Tvde dahili hd uydu alıcısını yapamadım.Forumda çanaktan falan bahsediyorlar bizde çanak v.b yok ondanmı kanallar çıkmıyor.şuan yayını teledünyadan alıyorum perşem günü hd yayın için yeni kutu gelecek teledünya yayınımı iyidir yoksa tvnin kendi hd uydu alıcısımı?
arkadaslar ayrıca tv kendini hiç bir zamanlama açık olmadığı halde 18.00 da kapanıyor sebebi ne olabilir?
şimdi öncelikle tv deki hd uydu alıcısını kullanmak için çanak anten olacak. Teledünyanın kablosunu tv deki uydu alıcısı girişine takarsan hiç kanal çıkmaz. Teledünya ayrı bi olay tv deki uydu alıcısı ayrı bir olay. Teledünya nın kendi recevier ı var. o olmadan izleyemezsiniz. Teledünya iyi mi sorusuna gelince bende üst paket var hd , ben memnunum özellikle national kanalları yetiyor bize çocuklar belgesel delisi olunca
UBANAU
kullanıcısına yanıt
sağolasın hocam cevabın için tşkler..bende temel paket kullanıyorum hd yayın için ayrı bir kutu gelecek teledünya benıde tatmin ediyor şuan bir sıkıntı yok..yani tv nin dahili uydusunda daha fazlamı hd kanal var yani çanak falan o işlere gireyimmi gereği varmı?
quote:
Orijinalden alıntı: Bosphorus-34
sağolasın hocam cevabın için tşkler..bende temel paket kullanıyorum hd yayın için ayrı bir kutu gelecek teledünya benıde tatmin ediyor şuan bir sıkıntı yok..yani tv nin dahili uydusunda daha fazlamı hd kanal var yani çanak falan o işlere gireyimmi gereği varmı?
bence girme derim hiç gerek yok . bir çok kanalın HD si bence beş para etmez. Mesela ATV resmen yağlı boya tablo gibi duruyor çok yapmacık.Teledünyadakiler yeterli diye düşünüyorum. Ama netten 4A üstünden HD yayın yapan kanallara bir bak çok bi fark varsa gir çanak olayına ama yoksa hiç uğraşma derim. Zevk sizin.