Şimdi Ara

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DbA

quote:

Orijinalden alıntı: tubul

quote:

Nihayet bu televizyonu almış bulunmaktayım.

ve ilk sorunum. Sihirli kumandanın kursörü yada imleci kaybolduğunda, kumandayı sağa sola sallayın kursör yeniden
    ortaya çıkar diyor fakat bende çıkmıyor.

illa smart tuşuna basacaksın ondan sonra çıkıyor sizde de böylemi?

sertçe sallamak gerekiyor

Sertde salladım yine olmuyor. Durumu lg'nin 444'lu numarasından lg destek birimine
    aktardım karşıma çıkan yetkili bayan beni dövecekti nerdeyse.

Bu sihirli kumandanın imleç(işaretçi) olayı beni Televizyondan soğuttu.
    Televizyonu kurmaya gelen yetkili servis ayar yaparken kumandayı şöyle bir salladı
    ama imleç çıkmadı, yetkili ile göz göze geldik ne oldu dedim.

İmleçin kumandada smart menüsüne basınca geleceğini
    söylediler fakat bence saçma. İmleç çıkması için smart tuşuna bas sonra ordan çık.

Kaldık sizlerdeki televizyonda sallayınca çıkıyormuş.

Bu olay bu kadar önemli mi? Kişiye göre değişir. Fakat bence yeni birşey alıyorsunuz
    ve bozuk çıkıyor bu rahatsız edici.

Sonra rahatsız edici başka bir durum var oda Lg teknik destek. (444 65 43)
    Karşıma çıkan yetkili bayana durumu izah ettiğimde daha öncede yazdığım üzere
    beni dövecekti.

Forumlarda o kadar LG servislerinden şikayetçi olan yazı okudum ki şimdi onlardan biriyim.

Neden Lg aldım?

Bir çok mağazada lg ürününü almayı ve incelediğinizi söylerseniz sizi hemen samsunga yönlendiriyorlar
    bende buna sinir olmuştum.

Demekki adamların bir bildiği varmış.

Marka dünya markası söylenecek birşey yok. Ama servis ağı markanın imajını mahvediyor.

Benim üründede arızanın kumanda da değil tv'nin algılayıcısında oduğunu düşünüyorum.

Ürünü internetten aldım sanırım 7 gün içerisinde iade hakkım var iade de edebilirim.

iyi forumlar...

• quote:

Bu sihirli kumandanın imleç(işaretçi) olayı beni Televizyondan soğuttu.
    Televizyonu kurmaya gelen yetkili servis ayar yaparken kumandayı şöyle bir salladı
    ama imleç çıkmadı, yetkili ile göz göze geldik ne oldu dedim.

İmleçin kumandada smart menüsüne basınca geleceğini
    söylediler fakat bence saçma. İmleç çıkması için smart tuşuna bas sonra ordan çık.

Kaldık sizlerdeki televizyonda sallayınca çıkıyormuş.

Bu olay bu kadar önemli mi? Kişiye göre değişir. Fakat bence yeni birşey alıyorsunuz
    ve bozuk çıkıyor bu rahatsız edici.

Sonra rahatsız edici başka bir durum var oda Lg teknik destek. (444 65 43)
    Karşıma çıkan yetkili bayana durumu izah ettiğimde daha öncede yazdığım üzere
    beni dövecekti.

Forumlarda o kadar LG servislerinden şikayetçi olan yazı okudum ki şimdi onlardan biriyim.

Neden Lg aldım?

Bir çok mağazada lg ürününü almayı ve incelediğinizi söylerseniz sizi hemen samsunga yönlendiriyorlar
    bende buna sinir olmuştum.

Demekki adamların bir bildiği varmış.

Marka dünya markası söylenecek birşey yok. Ama servis ağı markanın imajını mahvediyor.

Benim üründede arızanın kumanda da değil tv'nin algılayıcısında oduğunu düşünüyorum.

Ürünü internetten aldım sanırım 7 gün içerisinde iade hakkım var iade de edebilirim.

iyi forumlar...

Evet yok olan imleç, kumandayı tekrar sallayınca ekranda belirmeli...

şu videonun 20-25 saniyeleri arasında görebilirsiniz:

http://www.youtube.com/watch?v=6npYBgfGo9M

Bildiğim kadarıyla iade; paket,ambalaj açılmamış ise geçerli....Böyle ise ya kumandaya ya tv algılayıcısına tamir yolu gözüküyor (şayet kurulumla ilgili bir eksiklik yok ise)

• Arkadaşlar LG Televizyonu İle İlgili Sorun Yaşayanlarhttp://www.lg.com/tr adresinden Sorularınız mı var? Size Yardımcı Olalım. Bölümünden Canlı Sohbeti Seçerek Sorunlarınızı Çözebilirsiniz Giriş Bölümünde Telefon Numaranızı Doğru Giriniz çünki Görüşme Bittikten Sonra Muhtemelen Sizi Arıyacaklar Bilginize.
  • 04.22.07 nolu yeni güncelleme çıkmış arkadaşlar. Fakat ben tv yi kendi wifi'si üzerinden guncelleyemiyorum. Başarabilen varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

04.22.07 nolu yeni güncelleme çıkmış arkadaşlar. Fakat ben tv yi kendi wifi'si üzerinden guncelleyemiyorum. Başarabilen varmı ?

04.22.07 dediğin sürümü şuanda kullanıyorum ilk Aldığımda Güncellemesini Yapmıştım Bu Sürümü Kullanıyorum Wİ-Fİ Üzerinden yapamassan http://www.lg.com/tr LGnin sitesinden o sürümü indirip boşbir USB belleğe atıp sonra onu TV takarak güncelleme Yapabilirsin (Yapamassan Yardımcı Olurum)
  • arkadaslar bu tv suan vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/42la740s-42-106-cm-cinema-3d-full-hd-ledsmart-800-hzwifi.html#genel-bakis 2100 tl
    bazı arkadasların kumanda ıle olan sıkıntıları ısık sızması falan aklımı bulandırdı
    bazı sayfada ıyı yorumlar bazısında kotu yorumlar cıkıyor ılerledıkce ne yapacagımı sasırdım
    sizce alayım mı yoksa bu fıyata baska tv onerebılır mıısınız samsung gıbı

• Arkadaşlar televizyonlar ve tv tercihi ile ilgili ayrıntılı bir araştırma yaptım ve bu araştırmalarımı yaklaşık 40 sayfada yazdım.
    Konuyu iki ayrı başlıkta tamamlayabildim.

Şimdi o yazdığım sitenin linkini buraya aktarıyorum. Okuyarak çok faydalanacağınızı umuyorum.

http://esyatavsiyeleri.com/lcd-led-tv-plazma-tv-oled/

http://esyatavsiyeleri.com/tv-lcd-led-tv-plazma-tv-oled-tv-tavsiye-2/

Birinci yazıda tv lerle ilgili teknik bilgiler ağırlıkta.

İkinci yazıda ise tv tercihi, marka ve model tavsiyeleri yer alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jethoca -- 24 Nisan 2014; 10:05:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

arkadaslar bu tv suan vatandahttp://www.vatanbilgisayar.com/42la740s-42-106-cm-cinema-3d-full-hd-ledsmart-800-hzwifi.html#genel-bakis 2100 tl
    bazı arkadasların kumanda ıle olan sıkıntıları ısık sızması falan aklımı bulandırdı
    bazı sayfada ıyı yorumlar bazısında kotu yorumlar cıkıyor ılerledıkce ne yapacagımı sasırdım
    sizce alayım mı yoksa bu fıyata baska tv onerebılır mıısınız samsung gıbı

Ben Şuanda 3 Aydır Kullanıyorum Dediğiniz Proglemlerden Hiç Birisini Görmedim TVde Almanızı Kesinlikle Taavsiye Ederim
    Proglemi Olan arkadaşlar sonuçta bi kul yapısı elbet bununda proglemleri cıkıcak servisi arayarak çözüm bulabilirsiniz.

• Arkadaşlar bende araştırıyorum. Eniştem 42la660s almş. Çok hoşuma gitti. Tek sorun smart hafif hantaldı .

Şimdi benim için kasa rengi,ses vs pek önemli değil.

Önemli olan Görüntü Kalitesi Ve Smart hızı.

O halde farkı verip la660s yerine la740s 'i almaya değer mi ?

Birde bir arkadaş diyordu la740s de görüntüler çıktığı zamanki şirket politikası nedeniyle la660s'e göre biraz mat ve cansız mış Doğrumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojı Düşkünü

quote:

04.22.07 nolu yeni güncelleme çıkmış arkadaşlar. Fakat ben tv yi kendi wifi'si üzerinden guncelleyemiyorum. Başarabilen varmı ?

04.22.07 dediğin sürümü şuanda kullanıyorum ilk Aldığımda Güncellemesini Yapmıştım Bu Sürümü Kullanıyorum Wİ-Fİ Üzerinden yapamassan http://www.lg.com/tr LGnin sitesinden o sürümü indirip boşbir USB belleğe atıp sonra onu TV takarak güncelleme Yapabilirsin (Yapamassan Yardımcı Olurum)

Teşekkür ederim.

Dosya boyutu 600 mb üzerinde olduğu için tv nin kendi wifi si üzerinden inmek bilmedi. HDD içine atıp hallettim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawkerx

Arkadaşlar bende araştırıyorum. Eniştem 42la660s almş. Çok hoşuma gitti. Tek sorun smart hafif hantaldı .

Şimdi benim için kasa rengi,ses vs pek önemli değil.

Önemli olan Görüntü Kalitesi Ve Smart hızı.

O halde farkı verip la660s yerine la740s 'i almaya değer mi ?

Birde bir arkadaş diyordu la740s de görüntüler çıktığı zamanki şirket politikası nedeniyle la660s'e göre biraz mat ve cansız mış Doğrumu ?

"Birde bir arkadaş diyordu la740s de görüntüler çıktığı zamanki şirket politikası nedeniyle la660s'e göre biraz mat ve cansız mış Doğrumu ?" Hayır kesinlikle la660 mat ve cansız eğer la740s cansız ve mat olsaydı ben almazdım la660sden daha üstün görüntü kalitesine sahip (la660s 400 HZ) (la740s 800 HZ)
    Smart Hızına Gelicek Olursak Piyasada Smart Tvlerde Kullanılan İşlemciler LG'de böyle sıralanıyo söyle
    -la660s Giriş Seviyeli İşlemci
    -la740s Orta Seviyeli İşlemci
    -la860v Üst Seviyeli İşlemci

Bu Değerlendirmeye Göre Genel Alıcılar İşlemciye Bakmazlar Hangisi Hoşlarına Giderse Veya Görüntüsü Olarak Hoşuna Giderse Onu Alırlar bu durumda Sen giriş seviyeli ne de üst seviyeli işlemciye gerek yok söyle değerlendireyim giriş seviye alırsanız az para ödersiniz ama sizi tatmin etmez üst seviyeli işlemci sizi tatmin eder belki ama oda cebinizi daha cok yakacaktır bu durumda Orta seviyeli yani la740s yi tercih etmenizi öneriyorum bana kalırsa la740s ile la860v nin arasında hiçbir fark yok ama fiyat farkı var belkide farklılıklar var bana öyle geldi kuzenimdede la860v modeli var ama la860v üst segment bi TV Beni Mutlu Etsin Cebimi Yakmasın Diyosanız la740s Tam size göre bende kullanıyorum gayet memnum ama alınca aralarında pek fark görmeyeksiniz imkaninız varsa denemenizi tavsiye ederim Görüntü Kalitesi Bakımından la740s daha üstündür Onu Temin Ederim
    Edit:Düzenleme (YAZIM HATASI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojı Düşkünü -- 24 Nisan 2014; 21:28:50 >

• Tv nin kendi tarayıcısindan filmbizleyelim dedik 3d bellek hatası dedi.. 2d da da ayni hatayi veriyor... nasil cozdunuz yada hangi sitelerden film izliyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cheem

Tv nin kendi tarayıcısindan filmbizleyelim dedik 3d bellek hatası dedi.. 2d da da ayni hatayi veriyor... nasil cozdunuz yada hangi sitelerden film izliyorsunuz?

Güncelleme yaptınız mi
    Bazı arkadaşlar gumcelleme yapınca sorunun ortadan kalktığını söylüyor

• quote:

quote:

Tv nin kendi tarayıcısindan filmbizleyelim dedik 3d bellek hatası dedi.. 2d da da ayni hatayi veriyor... nasil cozdunuz yada hangi sitelerden film izliyorsunuz?

Güncelleme yaptınız mi

Yok yapmadım. Guncelleme ile oldugunu kim soyledi.?

• http://www.hepsiburada.com/liste/lg-42la740s-42-800-hz-wi-fi-usbmovie-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-6-adet-3d-gozluk-akilli-kumanda/productDetails.aspx?productId=evlg42ls740s&categoryId=163192

1825 tl ye geliyor cek ve maxipuani düşünce
    fiyat nasıl peki hepsiburadadan almaya değer mi?
    d smart veya digitürk almak gerekir mi kendi uydu alıcısının görüntüsü yeterlli mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musdappo -- 25 Nisan 2014; 1:41:19 >

• 1- Miracast
    2- MHL
    3- Tag on

özelliklerini kullananlar nasıl yaptıklarını / bağlandıklarını anlatabilirler mi ?

Örneğin bende nfc özellikli Nokia Lumia 720 cep telefonu var. TV nin tag on özelliği ile bir türlü telefonu eşleştiremedim. Acaba sadece LG marka telefonlar ile mi işleşiyor, tag on özelliği ?
  • quote:

1- Miracast
    2- MHL
    3- Tag on

özelliklerini kullananlar nasıl yaptıklarını / bağlandıklarını anlatabilirler mi ?

Örneğin bende nfc özellikli Nokia Lumia 720 cep telefonu var. TV nin tag on özelliği ile bir türlü telefonu eşleştiremedim. Acaba sadece LG marka telefonlar ile mi işleşiyor, tag on özelliği ?

Tag On Etiketini Kullandım Gayet Başarılı Olmuş Öncelikle LG marka Telefonunuz Olması Gerekmez NFC Desteği Olması Gerekir Eğer NFC desteğiniz Yoksa Kesinlikle Kullanamassınız
    Telefonunuzun Wİ-Fİ ayarlarına girip ordan NFC desteği Varmı yokmu öğrenebilirsiniz Eğer NFC desteği varsa tvnin yanında verilen TAG ON etiketini tvnin arkadaına bi yerine yapıştırın yaıpştırdığınız yer plastık olması gerekiyo bence hiç yapıştırmanıza gerek yok eğer deniyecekseniz telefonunuzun arkasına yapıştırmadan elinizle tutun ve televizyona yaklaştırın /bu işlemleri yaparken televizyonunuzla telefonunuz aynı ağ üzerinde bağlı olmalıdır) ve sonra acılan google play storedan lgnin uygulamalarını indiripkurup sonra deneyebilirsiniz
    MHL desteğide Telefonunuzu Mini HDMI yardımıyla tvye bağlayıp Telefonunuzu Tvden Yönete bilirsiniz Bu konuda tam bir bilgi sahibi değilim Miracast özelliği ise laptop veya tablet bilgisayarınızın ekranını Tvye yansıtmanızı sağlar tam bir bilgi sahibi değilim bu konuda

• Arkadaşlar bu ürünü almayı düşünüyorum. Tavsiye ediyor musunuz? Philips 7008/7108 serisi ile bu ürün arasında kaldım.
  • quote:

quote:

quote:

Güncelleme yaptınız mi

Yok yapmadım. Guncelleme ile oldugunu kim soyledi.?

Sayfayı hatırlamıyorum
    Göz gezdirirsin bulacagini dusunuyorum

• console-master kullanıcısına yanıt
    console-master kardeş sana LG La740s serili televizyonu öneriyorum. Ben kullanmaktayım ve gerektiği gibi de kaliteli, her şekilde ne ihtiyacın varsa karşılıyor. Tafsiye ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.