Şimdi Ara

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
7
Favori
27.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: uniquereal

tabi hiç araştırmadım..

televizyonumu uygulamalarla doldurdum hemde azına kadar :)))

zaten forumda da LG 2013 LA SMART TV SERİSİNDE YETERSİZ BELLEK SORUNU diye bir konu yok..

başka sitelerde de yok :)

şikayetim var.com da insanlar bununla ilgili bişey yazmıyorlar :)

televizyonun içinde ne kadar ram olduğundan (sadece 1.25) ve problemin bundan kaynakladığından da haberim yok..

televizyonumuza 500gb HDD takıyoruz.. halloluyor.. televizyonumuzun 500gb ram i oluyor :)

Burda Yaptığımız İşlem Hafızayı Yükseltmek Ramı Rahatlatmak Ram Biliyosunuz Geçici Hafızadır Sonra TVnin Hafızasına Kaydediyo Bizde Bu İşlemi Değiştirip HDD ye kaydetiriyoruz :D

____________DUYURU____________

LG YENİ SÜRÜM CIKARTI ARKADAŞLAR la740s Serileri İçin Sürüm 04.24.08 Sürümüne Geçmemizi Öneririm Lg Bir Çok Şeyi Değiştirmiş Ve İyileştirmeye Çalışyolar...!

• quote:

Orijinalden alıntı: myz1453

nfs için tellerde net gerekmıyor dostum tv de de sanmam

Kesinlikle İnternet Bağlantısı Gerekiyo O Anda Uygulamaları Nasıl İndiriceksiniz Ve Veri Aktarımını Ne Üzerinden Yapıcaksınız.
  • Teknolojı Düşkünü kullanıcısına yanıt
    bilmiyordum hacı. gerekiyorsa da net olur zaten tel de de bir türl gönderim yapamadım zaten resımden başka
  • Mrb
    Ben de araştırmalarım sonrası 42la740s aldım, tavsiye ederim, güzel tv, görüntü kalitesi ve interneti iyi, çok beğendim.
    Servis kurdu, testlerini yaptırdım, bu modelde henüz problemle karşılaşmadıklarını söyledi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 47LA740S i teslim aldım dün.

İlk izlenimlerim, görüntü gayet iyi, renkler gerçekçi. 1080p film denedim birkaç tane gerçekten çok güzeldi, renk ayarlarıyla oynamak lazım biraz, alıştıkça daha güzel olur.

Yotube dan denediğim videolarda 3d performansı fena değildi, film olarak henüz deneyemedim..

HD kanallarda görüntü çok iyi, diğer kanallarda yayın kalitesine bağlı olarak görüntü değişiyor.

Kanal ayarlamak hakikaten marifet gerektiriyor, kuran eleman anlattı biraz ama hakikaten karışık. Kanal geçiş süreleri çok eleştirilmiş ama bana çok uzun sürüyormuş gibi gelmedi. Bazı yerlerde kanal geçişlerinin 5-6 saniye sürdüğü söylenmişti kesinlikle böyle birşey yok.

Smartı ise gerçekten çok traş, öyle internete girerim tv den takılırım falan diyorsanız hiç bulaşmayın derim ben, sayfa açarken falan 56k nostaljisi yaşatıyor, sayfa açması falan uzun sürüyor, kesinlikle bilgisayar performansı beklemeyin..

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxtolgaxxx1977

47LA740S i teslim aldım dün.

İlk izlenimlerim, görüntü gayet iyi, renkler gerçekçi. 1080p film denedim birkaç tane gerçekten çok güzeldi, renk ayarlarıyla oynamak lazım biraz, alıştıkça daha güzel olur.

Yotube dan denediğim videolarda 3d performansı fena değildi, film olarak henüz deneyemedim..

HD kanallarda görüntü çok iyi, diğer kanallarda yayın kalitesine bağlı olarak görüntü değişiyor.

Kanal ayarlamak hakikaten marifet gerektiriyor, kuran eleman anlattı biraz ama hakikaten karışık. Kanal geçiş süreleri çok eleştirilmiş ama bana çok uzun sürüyormuş gibi gelmedi. Bazı yerlerde kanal geçişlerinin 5-6 saniye sürdüğü söylenmişti kesinlikle böyle birşey yok.

Smartı ise gerçekten çok traş, öyle internete girerim tv den takılırım falan diyorsanız hiç bulaşmayın derim ben, sayfa açarken falan 56k nostaljisi yaşatıyor, sayfa açması falan uzun sürüyor, kesinlikle bilgisayar performansı beklemeyin..

İnternet Performansı Genel Olarak Tüm Markalarda Düşük Sonuçta Bir Televizyon Doğru Söylüyorsunuz Bilgisayar Performansı Beklenemez :D

• Arkadaşlar selamlar, 1 haftadır televizyonda bir sıkıntı yaşamaya başladım.
    Kanal değiştirdiğimde ekrana görüntü geliyor ardından hemen kararıyor sonra yeniden geliyor.

Neden olabilir? Digiturk kullanıcıyım, acaba tv de mi sorun yoksa digiturk yayınında yada uydu alıcısında mı?

Birde youtube a girmeye çalıştığımda uygulamaya erişilemedi (görüntülenemedi) mi öyle bir uyarı veriyor ve açılmıyor.
    Youtube yasağından dolayı olabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fofer -- 2 Mayıs 2014; 9:01:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corail

Arkadaşlar selam,
    55la740s sahibiyim ve yaklaşık 10 gündür cihazı kullanıyorum.. Ancak tv izlerken görüntülerde takılma,ekranın 1-2 sn kararıp normale dönmesi ve görüntüde ara ara yatayda mozaiklenmeler oluyor..
    Bu durumda tv arızalı sanıyorum? Servisi çağıracağım lakin öncesinde danışmak istedim,bu şartlarda cihaz Değişim mi olacak sizce?

Hocam bende de kanal geçişlerinde ekran 1-2 saniye kararıp sonra yeniden geliyor. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ayrıca hangi tv platforumunu kullanıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Arkadaşlar selamlar, 1 haftadır televizyonda bir sıkıntı yaşamaya başladım.
    Kanal değiştirdiğimde ekrana görüntü geliyor ardından hemen kararıyor sonra yeniden geliyor.

Neden olabilir? Digiturk kullanıcıyım, acaba tv de mi sorun yoksa digiturk yayınında yada uydu alıcısında mı?

Birde youtube a girmeye çalıştığımda uygulamaya erişilemedi (görüntülenemedi) mi öyle bir uyarı veriyor ve açılmıyor.
    Youtube yasağından dolayı olabilir mi?

Bende 42la740s ve digitürk kullanıcısıyım. Sorun tv nizde değil, digitürk cihazında. Aynı sorunu ben günlerce yaşadım, digitürk müşteri hizmetlerinden dün akşam destek aldım şimdilik düzeldi. Sorun devam ederse digi kutunun değişmesi gerektiğini söylediler.

evet youtube yasağı olduğu için o uyarıyı alıyorsunuz.

her 2 yönden de sıkıntı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilocrom -- 2 Mayıs 2014; 14:48:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

Bende 42la740s ve digitürk kullanıcısıyım. Sorun tv nizde değil, digitürk cihazında. Aynı sorunu ben günlerce yaşadım, digitürk müşteri hizmetlerinden dün akşam destek aldım şimdilik düzeldi. Sorun devam ederse digi kutunun değişmesi gerektiğini söylediler.

Eyvallah hocam, içim rahatladı teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

quote:

Orijinalden alıntı: Dilocrom

Eyvallah hocam, içim rahatladı teşekkürler.

• Pcdeki goruntuyu nasıl wifi ile tvye akatarabilirim bilgiai olan var mi acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun. Dünyanın çığlını atsan LG tınlamaz. HEPSİ KRONİK :(
    BUYUR. Bu ilandan sonra LG TV lerden 10-20 sayfa oku. Hepsi kronik
    www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2412082

• Arkadaşlar LG gerçekten Müşterileriyle İlgileniyor Sihirli Kumandada Yaşadığım Sorunu LG ye email olarak gönderdim gün içerisinde bana dönüş yaptılar Kumandanın Hareket Tuşunda Gevşeme Vardı Ve Değişim Talep Ettim Tabi teknik servis incelemeleri ardından sonuç belli olucak

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT

LG 42LA740S ALACAKLAR & DÜŞÜNENLER DİKKAT

• Mrblar internet hizi iyi diyenleri okudukca sorun tek bendemi diyorum.facebooka girebiliyomusunuz internet tarayicisindan veya bi haber sitesine girseene ekran donuyor smarttan atiyor internetten aldim iadeyi dusinuyorum ama suan yogunlukdan 7guni malesef gecirmek uzereyim.smart olayi benim icin cok kotu.zaman olursa video cekmeyi dusunuyorum.film sitesine grip film izlemek hayeel bnm icin

• Birrde arkadaslar tv yi Masaustune Koyacak Olanlar icin. Onemli olabilir Tvinin Ayaklari Sabit Yani ayaklar sabit kalip tv yi saga sola dogru hafifte olsa aci veremiyorsunuz.tvyi komple cevirmeniz gerekiyor.bence buda eksi.

• Arkadaşlar ben bu televizyonu 3-4 ay önce aldım. USB baglantılı harici HDD'den izledigim yüksek çözünürülük filmlerin (10 - 45 GB arası) bir kısmında takılma ve seste bozulma sorunları yaşıyorum. Televizyonu kapatıp açtıgım zaman sorun bir süreligine düzeliyor ancak sonra tekrar ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yazılım güncellemesinden bahsediliyor, bunun bir faydası olur mu acaba?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kemal dogan -- 4 Mayıs 2014; 17:48:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal dogan

Arkadaşlar ben bu televizyonu 3-4 ay önce aldım. USB baglantılı harici HDD'den izledigim yüksek çözünürülük filmlerin (10 - 45 GB arası) bir kısmında takılma ve seste bozulma sorunları yaşıyorum. Televizyonu kapatıp açtıgım zaman sorun bir süreligine düzeliyor ancak sonra tekrar ediyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yazılım güncellemesinden bahsediliyor, bunun bir faydası olur mu acaba?

Teşekkürler

Sürüm Güncellemesi Yapmadıysanız hemen yapın Sorun Çözülecektir Ama Yazılımsal Bir Sıkıntı Yoksa Ozaman Donanımsal Teknik Bir Sıkıntı Vardır Servisini Çağırmanızı Öneririm
    Sürüm Güncellemeyi Yapamassanız Yardımcı Olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojı Düşkünü

Sürüm Güncellemesi Yapmadıysanız hemen yapın Sorun Çözülecektir Ama Yazılımsal Bir Sıkıntı Yoksa Ozaman Donanımsal Teknik Bir Sıkıntı Vardır Servisini Çağırmanızı Öneririm
    Sürüm Güncellemeyi Yapamassanız Yardımcı Olurum

Bu televizyonda yazılım güncellemesi yapmak oldukça kolaymış. Menüde yazılım versiyonunu kontrol ettirdigimde en son yazılımı kullandıgımı belirten bir mesaj çıktı. Sorun yazılım degilmiş yani.

Televizyonun görüntü kalitesi gayet iyi ancak bu videolarda takılma sorunu cidden canımı sıkmaya başladı.

Bu sorunla ilgili LG'nin müşteri hizmetleriyle mi görüşmeliyim yoksa direkt kurulumu yapan servisi mi aramalıyım. Ayrıca bu sorun garanti kapsamında mıdır acaba, benden para talep edebilirler mi?

Teşekkürler

• Teknolojı Düşkünü kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam. Ben de kullanıyorum bu televizyonu. Her işimi görüyor. :))

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.