Şimdi Ara

LG 42LB582V UYDULU SMART LED---999 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
5
Favori
4.039
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 50tl altlimitsiz kodu gelen varmı? Bana gelen giden olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrt338

50tl altlimitsiz kodu gelen varmı? Bana gelen giden olmadı

50 TL kodu bırak benim paramı daha iade etmediler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sincax S kullanıcısına yanıt
    paran gittigidiyor'un havuzunda pazartesi gelir merak etme, sana çek teklif ettilermi ettilerse geldimi?
  • quote:

paran gittigidiyor'un havuzunda pazartesi gelir merak etme, sana çek teklif ettilermi ettilerse geldimi?

İyide ben bu arada birçok kampanya kacirdim. Çek teklif ettiler ama henüz yok. Çek alt limitsiz gibi birşey söylenmedi hatırlayabildiğim kadarıyla...

• Normale her ay iade olmasi gereken 3 taksitli alisverisim ayni donem icinde 3 esit parca olarak iade yapilmis.
    Cek icin saticiya mesaj attim ve 10 dakika sonra cek kodu gonderimi yapildi.
    Arastirtigim kadariyla bu model hicbiryerde yok sanirim Lg bu modelin diger urunlerin satisini etkileyecegini dusundugunden uretimi durdurdu.Cunku ust model ve daha pahali olan 42 lb 652v den tek eksik kalir yani 3d ozelliginin olmamasiydi

• quote:

Orijinalden alıntı: cancan_burak

Aramadan iptal etmiş haysiyetsizler. Bir daha çöp almam bunlardan.Mağazalarınada uğrayıp müdürlerine gerekli hakaretlerimide ileteceğim.Çok faydalı oluyor

Son durum nedir?

• quote:

nakit kart ile ödeme yapmama rağmen halen yatmadı. Merak edeyim mi?
  • sincax S kullanıcısına yanıt
    satış iptal olduktan sonra gittigidiyor kesin bir tarih verir şu günde şu saatte paran iade edilecek diye Gittigidiyor hesabına bir bak bakalım orada durum yazar veya bana caps at
  • quote:

satış iptal olduktan sonra gittigidiyor kesin bir tarih verir şu günde şu saatte paran iade edilecek diye Gittigidiyor hesabına bir bak bakalım orada durum yazar veya bana caps at

Satıcı ürünü kargolamayarak iptal ettiği için ürün bedeli kartınıza iade edilmiştir. Akbank neo kart ile almıştım. kredi kartıda değil. ama hesabıma yatmadı.
  • Banka hesabınıza yansıtır o zaman Gittigidiyor iadeyi yapmış.
  • iadeyle ilgili uzun uğraşılar sonrası alabildim. Gittigidiyor suçu bankaya attı. Fakat mediamarkt sözünde durmadı 50 tl çeki yatırmadı. Çeki yatan oldu mu?
    Ben çağrı merkezini aradım. kayıt oluşturduk size döneceğiz dediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sincax -- 26 Haziran 2015; 10:29:13 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.