Şimdi Ara

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teknolojı Düşkünü

quote:

Orijinalden alıntı: kemal dogan

Arkadaşlar ben bu televizyonu 3-4 ay önce aldım. USB baglantılı harici HDD'den izledigim yüksek çözünürülük filmlerin (10 - 45 GB arası) bir kısmında takılma ve seste bozulma sorunları yaşıyorum. Televizyonu kapatıp açtıgım zaman sorun bir süreligine düzeliyor ancak sonra tekrar ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yazılım güncellemesinden bahsediliyor, bunun bir faydası olur mu acaba?

Teşekkürler

Sürüm Güncellemesi Yapmadıysanız hemen yapın Sorun Çözülecektir Ama Yazılımsal Bir Sıkıntı Yoksa Ozaman Donanımsal Teknik Bir Sıkıntı Vardır Servisini Çağırmanızı Öneririm
    Sürüm Güncellemeyi Yapamassanız Yardımcı Olurum

yazılım güncellemesi yapamıyorum varsa elinizde son güncelleme dosya olarak bana mail atabilir misiniz.? model 42 la 740

• quote:

Orijinalden alıntı: sldr_400

quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojı Düşkünü

quote:

Arkadaşlar ben bu televizyonu 3-4 ay önce aldım. USB baglantılı harici HDD'den izledigim yüksek çözünürülük filmlerin (10 - 45 GB arası) bir kısmında takılma ve seste bozulma sorunları yaşıyorum. Televizyonu kapatıp açtıgım zaman sorun bir süreligine düzeliyor ancak sonra tekrar ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yazılım güncellemesinden bahsediliyor, bunun bir faydası olur mu acaba?

Teşekkürler

Sürüm Güncellemesi Yapmadıysanız hemen yapın Sorun Çözülecektir Ama Yazılımsal Bir Sıkıntı Yoksa Ozaman Donanımsal Teknik Bir Sıkıntı Vardır Servisini Çağırmanızı Öneririm
    Sürüm Güncellemeyi Yapamassanız Yardımcı Olurum

yazılım güncellemesi yapamıyorum varsa elinizde son güncelleme dosya olarak bana mail atabilir misiniz.? model 42 la 740

Bu İşte Yapamıyacak Hiç Bir Zorluk Yok bu Siteye Girip
    www.lg.com
    LG Destek ürünlerinizle ilgili size yardımcı olmaya hazır | LG Türkiye
    http://www.lg.com/tr/destek/software-manuals
    Model Numarası Veya Adını Girin Yerinden 42la740s Yazarak Ordan Cıkan Yazıya Tıklayarak Altaki Açılan Pencereden Yazılım Güncelleştirmeleri Seçerek Software_File(Version_04.22.07).zip Adlı Yazının Üstüne Tıklayarak indirin Sonra Bir Adet Usb Belleği Bilgisayarınıza Takın İçine Girin Ve LG_DTV adında bi klasör acın (Büyük Harfle Olmasına Dikkat) Ve İndirdiğiniz Yazılımı Bu Klasörün İçine Atın Ve ardından Televizyonunuzun USB Girişlerinden Herhangi Birisine Takın Zaten Televizyonunuz Onu Hemen Algılayacaktır Tamam Deyip Yükleme İşlemini Başlata Bilirsiniz İşlem Bittikten Sonra Televizyonunuz Reset Atacaktır Ve Açıldığında İşte Yeni Sürüm Karşınızda Ama Bu Sitesindeki Bir Önceki Sürüm Yeni Sürümü Ancak Wi-Fi Üzerinden Güncelleye Bilirsin Ve Bu Yöntem Çokta Kolaydır Takıldığın Bir Yer Olursa Sorabilirsin Wifi Desteğin Var Ama Nasıl Yapılıcağını Bilmiyosan Bu Konu İle İlgili Video Atarım Ve Daha Kolay Yaparsın

• Nolursun noklama işaretleri kullan ya.. Şu yorumlarını okumak tamamen göze zarar..
  • Teknolojı Düşkünü kullanıcısına yanıt
    teşekkürler halletim cok şağolun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elguug

Nolursun noklama işaretleri kullan ya.. Şu yorumlarını okumak tamamen göze zarar..

+10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000

Bende çok zorlanıyorum.
  • beyler bu tv yi kapalı kutu bulma şansımız nedir ?
    yeni seriler çıktı ya ondan endişelerim var bu konuda? bilgisi olan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

beyler bu tv yi kapalı kutu bulma şansımız nedir ?

Ben Ocak Ayında Aldım TV'yi Ozaman Vatan Computerin Mağzalarında TekTopkapıda Vardı Anca Öyle Elime Ulaştı Sen Bulursun Ama Baya Araştırma Yapman Lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: rodrigo12

beyler bu tv yi kapalı kutu bulma şansımız nedir ?

Vialand takı bimeks e bak 1 kaç tane kalmıştı kapalı kutu
    Şansın varsa kalmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 740S artık hiçbiryerde bulunmuyor dostlar bende bunun üzerine 691S aldım hemen hemen aynı şeylermiş zaten incelemesinide yaptım buyrun bakınız.

Üründen çok memnunum.

★LG 42LA691S DEV KULLANICI İNCELEMESİ + REHBER [ bjk__murat ]

http://forum.donanimhaber.com/m_92800617/f_//tm.htm

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Haziran 2014; 17:01:47 >

• quote:

Daha önce video izlerken takılma problemi yaşadıgımı yazmıştım, konuyla ilgili LG müşteri hizmetleriyle görüştüm. TV ayarlarını resetleyip usb'den TV'ye bagladıgım 2 TB HDD'yi boşaltıp filmleri öyle bir denememi söylediler. Bunu yapınca çok yüksek çözünürlüklü filmler dahil takılma problemi çözüldü ancak bu sefer de harici HDD'mi düzgün kullanamaz oldum. Yani düşünün 2 TB HDD'niz var ve içine teker teker film atıyorsunuz ve HDD'nin çogu boş duruyor. Bu sorunu aşmak için harici HDD'yi atıl depo (izlediklerimi koydugum arşiv) olarak kullanmayı ve PC'den TV'ye HDMI kablosu baglayıp bilgisayar üzerinden film izlemeyi düşünüyorum. Çünkü görüntü işleme işini PC sorunsuz yapacaktır ve daha yüksek data iletim kapasitesine sahip HDMI + HDMI ya da HDMI + Scart uçlu bir kablo ile de görüntüde takılma ihtimali sıfırlanacaktır diye düşünüyorum.

Sizce bu kablo konusunda tercihim hangisi olmalıdır. HDMI + HDMI uçlu mu yoksa HDMI + Scart uçlu bir kablo mu almalıyım. Hangisi daha iyi, daha hızlı görüntü aktarır, aralarında kayda deger bir performans farkı olur mu?

Teşekkürler

iki taraf da hdmi olan kablolarla sorun olmayacaktır. film izlemek için pcyi tvye bağlayacaksanız pcde SPLASH PRO diye bir program var torrentten falan indirin 8 versiyonunu kullanın işte o zaman noluyo diyeceksiniz görüntüyü inanılmaz değiştiriyor splash. neden 8 versiyonu derseniz de internetten yakalanmıyor da o yüzden

• Arkadaşlar LG Yeni Güncellemeleri Geldi 42LA740s Yeni Sürümü 04.24.33 Güncellenizi Tavsiye Ediyorum Kolay Gelsin...
  • Airport alış veriş merkezinin bodrum katındaki LG mağazısında bu tv olabilir.
  • Pazartesi 42LA740s aldım 2.023.-TL'ye.
    Bugün gelmiş tv ama cumartesi evde olduğumda kurulum yaptıracağım, inşallah sorun çıkmaz.
  • Merhaba,

Bugün konuyla ilgili önceki yazıları okudum..
    Sorduğum sorulara yanıt aldım..

LG 42LA740S 2013 yılından bir model olsa da forumdaki
    arkadaşların çoğunluğunun bugün de beğendiği ve önerdiği bir model..

Bugün, LG 42LA740S alıyorum..

Foruma yazan tüm arkadaşların ilgisine çok teşekkür ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mevsimler -- 3 Temmuz 2014; 12:46:43 >
  • LG 42LA740S

106 cm. olan bir televizyonun sağlıklı( optimum) izleme mesafesi nedir ?

Tv ile gözler arası mesafe kaç metre olmalı ?

İlginiz için teşekkür ederim..
  • Herkese Merhabalar Sayın DH kullanıcıları teknolojik ürünleri Alırken kafanızdaki soru işaretlerini atmak için inceleme videoları çekiyoruz.

TeknoGo Nedir ?

TeknoGo 3 Genç Teknoloji Sever Arkadaşımızın Kurduğu Teknolojik Videolar Çekerek Sizlerin Teknoloji İle İlgili Daha İyi Bilgilendirmek Amacıyla Kurulmuştur.

Bize Ulaşabileceğiniz Ve Takip Edebileceğiniz Adresler

TeknoGo Facebook Sayfa

TeknoGo Blog Spot

Desteklerinizi Bekliyoruz

Teknolojiye Dair Herşey..!

LG 42LA740S İNCELEME YOUTUBE LİNKİ

http://www.youtube.com/watch?v=W71rRw7CXjw

(Kusurlarımız Varsa Lütfen Bize Bildirinki Kendimizi Düzeltebilelim Öneri Ve Sorularınızı Lütfen Bu Adrese Gönderin tekno_go@hotmail.com)

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT

• 42la860 ile 740 arasında belirgin olarak çerçeve hız ve kamera fonksiyonu var uygun fiyatta lg ürünleri düşünürseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musdappo

ürüm güncellemesi yaptığım halde kendi uydu alcısında kanallarının bazılarında sinyal yok uyarısı alıyorum başka bi kanala geçip tekrar aynı kanalı acmaya çalıştığım da normale dönüyor
    aynı sorunu yaşayan var mı ?

Bu zaman zaman bende de oluyor. Ama sanırım bu sorun anten kablosu ile ilgili bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iege

Birrde arkadaslar tv yi Masaustune Koyacak Olanlar icin. Onemli olabilir Tvinin Ayaklari Sabit Yani ayaklar sabit kalip tv yi saga sola dogru hafifte olsa aci veremiyorsunuz.tvyi komple cevirmeniz gerekiyor.bence buda eksi.

yooo sabit değil 30 derece sağa sola dönebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tg04

quote:

Orijinalden alıntı: musdappo

ürüm güncellemesi yaptığım halde kendi uydu alcısında kanallarının bazılarında sinyal yok uyarısı alıyorum başka bi kanala geçip tekrar aynı kanalı acmaya çalıştığım da normale dönüyor
    aynı sorunu yaşayan var mı ?

Bu zaman zaman bende de oluyor. Ama sanırım bu sorun anten kablosu ile ilgili bir şey.

Arkadaşlar bu sorun bende çok olmaya başladı. Sizlerde de böyle birşey oluyor mu ?
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.