Şimdi Ara

LG 42LB582V UYDULU SMART LED---999 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
4.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beni henüz aramadılar aralarsa hakaret etmemek için herhangi bir neden bulamıyorum.Geçen sene ipad almıştım yine aynı boku yemişlerdi.Artık bu hakareti hak edecekler
  • Arayıp gönderemeyceklerini söylediler. 50tl çek tekliladı f ettiler. Mediamarkttan uzak durmam gerektiği anladım bugün
  • Klasik mediamarkt davranışı..
    Creative bluetooth kulaklık ve 1tb hdd satışını da iptal etmişlerdi..yanlış fiyat girilmiş diyorlar ve gitti gidiyor hiç bir şey yapmıyor..
    Biz peşini bırakmadık,aldık ürünümüzü tabii 15 20 günü buldu!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Magdur olanlar medimark a okkalı yorum yazsınlar
  • 08502221500 bu numaradan beni de aramışlar bugün. Sanırım mediamarkt numarası bu. Yorumlarınızdan anladığım kadarıyla benimde sipariş iptal olacak Ben üstüne basa basa kaç kere email attım stoklarınızda var mı ürün diye. Hepsinde de gönül rahatlığı ile sipariş verebilirsiniz dediler. Madem stoğunda yok ya da fiyatını yanlış girdin. Niye benimle muhattap olup ürünü aldırıyorsun bana.
  • Axess Kartım var.. Yardımcı olmaya çalışırım.

Ben de Hızlı al için Maximum kart arayışındayım :D
  • Uydusuzunu almıştım, kapalı kutulu 100 tl altına düşünen olursa devredebilirim
  • Banada kazik attilar ve chip parayida harcadim urun gelmeden once bu kadar adi bir firma yok gittigidiyor danda son alışverişim olacak.
    okkali sikayeti nereye atabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların yüzünden kullanmakta olduğum uydusuz model 580N tv mi satmıştım şimdi iptali gerçekleşti ve verilen 100 tl puanı kullandım banka eğer borç olarak yansıtmazsa yeniden sıfır 580N alabilirim zararsız bir şekilde veya başka model öneriniz varmı ?
  • Aramadan iptal etmiş haysiyetsizler. Bir daha çöp almam bunlardan.Mağazalarınada uğrayıp müdürlerine gerekli hakaretlerimide ileteceğim.Çok faydalı oluyor
  • Şerefsizler aramadılar bile

• Aldım 5000 Tane, Lg mi benden uzak başkasına yakın olsun aldığım hemen hemen her ürünü ofsayt bir firma
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Aramadan iptal etmiş haysiyetsizler. Bir daha çöp almam bunlardan.Mağazalarınada uğrayıp müdürlerine gerekli hakaretlerimide ileteceğim.Çok faydalı oluyor

thh'ye gidin gençler, az buz bişey değil, yukardaki arkadaşın birinde mail örnekleri de var stok olduğuna dair, aynısını ya da muadili alıp göndersinler
  • bende almıştım habersiz bir şekilde iptal etmişler puanıda harcamıştım puan iadesi de isteyeceklerdir bu durumda.Tamamen zararına bir alışveriş oldu benim için media markt kartımada henüz ara iadesi iletilmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiag

bende almıştım habersiz bir şekilde iptal etmişler puanıda harcamıştım puan iadesi de isteyeceklerdir bu durumda.Tamamen zararına bir alışveriş oldu benim için media markt kartımada henüz ara iadesi iletilmedi.

eğer chipparaları harcadıysanız, şatış iptalinden gelecek iade paraları harcadığınız chip para kadar eksik alırsınız benden uyarması....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynetworking -- 17 Haziran 2015; 18:44:08 >
  • Ben olsam sikayet ederim. Birlik olun sikayet edin. Mail varsa elinizde stok olduguna dair hersey lehinize zaten.

• Lg nin 42 inc baska modelini ilan vermisler simdi.

949 lira.

LG 42LB580N

• Elinde stok maili olan varsa bana atabilir mi ben ugrascam bu dümbüklerle

• Sahtekarsiniz diye mail attim gittigidiyor uzerinden bugün ama yayınlamazlar üstüne üstlük chip parayi kullandim ve k.karti iadem gerceklesmedi.
    Stok koy ürün 2 gune gelecek de sonra iptal et her sey bu kadar basit mi?
    Sikayet mercii leri nereyse sikayet edeim. Gittigidiyor 1 arabana alana 1 araba bedava dese genede isim olmaz mediamarkt ile de "ilk ve son" alışverişim olacak artik

• Lanet olsun media Markt a benim siparişleride iptal ettiler

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.