Şimdi Ara

lg 42LF75 yardım lutfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar 3 gün once teknosadan aldigim lg lcd 42LF75 model televizyonumda tam siyah goruntulerde panelde ışık dengesizligi var acaba bu tum lcd televizyonlarda var mi yoksa benim televizyonum arizalimi yardimci olursaniz sevinirim sol alt koşe diger taraflara gore daha aydinlik ve yine sağ üst köşenin biraz altinda yarim daire şeklinde bir aydinlik var ekranin ortalarina doğruda bulutlu gibi , 4:3 formatinda televizyon izlerken siyah kapladiginda bariz bir şekilde gorunuyor brightness 50 de iken belli 60-64 civarinda kayboluyor cunku butun ekran biraz aydinlanmiş oluyor yardimlarinizi ve goruşlerinizi bekliyorum saygılar...

• eğer rahatsız edici seviyede ise değişimini iste teknosa yardımcı olacaktır yok eğer belli belirsiz bi parlama ise çoğu lcd tv de vardır ama rahatsızlık seviyesinde ise bu kesinlikle değişimini gerektirir. eğer resim koyarsan sana daha iyi yardımcı olabilirim.
  • cok kaba ve ceptelefonum ile acemiice çektim ama bariz gorunuyor bu brightness 60 ta iken cekilmiş karanliktaki bi foto
    http://www.images.gen.tr\/files/0aq7aby14v1jxgo39u4e.jpg bu ekrani elde etmek için dead pixel buddy programinin black modunu kullandim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heifetz77 -- 21 Eylül 2008; 17:49:56 >
  • sağ tarafta ve sol alt köşede gözle görülür şekilde backlight problemi var tekonosayla görüş değişimini iste.
  • cok teşekkurler bende ayni düşüncedeyim sayenizde dahada eminim fakat teknosa bunun için benden %15 fark istiyecek ben sanirim ariza kaydi actiracagim tam proseduru bilmiyorum biliyorsaniz yardimci olurmusunuz tesekkurler...
  • o %15 lik fark eğer üründen memnun olmazsan 15 gün içinde başka bir ürünle değişim halinde uygulanan bi durum. fakat buradaki durum farklı siz teknosaya gideceksiniz yada servis çağırıp arıza kaydı açtıracaksınız ama bence aldığınız teknosaya gidin durumu izah edin onlar yardımcı olacaklardır. siz yine aynı modelden alacağınız için %15 lik kesinti bedelini ödemiyecekisiniz. size şartsız değişim yapacaklardır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.