

Kanal geçişleri yavaş hocam... Eksi olarak bunu verebilirim sadace... Tv'de 2d'den 3d olayı pek birşey farketmiyor. Onun dışında memnunum video oynatma ses çıkışlar ve detay ayarları güzel...Servisi arayıp randevu veriyorsunuz gelip kuruyorlar, standart garanti prosedürü, kutuyu dahil açmadan heyecanla bekledim 5 dk da kurup gittiler.

bu yavaşlık insanı çıldırtan cinsten mi? birde cumartesi günü electro world de 620 s i tavana asılı şekilde gördüm bana çok kalın geldi. bimeks te göz seviyesinde sadece krsıdan görmüştüm kalınlık olarak hiç dikkat etmemiştim. lg sitesinden baktım 7,8 cm kalınlıgı 640 ise 3,6 cm. 2013 modele ve diğer markalara göre sanki biraz kalın mı üretilmiş tv ?

• 42la620s modelini kullanan arkadaşlar iphone'u kumanda olarak nasıl ayarlıyoruz. Programı telefona yükledim ama tvye baglayamıyorum...

• bu tv için her türlü wireless klavye mouse seti olur mu acaba? klavyesi ve mouse ayrı olan setlerden almak istiyorum.Ama olur mu bilmiyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Uzmanfr

quote:

quote:

bu yavaşlık insanı çıldırtan cinsten mi? birde cumartesi günü electro world de 620 s i tavana asılı şekilde gördüm bana çok kalın geldi. bimeks te göz seviyesinde sadece krsıdan görmüştüm kalınlık olarak hiç dikkat etmemiştim. lg sitesinden baktım 7,8 cm kalınlıgı 640 ise 3,6 cm. 2013 modele ve diğer markalara göre sanki biraz kalın mı üretilmiş tv ?

Yani ben kanal geçişlerine max 2 sn süre veririm, bu cihaz 5 sn de geçiş yapıyor... Yani biraz sıkıntılı, ama televizyondan halen çok memnunum ayrıca hoparlörler altta olduğu için alt taraf biraz kalın: yani çok da led değil ama tv f/p süper.

• Merhaba 1280-720p ripli filmi tam ekran gösteriyor fakat 1920-800 ripli filimi ne yaptıysam tam ekran olmuyor samsung-philips tv lerde sıkıntı yok tam ekran oluyor çözümü olan varmı arkadaşlar

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.