Şimdi Ara

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: tg04

quote:

Orijinalden alıntı: tg04

quote:

Orijinalden alıntı: musdappo

ürüm güncellemesi yaptığım halde kendi uydu alcısında kanallarının bazılarında sinyal yok uyarısı alıyorum başka bi kanala geçip tekrar aynı kanalı acmaya çalıştığım da normale dönüyor
    aynı sorunu yaşayan var mı ?

Bu zaman zaman bende de oluyor. Ama sanırım bu sorun anten kablosu ile ilgili bir şey.

Arkadaşlar bu sorun bende çok olmaya başladı. Sizlerde de böyle birşey oluyor mu ?

Sorun bir arkadaşın yazdığı gibi aynen. Aşağıya ekliyorum arkadaşın yazdığını

ürüm güncellemesi yaptığım halde kendi uydu alcısında kanallarının bazılarında sinyal yok uyarısı alıyorum başka bi kanala geçip tekrar aynı kanalı acmaya çalıştığım da normale dönüyor

• Sakın LG almayın panel beş para etmez en ufak darbede kırılıyor.panel tamir ücreti de televizyonla aynı fiyat.bende 47 lm 660 vardı çocuklar oyun oynarken plastik bir cisim çarpmış ekran pert ekran tamirinde 2000tl.bence ekrak bakımından vestel daha kaliteli eski televizyondan deneyimliyim gene çocuklar vestel televizyona misket bildiğimiz cam misket ekranda ufak bir nokta oluştu oda gözle görünmüyordu onu verdik gittik LG aldık almaz olaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam78 H kullanıcısına yanıt
    arkadaşlar bunlar narin cihazlar. panellerin kırılması vb.. olabilecek onlarca riske karşı konut sigortası yaptırın (içinde elektronik cihaz sigortası kapsamı da olan) bu tarz durumlarda sigortanız cebinizi korusun. 2000 TL tv + evdeki diğer 20.000 tl lik eşyalar için 200 TL bile vermiyorsunuz her riske karşı koruyor.
  • Meraba arkadaşlar bende aldım bu üründen fakat bir sorum olacak sizlere

tvde 2 gb depolama kapasitesi var usb den foto müzik filan kayıt edemiyor muyuz?

time machine yi kullanan varsa açıklayabilir mi ? ben hala çözmedim :)
  • yeni uydu frekanslarını güncelleyebilien varmı benmi beceremedim acaba.
    mutfakta next ye-18500 uydusu var orda tarattım buldum kanalları ama lg 7402 de bulamadım bir türlü
  • Arkadaşlar Mesajlara Cevap Veremediğim Olmuş Kusura Bakmasınlar Eğer Benimle Direk letişime Geçip Soru Sormak İsterseniz Profilime Girip Ordan Özel Olarak Mesaj Atarsanız Birebir Konuşabiliriz Mesajlarınız İçin Teşekkür Ediyorum İyi Forumlar Yeni LG42LA740S TV Kullanan Varsa Bizimle Görüşlerini Paylaşabilir.

• Teknolojı Düşkünü kullanıcısına yanıt
    Sorun yok ..
    Size ve öneren tüm arkadaşlara güvenerek Temmuz 2014'de aldım LG 42LA740S :)

Çok iyi bir tv..Çok beğendik..Harika görüntü ..

Sağolun ..
    *
    Şimdi oğlumuza daha büyük ekran bir tv alacağız..

LG 47LA740S alalım mı? Yoksa, başka bir model mi olmalı ?

Sizin ve tüm arkadaşların önerilerini bekliyoruz, lütfen..

İlginize teşekkür ederim..
  • Valla hala daha üzülüyorum yılbaşında mail geldi 24 saat kampanya LG 42LA740S 1599 sihirli kumanda ve 6 gözlükle hiç bakmadım bir model vardı kliksada 1699 lira olan akşam araştırayım dedim tv tükenmiş en ucuz 1900 lira buldum vay gidi vay kaçırdık canım televizyonu neyse artık yakalamadan almam bu fiyatlara :)

• LG 42LA740S televizyonumuz var. Daha önce HDMI 1 ve 2 nolu girişlerden görüntü alabiliyorken şimdi 1 ve 2 nolu girişlerden görüntü alamıyorum. Farklı cihazlar ve kablolar denedim sonuç olumsuz. Şu an sadece HDMI 3 nolu girişten görüntü alabiliyorum. Durup dururken neden böyle bişiy oldu?

Edit: 1 ve 2 nolu portlara başka HDMI kablolarıyla farklı cihazlar bağlıyorum. Giriş listesinde 1 ve 2 nolu HDMI ler aktif oluyor. Bağlanıyor yazıyor ardından Sinyal yok yazıyor ve haliyle görüntü yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 25 Kasım 2015; 22:00:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

LG 42LA740S televizyonumuz var. Daha önce HDMI 1 ve 2 nolu girişlerden görüntü alabiliyorken şimdi 1 ve 2 nolu girişlerden görüntü alamıyorum. Farklı cihazlar ve kablolar denedim sonuç olumsuz. Şu an sadece HDMI 3 nolu girişten görüntü alabiliyorum. Durup dururken neden böyle bişiy oldu?

Edit: 1 ve 2 nolu portlara başka HDMI kablolarıyla farklı cihazlar bağlıyorum. Giriş listesinde 1 ve 2 nolu HDMI ler aktif oluyor. Bağlanıyor yazıyor ardından Sinyal yok yazıyor ve haliyle görüntü yok.

Servis geldi baktı. Ana kartta arıza varmış. Siparişi verdiler. 1 hafta sonra kart değişimi evde yapılacak.

Bu arıza neden oldu çözemedik.

• quote:

quote:

LG 42LA740S televizyonumuz var. Daha önce HDMI 1 ve 2 nolu girişlerden görüntü alabiliyorken şimdi 1 ve 2 nolu girişlerden görüntü alamıyorum. Farklı cihazlar ve kablolar denedim sonuç olumsuz. Şu an sadece HDMI 3 nolu girişten görüntü alabiliyorum. Durup dururken neden böyle bişiy oldu?

Servis geldi baktı. Ana kartta arıza varmış. Siparişi verdiler. 1 hafta sonra kart değişimi evde yapılacak.

Bu arıza neden oldu çözemedik.

Anakart değişimi yapıldı. Sorun düzeldi.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.