Şimdi Ara

Lg 42lf650v çerçeve de açıklık Var yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar birkaç gün önce lg 42lf650v marka ve model olan bir ledtv satın aldım servise kurulumunu yaptırdım herşey güzel tv çalışıyor dün Eşim fark etti tvnin çerçevesinde açıklık var bu tv den elinde olan varmı varsa onlarda böyle bir sorun varmı? Yardımcı olursanız sevinirim.. Tv nin fotolarını aşağıya ediyorum saygılar..

• creatoreyes C kullanıcısına yanıt
    yengede ne göz varmış. maşallah.
    ben 32" olanını kullanıyorum. bende öyle bir sorun yok.

sana ne zararı var tartışılır. ama direkt servisle görüş. hatta internetten alıp, 15 gün geçmedi ise direkt iade et. uğraşma.
  • tv ünitesini temizlerken tesadüfen görmüş.. Senin tvde yok değilmi böyle bir sorun.. Ya kardeşim aslında sorun olacağı şimdi buna 1850tl para ödeyip böyle ufakta olsa sorunu olunca insanın keyfini kaçırıyor ileride diger köşelerde de atma olabilir.. Bide servisteki adam bugün beni keklemeye çalışıyor güya bu normalmiş lg firması kenarlarda bilerek boşluk bırakıyormuş neymiş ekran kasılınca kırılmasın patlamasın diye yapılmış güya yersen tabi.. Ben bu tvyi HIZLIAL dan satınn aldım eger servis değişim yapmazsa iade yapayım HIZLIAL firmasına..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.