Şimdi Ara

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba, gectigimiz gunlerde 55la660s aldim ilk isim yazilimini otomatik guncellemek oldu ama guncellemez olaydim. 4.24.08 versiyonu yuklu ve premium uygulamalari (youtube, facebook, vb.) Smarttan acamiyorum. Yukleniyor diyor ve oyle kaliyor, cozumu hakkinda bilgi sahibi olan var midir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

Arkadaşlar selam,
    55la740s sahibiyim ve yaklaşık 10 gündür cihazı kullanıyorum.. Ancak tv izlerken görüntülerde takılma,ekranın 1-2 sn kararıp normale dönmesi ve görüntüde ara ara yatayda mozaiklenmeler oluyor..
    Bu durumda tv arızalı sanıyorum? Servisi çağıracağım lakin öncesinde danışmak istedim,bu şartlarda cihaz Değişim mi olacak sizce?

ekranın bir iki saniye kararıp normale dönme sorunu bende de var. ilk başta yayın gidiyor galiba dedim ama biraz önce üçüncü sefer aynı sorunu yaşadım. görüntü gidiyor ama ses hala devam ediyor. sorununuza çözüm bulundu mu?

47la740s ekran kararma

47la740s anlık görüntü kararma
  • quote:

Orijinalden alıntı: zraporu

quote:

Arkadaşlar selam,
    55la740s sahibiyim ve yaklaşık 10 gündür cihazı kullanıyorum.. Ancak tv izlerken görüntülerde takılma,ekranın 1-2 sn kararıp normale dönmesi ve görüntüde ara ara yatayda mozaiklenmeler oluyor..
    Bu durumda tv arızalı sanıyorum? Servisi çağıracağım lakin öncesinde danışmak istedim,bu şartlarda cihaz Değişim mi olacak sizce?

ekranın bir iki saniye kararıp normale dönme sorunu bende de var. ilk başta yayın gidiyor galiba dedim ama biraz önce üçüncü sefer aynı sorunu yaşadım. görüntü gidiyor ama ses hala devam ediyor. sorununuza çözüm bulundu mu?

47la740s ekran kararma

Normal uydu kanallarını izlerken mi, usb den film izlerken mi oluyor bu durum?

• quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

47la740s ekran kararma

biraz önce müşteri hezimetleriyle görüştüm. ekranın kararması uydu alıcısından tunere gelen yüksek akımdan kaynaklanıyormuş. herhangi bir çözümü yokmuş. lg bu sorunu sorun olarak görmüyormuş. dikey bantlanma da var televizyonda. hadi ona bir şey demiyorum ama bu sorun gerçekten bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

47la740s ekran kararma

uydu kanallarını izlerken. dün ntv'de yaptı, bugün de atv hd'de.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

47la740s ekran kararma

2 haftadır aynı tv'yi kullanıyorum, uydu kanallarında hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım, tv' nizde bir problem olabilir. Nadiren usb den film izlerken kararmalar oluyor fakat onun video kalitesinden kaynaklandığını zannediyorum. Problem çok ciddi seviyedeyse bence servisle görüşmenizde fayda var..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

47la740s ekran kararma

Harici uydu cihazimi kullaniyorsunuz yoksa tv nin dahili cihazindan mi izliyorsunuz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar selam,

47la740s ekran kararma

Harici uydu cihazimi kullaniyorsunuz yoksa tv nin dahili cihazindan mi izliyorsunuz ?

Dahili. Kendi uydu alıcısı. Mh söylediğine göre normalmiş. Hiçbir çözüm yolu yok. Ne bileyim insan bi lnb'ni değiştir, kabloları kontrol et falan der. Direkt dikey gölgelemeyi ve bu kararmayı biz sorun olarak görmüyoruz dedi. 3000 tl para ver ve sonuç bu.

• Selam arkadaşlar. bende 18 mayısta 2500 tl ye gold dan aldım 47la740s i. pazar günü olduğu için evde kurulumunu kendim yaptım.
    uydu konusunda çok tecrübem yoktu ama next minix uydu alıcımdan kopya çekerek yaptım kanal ayarlarını.
    tv yayınlarıyla çok işim yok. daha çok hardiskten 3 boyutlu film izlemek için aldım. film performansı gayet iyi.
    3 boyut ta güzel ama çok yakından izlemeyin baş ağrısı yapıyor :).
    kutudan sadece akıllı kumanda çıkması ilk başta şaşırttı ama sonra alıştım.

esas paylaşmak istediğim arkadaşlar, cihazın kendisi film oynatırken filmlere bir türlü zoom yapamama sorunu.
    video ayarlarından yakınlaştır seçeneği çıkmıyor. o zamanda ekranın gerçek büyüklüğünü kullanamıyorsunuz.
    allah tan emektar wd media player ım var. filmleri onunla isteğim şekilde zoom layabiliyorum.
    işin enteresan yanı 740s e görüntü hdmı dan gelince qick menüden ekran formatını ayarlamanıza izin veriyor.
    ben mi yapamadım yoksa herkeste böylemi acaba? tv neden kendi oynatıcısında zoom yapmaz ki?

• kataloglarda yer alan hertz değerleri gerçeği yansıtmıyor diye birşey okumuştum internette ne derece doğrudur bilgisi olan paylaşabilir mi?
  • Bende bu tv yi az önce amazondan aldım arkadaslar.
    629 Euro sağlam indirim vardı kaptım bir tane.

Bir önceki seri tv ama sanırım yeni modellerin çoğundan iyi bir led.

• LA660s alacaktım birden 740s e döndüm. Dünya kupası kampanyası çıkar da fiyat biraz daha düşer diye bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

Merhaba, gectigimiz gunlerde 55la660s aldim ilk isim yazilimini otomatik guncellemek oldu ama guncellemez olaydim. 4.24.08 versiyonu yuklu ve premium uygulamalari (youtube, facebook, vb.) Smarttan acamiyorum. Yukleniyor diyor ve oyle kaliyor, cozumu hakkinda bilgi sahibi olan var midir?

Yükleniyor diyor ama açılıyor internetin hızına bağlı biraz sanki
    2 farklı sağlayıcı da denedim biri geç diğeri daha erken açıldı
    Belki ben yaniliyorum
    Ama yükleniyor diyor en kötü 30 saniyede açılıyor
    Youtube bende açılmıyor ama face de sıkıntı yok şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_-_ -- 23 Mayıs 2014; 0:30:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatih_-_

quote:

Orijinalden alıntı: thecharı

Merhaba, gectigimiz gunlerde 55la660s aldim ilk isim yazilimini otomatik guncellemek oldu ama guncellemez olaydim. 4.24.08 versiyonu yuklu ve premium uygulamalari (youtube, facebook, vb.) Smarttan acamiyorum. Yukleniyor diyor ve oyle kaliyor, cozumu hakkinda bilgi sahibi olan var midir?

Yükleniyor diyor ama açılıyor internetin hızına bağlı biraz sanki
    2 farklı sağlayıcı da denedim biri geç diğeri daha erken açıldı
    Belki ben yaniliyorum
    Ama yükleniyor diyor en kötü 30 saniyede açılıyor
    Youtube bende açılmıyor ama face de sıkıntı yok şimdilik

sorun güncellemeden dolayıymış hocam. favrika ayarlarına geri dönünce düzeldi. diğer konuya yazmıştım burada da paylaşayim, teşekkürler..

• LG 42LB730V bu modeli beğendim kullanan var mı ? önerir msiniz

arasında ne gibi farklar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

LG 42LB730V bu modeli beğendim kullanan var mı ? önerir msiniz

Kumanda Tasarım Ayak İşletim Sistemi (WepOS) birazda çerçeve farkları var hatlar daha keskin yeni model bir televizyon almak isterseniz güzel tabi kapsamlı bi araştırma yapmakta fayda var Bide Size En Yakın Mağazada Kapsamlıca İnceleyin Ve Bilgi Alın Her Müşteri Temsilcisine güvenmeyin Farklı Farklı Mağazalara Gitmenizi Öneririm Bu Yüzden
  • Daha önce video izlerken takılma problemi yaşadıgımı yazmıştım, konuyla ilgili LG müşteri hizmetleriyle görüştüm. TV ayarlarını resetleyip usb'den TV'ye bagladıgım 2 TB HDD'yi boşaltıp filmleri öyle bir denememi söylediler. Bunu yapınca çok yüksek çözünürlüklü filmler dahil takılma problemi çözüldü ancak bu sefer de harici HDD'mi düzgün kullanamaz oldum. Yani düşünün 2 TB HDD'niz var ve içine teker teker film atıyorsunuz ve HDD'nin çogu boş duruyor. Bu sorunu aşmak için harici HDD'yi atıl depo (izlediklerimi koydugum arşiv) olarak kullanmayı ve PC'den TV'ye HDMI kablosu baglayıp bilgisayar üzerinden film izlemeyi düşünüyorum. Çünkü görüntü işleme işini PC sorunsuz yapacaktır ve daha yüksek data iletim kapasitesine sahip HDMI + HDMI ya da HDMI + Scart uçlu bir kablo ile de görüntüde takılma ihtimali sıfırlanacaktır diye düşünüyorum.

Sizce bu kablo konusunda tercihim hangisi olmalıdır. HDMI + HDMI uçlu mu yoksa HDMI + Scart uçlu bir kablo mu almalıyım. Hangisi daha iyi, daha hızlı görüntü aktarır, aralarında kayda deger bir performans farkı olur mu?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 24 Mayıs 2014; 16:35:11 >

• Arkadaşlar bu sesli aramayla kanal değiştirebilir miyiz....
    Yada program listesine girmenin kısa yolu yokmu her açtığımızda smart tuşuna basıp pr listesi demek zorunda miyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojı Düşkünü

quote:

Orijinalden alıntı: sekobaba

LG 42LB730V bu modeli beğendim kullanan var mı ? önerir msiniz

Kumanda Tasarım Ayak İşletim Sistemi (WepOS) birazda çerçeve farkları var hatlar daha keskin yeni model bir televizyon almak isterseniz güzel tabi kapsamlı bi araştırma yapmakta fayda var Bide Size En Yakın Mağazada Kapsamlıca İnceleyin Ve Bilgi Alın Her Müşteri Temsilcisine güvenmeyin Farklı Farklı Mağazalara Gitmenizi Öneririm Bu Yüzden

yanı ben açıkçası kullanıcı deneyimi için araştırma yapıyorum yoksa satan eleman herhalde övecek
    bu dediğim modeli alıp kullanan arkadaş var mı
    futbol ve ps 4 odaklı kullanacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal dogan

Daha önce video izlerken takılma problemi yaşadıgımı yazmıştım, konuyla ilgili LG müşteri hizmetleriyle görüştüm. TV ayarlarını resetleyip usb'den TV'ye bagladıgım 2 TB HDD'yi boşaltıp filmleri öyle bir denememi söylediler. Bunu yapınca çok yüksek çözünürlüklü filmler dahil takılma problemi çözüldü ancak bu sefer de harici HDD'mi düzgün kullanamaz oldum. Yani düşünün 2 TB HDD'niz var ve içine teker teker film atıyorsunuz ve HDD'nin çogu boş duruyor. Bu sorunu aşmak için harici HDD'yi atıl depo (izlediklerimi koydugum arşiv) olarak kullanmayı ve PC'den TV'ye HDMI kablosu baglayıp bilgisayar üzerinden film izlemeyi düşünüyorum. Çünkü görüntü işleme işini PC sorunsuz yapacaktır ve daha yüksek data iletim kapasitesine sahip HDMI + HDMI ya da HDMI + Scart uçlu bir kablo ile de görüntüde takılma ihtimali sıfırlanacaktır diye düşünüyorum.

Sizce bu kablo konusunda tercihim hangisi olmalıdır. HDMI + HDMI uçlu mu yoksa HDMI + Scart uçlu bir kablo mu almalıyım. Hangisi daha iyi, daha hızlı görüntü aktarır, aralarında kayda deger bir performans farkı olur mu?

Teşekkürler

Tabikide HDMI+HDMI scart biliyosunuz eski sistemlerde vardı artık HDMI oldu yavaş yavaşta tahtan iniyor hatta indi yerine HDMI geliyo

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.